Sasori 1 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Na jednym save? W RPG? OMG. Powinieneś mieć jeszcze autosave... Może ten zapisał się wcześniej? Odpowiadając na twoje pytanie - o ile rzeczywiście nie możesz już opuścić tego miejsca, to niestety masz już po frytkach. Nie da się zakończyć gry tak, by można było ją kontynuować. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Info o pierwszym DLC http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=44303 kilka screenow http://xbox360.ign.com/dor/objects/882301/...0103221985.html Cytuj
milekp 78 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 (edytowane) To jest najlepsze: Jak na razie firma Cenega Poland milczy w sprawie planowanych dodatków do Fallouta 3 w kontekście polskich edycji gry, pozbawionych kodów Games for Windows Live. Po raz kolejny zadaliśmy pytanie z tym związane przedstawicielowi dystrybutora. Czekamy na oficjalne stanowisko. A może powie coś o polskiej edycji podstawowej wersji tej gry a nie o dodatkach do niej. Edytowane 11 grudnia 2008 przez milekp Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Hmmm... Pierwej dodatek ten wydał się być lekko idiotycznym, azaliż po chwili rozkminki, stwierdzam oto, iż kurcze, to taka retrospekcja, dzięki której weźmiemy udział w wojnie, której efektem jest świat F. W pytę. No i dodatkowe levele postaci. Git, że kitram 900msp :] Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 (edytowane) Dodatek miód. Będę musiał MSP kupić i na bank DLC łykam. Co ciekawego w dodatku? Np. to: Famous Gauss Rifle z F2. No kozak broń to była Edytowane 11 grudnia 2008 przez Gooralesko Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Jakoś nie widze tego dodatku. Zrobiu sie z tego juz chyab calkowity shooter. Ogolnie to zawiodlem sie na zapowiediach tych dodatkow. Jak dlamnie to najlepszym rozwizaniem bylo by cos w stylu gothic noc kruka gdzie do calego swiata dodawano nowe questy i lokacje. Zobaczymy co z tego wyjdize. A no i nie zdziwilbym sie gdyby na peceta wyszly wszystkie 3 dodatki, a podstawki pl na konsoel jak nie bylo widac tak i nie bedzie... Cytuj
orion50 632 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Zamierzam nabyć F3 na święta. Nigdy nie grałem w żadnego Fallout'a i mam dylemat ciekawi mnie bardzo ten klimat. Powiedzcie czy mapa jest duża ? czy na prawdę jest tak wiele quest'ów jak było pisane ? proszę o jakąś dłuższą wypowiedź i jak wygląda grafika ? dobra ? Cytuj
Milo 56 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 (edytowane) Ja mam pytanie trochę z innej beczki,skończyłem ostatnio Mass Effect i gierka mnie rozwaliła totalnie a ze nie mam zadnego dobrego RPG na swieta to zastanawiam sie własnie miedzy Fallout 3 a Fable 2??? w Fallouta grałem trochę w 1 czesc i jakos specjalnie nie przypadła mi do gustu ze wzgledu na system turowy,ale widze ze ta czesc jest inna duzo strzelania własnie tak jak w Mass Effect i teraz mam dylemat... Edytowane 11 grudnia 2008 przez Milo Cytuj
Gość Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Przeszedłem Mass Effect, skończyłem Fable 2, przechodzę Fallout'a 3 i z tej perspektywy wydaje mi się że Fallout 3 będzie dla ciebie lepszą propozycją. Poczytaj sobie jeszcze ten temat, a przede wszystkim obejrzyj filmiki dostępne na marketplace i reckę Zax'a w ostatnim PSX Extreme. Zastanów się jaki klimat będzie ci bardziej pasił. Postapokaliptyczny świat Fallout czy Fable ze swoją elektroniczną wersją baśni braci Grimm. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Problem, w tym, że Zax to fanboy RPGów więc do recenzji trzeba podchodzić z lekkim dystansem. whitesand - A może tak postapokaliptyczne baśnie braci Grimm? To by był hicior. Cytuj
Gość Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Zax fanboj ? No tak, ale w recce dobrze nakreślił klimat falloutowego świata, więc jeśli Milo będzie usatysfakcjonowany tym co wyczyta między kolejnymi wierszami wynurzeń Zax'a to może śmiało pakować F3 do koszyczka. Hit ? To może postapokaliptyczne baśnie b. Grimm w wersji cooperative MMO ? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 (edytowane) Zax napisał dobra reckę ale z ocena końcową moim zdaniem przegiął. Przynajmniej zauważył kilka elementów, które mogły być sensowniej zrobione jak bezkarność leczenia się po wejściu do PipBoya. Wyjaśnił w kąciku RPG jak wyglądałaby jego wersja i zgadzam się z nią absolutnie. Edytowane 12 grudnia 2008 przez Gooralesko Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=44326 Posiadacze konsol Xbox 360 i PS3 nieznający zbyt dobrze języka angielskiego już niedługo nie będą już musieli obawiać się niezrozumienia fabuły gry – w styczniu do sklepów trafi w pełni zlokalizowana (zarówno napisy jak i dialogi) wersja produkcji. Warto wspomnieć przy tym, że przygotowaniu polonizacji wzięli zresztą udział znani aktorzy - miedzy innymi usłyszymy głos Tamary Arciuch, Matyldy Damięckiej, Krzysztofa Kolbergera i Grzegorza Wonsa. Edycja na PS3 kosztować ma 239,90 PLN, natomiast na Xboxa 360 229,90 PLN. Ahaha, 3 miesiące po premierze światowej i za taką cenę? