porschman 3 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Kupiłem karte pamięci, troszke mi zeszło od ostatniego tematu ^_^ ale nie mogę zadnych sejwów przenieść, ani skopiować... Gdy wchodzę na dysk twardy to mogę tylko usunąć sejva, nie ma żadnego kopiuj... próbowałem z poziomu gry (burnout revenge) czy może da się profil przenieś ale też nic... po co w takim razie ta karta.... <_< Dodam, że Xa mam nieprzerobionego, a w biosie system widzi karte. Proszę o pomoc. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Troszkę tak. ^_^ Musi się dać - po to m.in są te karty. W dashu nie w biosie (tak, wiem, lubię się czepiać). ;] Cytuj
Velius 5 718 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 (edytowane) nvm Edytowane 29 października 2008 przez Velius Cytuj
porschman 3 Opublikowano 6 listopada 2008 Autor Opublikowano 6 listopada 2008 Do Zamknięcia - już wszystko ok ^_^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi