Skocz do zawartości

Fallout 3

_mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja tam nie wiem dlaczego wszyscy na słowo Fallout mówią o dwójce. A jedynka słaba była lub upośledzona względem dwójki? Bo ja uważam, że słusznie Bethesda zrobiła robiąc F3 w stylu jedynki czyli np. kapsle zamiast dolarów, brak wielkich miast jak to było w 2 (NCR, Kryptopolis).

Kryptopolis jest w jedynce ;) A do kapsli nic nie mam.

A czemu akurat dwójka? Nie wiem :D Przeszedłem parę razy jedynkę, ale odkąd wyszła druga część, pierwszej nie ruszałem. W dwójce wszystkiego jest więcej, nie ma limitu czasu (no, jakiś tam jest, ale kompletnie kosmiczny), kilka opcji poprawiających wygodę gry. No i nie mam już tej płytki od lat, gdzieś się zagubiła.

Jedynka za to była... hmmm, bardziej zwarta, klimatyczna (bo miała mniej odniesień do popkultury). Pierwsze zejście do The Glow zaliczyłem z duszą na ramieniu ;) Damn, masz rację, pierwszą część też sobie trzeba odświeżyć.

Mike - jasne, chapaj. Polecam również GORĄCO mod Restoration Project. Wzbogaca on F2 o rzeczy, których twórcy nie zdąrzyli wrzucić do finalnej gry (wiocha Sulika i quest z odnalezieniem jego siostry to tylko jeden z wielu przykładów). Dodatkowo poprawia on chyba wszystkie znane bugi a nawet utrudnia nieco niektóre questy (znalezienie bazy Raiderów to już nie jest zadanie dla upośledzonej surykatki).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Pan Bernstein będzie rzygał na widok Fallouta 3 przez najbliższe kilka miechów bo skończył główny wątek około 50 razy. Ustanowił przy tym rekord przejścia wynoszący 75 minut:

>>KLIK<<

Edytowane przez Gooralesko
Opublikowano

A ja własnie dostałem esemesa od pięknej, że już mamy to na chacie. W jakimś warzywniaku wyrwała, kiedy się sposobiła do przygotowania mi krupniku na obiad, howgh.

Opublikowano

Dzwoniłem tam przed chwilą i... Ziom twardo twierdzi, że 6go będą mieli ileśtam kopii specjalnych (kolekcjonerskich niby, wersje USA), dowiozą im je 3-4go i wszystkie ponoć już wykupione. Mówił, że następna dostawa 12-14go, też wersje USA (w sensie ang, zapewniał że zadziała na PALach) i żeby się spieszyć z zamówieniami.

Nie chce mi się w to wierzyć, sam zaczekam na premierę. Ale jeśli to prawda, zwracam honor za ten warzywniak i krupnik.