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 (edytowane) http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=44326 Posiadacze konsol Xbox 360 i PS3 nieznający zbyt dobrze języka angielskiego już niedługo nie będą już musieli obawiać się niezrozumienia fabuły gry â w styczniu do sklepów trafi w pełni zlokalizowana (zarówno napisy jak i dialogi) wersja produkcji. Warto wspomnieć przy tym, że przygotowaniu polonizacji wzięli zresztą udział znani aktorzy - miedzy innymi usłyszymy głos Tamary Arciuch, Matyldy Damięckiej, Krzysztofa Kolbergera i Grzegorza Wonsa. Edycja na PS3 kosztować ma 239,90 PLN, natomiast na Xboxa 360 229,90 PLN. Ahaha, 3 miesiące po premierze światowej i za taką cenę? To samo Ubi wywinął z Princem. Zlokalizował go, wydał go i chce za każdą sztukę 229zł. Takie ceny są chore. Edytowane 12 grudnia 2008 przez Gooralesko Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Nie chore, tylko nie do przyjęcia. Wariaci/pasjonaci kupią (ewentualnie nie znający się na cenach rodzice). Reszta poczeka (np. ja). Za 229zł można spokojnie dostać limitowaną angielską edycję... Cytuj
milekp 78 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 A później gnoje wygłaszają suche teksty jak to w Polsce nie opłaca się lokalizować gier bo mało kto je kupuje. A kuźwa, kto ma je kupić ileś miesięcy po premierze, w cenie, której dawno nawet za edycję limitowaną czegokolwiek nie widziałem :wkurzony: Co za zdzierstwo. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Patrze na alledrogo i same za 180 zł, potem ktoś tu na forum chciał za używkę 180 zł, ręcę opadły. Wbiłem w końcu na angielskiego Ebaya i wygrałem licytacje, kupiłem Fallouta 3 za 27,99 Ł z wysyłką co daje ok. 120 zł z wysyłką. Do gry przekonałem się po przez reckę Zaxa. A właściwie chyba przez pierwszy akapit . Cytuj
Micuś 0 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 w 'game' fallout3 w foli stoi za ~ 27 funtów Faktycznie cena przegięta ;d specjalnie czekałem na wersje PL ale widzę, że muszę się zaopatrzyć w anglika bo cena za szybko nie spadnie ;d (Dziwna ta polityka cenegi ;d ) Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Trzebabylo brac jak byla promocja w gamestation. Do mnie gra przyszla w 4dni Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Trzebabylo brac jak byla promocja w gamestation. Do mnie gra przyszla w 4dni A za ile była? Bo ja łyknąłem w środę za 140zł z przesyłka z Londynu na Allegro i po tych tekstach o 120zł widzę, że dało się taniej. tylko nie mam konta na angielskim ebay'u a aktywowanie takowego chyba trochę trwa nie? Zresztą nie ważne bo F juz do mnie zmierza. Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Trzebabylo brac jak byla promocja w gamestation. Do mnie gra przyszla w 4dni A za ile była? Bo ja łyknąłem w środę za 140zł z przesyłka z Londynu na Allegro i po tych tekstach o 120zł widzę, że dało się taniej. tylko nie mam konta na angielskim ebay'u a aktywowanie takowego chyba trochę trwa nie? Zresztą nie ważne bo F juz do mnie zmierza. Okolo 100zl z przesylka moze 102. Nie trzeba bylo konta wystarczyla karta kredytowa. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Trzebabylo brac jak byla promocja w gamestation. Do mnie gra przyszla w 4dni A za ile była? Bo ja łyknąłem w środę za 140zł z przesyłka z Londynu na Allegro i po tych tekstach o 120zł widzę, że dało się taniej. tylko nie mam konta na angielskim ebay'u a aktywowanie takowego chyba trochę trwa nie? Zresztą nie ważne bo F juz do mnie zmierza. Okolo 100zl z przesylka moze 102. Nie trzeba bylo konta wystarczyla karta kredytowa. Zdecydowanie żałuję, że się nie załapałem. 40zł mniej to nie w kij dmuchał oszczędność. W końcu to jest flacha wódy Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Dodatek miód. Będę musiał MSP kupić i na bank DLC łykam. Co ciekawego w dodatku? Np. to: Famous Gauss Rifle z F2. No kozak broń to była Kozacka broń to był Gauss Minigun z FT ;] Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Poczekajmy na premiere - GOW2 oficialnie byl za 189/199 ale na allegro mozna bylo dorwac za 160, moze i tutaj tak bedzie Cytuj
orion50 632 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Czy teren w F3 jest duży ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi