artur_z 3 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Nie no z tą Karmą to wiedziałem, ale grałem już trochę a nie chciała wskoczyć z neutral na good, choć nie zabijałem ludzi tylko potwory itp... Przed Megatonem i Rivet City leżą chłopki, jak dasz im czystej wody to dojdzie Ci trochę dobrej Karmy. W Megatonie jest też narkoman, Leo Stahl chyba, jak z nim zagadasz i pomożesz wyjść z nałogu to tez trochę Karmy dostaniesz. Cytuj
kylo31 0 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 (edytowane) w rivet masz tez kosciol jak dasz datek to ze skrajnego bandyty zrobia z ciebie swietego. a tak btw,gra zmiotla mnie na dlugo,brakuje mi tylko 13 figurek do calaka,a i tak zaczne wszystko od poczatku. jsli ktos ma problemy albo chce szybko osiagnac 20stke,przechodzic na veryeasy a przy hackowaniu i wlamach zmienac poziom na najtrudniejszy.najpierw otwierac drzwi a potem hack terminala co daje podwojna korzysc. Edytowane 30 grudnia 2008 przez kylo31 Cytuj
artur_z 3 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Kurcze, mam problem z questem "You Gotta Shoot 'Em in the Head", mianowicie nie wyskakuje mi odpowiednia opcja dialogowa gdy gadam z Crowleyem Jak gadałem z nim to wyskakiwało m.in. że zabiłem A. Tempennego, ale nie przez strzał w głowe, za co dostałem 25 caps, ale questa nie rozpocząłem... Miał ktoś podobny problem ? Cytuj
River 0 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 czy ktoś mi powie czy w wersji francuskiej można zmienić język na angielski? Cytuj
kendzior 21 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Nie, dlatego jest sporo tańsza. Cytuj
szczepix-ksiaze melanżu 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Mam problem w Paradise Falls,nie wiem jak przekupic kolezke ktory pilnuje dzieciaków .Poszedlem do niego za wczesnie i teraz kolezka mnie spławia za kazdym razem jak probuje zagadac.Jest jakis sposób? Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Kurcze, mam problem z questem "You Gotta Shoot 'Em in the Head", mianowicie nie wyskakuje mi odpowiednia opcja dialogowa gdy gadam z Crowleyem Jak gadałem z nim to wyskakiwało m.in. że zabiłem A. Tempennego, ale nie przez strzał w głowe, za co dostałem 25 caps, ale questa nie rozpocząłem... Miał ktoś podobny problem ? Ta, wygląda na to, że Tenpenny'emu zdarza się zginąć bez naszej ingerencji. ;/ (spada z tego swojego balkonu czy coś) Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Może w czasie questa z wiezą pomogłeś ghoulom dostać sie do wiezy. Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Mam problem w Paradise Falls,nie wiem jak przekupic kolezke ktory pilnuje dzieciaków .Poszedlem do niego za wczesnie i teraz kolezka mnie spławia za kazdym razem jak probuje zagadac.Jest jakis sposób? a nie zacząłeś czasem questa "stricly business"? pozostaje load game Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Wiadomo w koncu kiedy premiera pl? Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Wiadomo w koncu kiedy premiera pl? Chcialem zadac dokladnie to samo pytanie.Poki co na stronie Cenegi jest napisane, ze premiera w styczniu.Ma ktos z Was dokladniejsze informacje? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 http://www.cenega.pl/kontakt.php Zapytajcie się Cenegi. Może komuś podadzą dokładna datę. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 http://www.cenega.pl/kontakt.php Zapytajcie się Cenegi. Może komuś podadzą dokładna datę. Wyslalem Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 I co? Odpisali coś... ? Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 Ja wysłałem maila w poniedziałek i odpowiedzi nie uzyskałem... Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 (edytowane) Ehehe nabrałem was Panowie jedna sprawa - Cenega ma w du.pie każdego kto się pyta o datę premiery wydawanych przez nich gier. Oni nie mają nic do powiedzenia i olewają każdego maila od potencjalnych klientów. To moja ulubiona firma w Polsce. Profesjonalizm od nich bije na kilometr. Edytowane 8 stycznia 2009 przez Gooralesko Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 (edytowane) Ehehe nabrałem was Panowie jedna sprawa - Cenega ma w du.pie każdego kto się pyta o datę premiery wydawanych przez nich gier. Oni nie mają nic do powiedzenia i olewają każdego maila od potencjalnych klientów. To moja ulubiona firma w Polsce. Profesjonalizm od nich bije na kilometr. Napisałem wczoraj, no i dziś odpowiedź(z tym że ja pytałem sklepu cenegi): Prawdopodobna premiera to 2 połowa stycznia. Co do konkretnej daty nie otrzymaliśmy jeszcze komunikatu od producenta gry. Pozdrawiam Edytowane 8 stycznia 2009 przez A.L.I Cytuj
Micuś 0 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 Ja kontaktowałem się, z nimi po ENG premierze, Odpowiedzieli ze premiera w listopadzie xD Już nie czekam na PL ... Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 Kolejne obrazy z dodatku - Operation Anchorage. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 30 poziom w Fallout 3 http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=634 Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Plotki i ploteczki :E W pewnym sklepie internetowym widnieje info: "Gra zostanie rozesłana do klientów gdy Cenega wypuści na rynek spolszczenie do danej gry - prawdopodobnie do końca Styczeń 2009r." Może mają chłopaki jakiś kontakt z Cenegą , w każdym razie robi się nieciekawie. Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 (edytowane) Przeciez jakos w polowie listopada mowilem, ze spolszczenie bedzie (jak dobrze pojdzie) w lutym/marcu . Nie sluchacie mnie ... Ps. Serio Ktos jeszcze czeka na ta "profesjonalna polska lokalizacje"? Chociaz dla przyzwoitosci, powinniscie sie wstrzymac i nie dac zarobic gownianej srenedze. To najgorszy polski dystrybutor gier. I te przystepne inaczej ceny... Edytowane 12 stycznia 2009 przez [InSaNe] Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Mam ograniczony dostep do neta i jeszcze nie na swoim kompie(sorki za brak polskich znakow)....Przelamalem sie i zaczalem grac w Fallouta po engliszu i mam pytanie.Cholera jak waczyc latarke? :co: Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Ps. Serio Ktos jeszcze czeka na ta "profesjonalna polska lokalizacje"? Chociaz dla przyzwoitosci, powinniscie sie wstrzymac i nie dac zarobic gownianej srenedze. To najgorszy polski dystrybutor gier. I te przystepne inaczej ceny... Ja czekam. Póki co mam w co grać więc mi się nie pali. Fakt, Cenega leci w kulki, ale jestem zwolennikiem polskich wersji, więc dam im zarobić. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 (edytowane) Mam ograniczony dostep do neta i jeszcze nie na swoim kompie(sorki za brak polskich znakow)....Przelamalem sie i zaczalem grac w Fallouta po engliszu i mam pytanie.Cholera jak waczyc latarke? :co: trzymaj b wciśnięte dłużej <-- chyba Edytowane 15 stycznia 2009 przez blantman Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi