TheBesTia 11 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Hehe , no i po ptokach. Czekajcie niewierni... oby do wakacji 8) Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Od dzis mowta mi Nostradamus ! Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Cała ta Cenega to porażka. Nie wiem jak to możliwe że kiedyś wygrywali konkursy na najlepszego dystrybutora roku Oby mniej takich amatorów na rynku. Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Kiedys jak to sie nazywalo IPS Computer Group bylo super. Potem po zmianie formy organizacyjnej i zm. nazwy na Cenega bylo coraz gorzej. Dla mnie nie ma gorszego wydawcy gier w naszym kraju, ilekroc slysze, ze jakis tytul ma wydac srenega, zawsze zgrzytam zebami. U nich jescze nic nie bylo dobrze, a to opoznienie, a to cena z dupy, a to(pipi)to... Jakos inni potrafia. Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 6 03 2009 ??? Chyba kur wa joke Niech sobie w zad to spolszczenie włożą. I poprawią jakąś promocyjną ceną typu 199,99 zł. Ale oczywiście za całe zło odpowiadają piraci i rynek używek. Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 (edytowane) No i jeszcze kryzys Cierpliwy jestem, póki co mam w co grać, ale ta cała sytuacja zaczyna mnie wkurzać. http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6243..._w_Cenedze.html Edytowane 7 lutego 2009 przez aux Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Niemiecka wersja fallouta jest jakoś ocenzurowana? Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 DLC do Fallout 3 opóźnione http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=731 Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Powoli kończy się luty, a PL'ki fallouta dalej nie widać. Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 (edytowane) Te buce ze srenegi podobnie z Fearem 2 postepuja - nie ma wersji na xboxa w sklepach jeszcze, a miala byc 13 lutego. Paranoja. Nie dajcie im zarobic. Ale nie o tym Gram w te wspaniala gre, bo lezala od listopada i nie mialem czasu sie bardziej w nia zaglebic. C U D O. Mam pytanie - czy warto zainwestowac w DLC Operation Anchorage? Da sie to w naszym przypadku w ogole sciagnac? Gdzie znajde (konkretnie) dziewczynke Knock Knock w "Latarence"? Chodzi o jej lokalizacje w tym miasteczku, w ktorym urzeduja same dzieci Edytowane 24 lutego 2009 przez [InSaNe] Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Powiedzcie mi czy watro wydać 800 ms na ten dodatek? Sory,że to pytanie tak nie z dup* ale zastanawiam się czy wybrać jakąś grę arcade czy zainwestować w to DLC W niniejszym DLC za 800mps otrzymujesz: - 3h gameplay'u (w stylu "Call of Duty 2" dla ubogich) - Gauss Rifle (mocna, jednostrzałowa energy weapon) - kombinezon stealth (niektórym może się podobać, coś w guście Halo czy TimeShift; daje średnią ochronę i jakiśtam bonus do stealtha) - magiczny miecz chińskiego kogośtam (no, nie magiczny, ale prawie - kopie prądem i zabiera trafionemu HP przez jakiś czas) Tyle moim okiem :] Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 No dobrze wymieniłeś co można otrzymać z DLC. Ale pytanie czy żałujesz, że wydałeś na to 800MSP (jakby nie patrzeć to około 40zł). PS: Się zastanawiam cały czas czy wydać te 1600MSP na Anchorage i nadchodzącego Pitta ale nadal nie jestm przekonany. Fajnie by było postrzelać Gaussem (widziałem na youtube) ale ta czynność nie jest warta 40zł. Weź cos poradź Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 W tym sęk... Napisałem, co się dostaje w łapy, by dać wam szansę wywnioskowanie czegoś na podstawie obiektywnego info. A subiektywnie powiem tak: zakupu zarówno "Operation: Anchorage" jak i "Bring Down the Sky" nie żałuję, ale wiedząc wtedy to, co wiem teraz, nie kupiłbym ich ponownie. Skrótem: meh. Ciężko mi się inaczej wysłowić Cytuj
bigbird 12 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 a ja mam tylko takie pytanie - Da radę w Falloucie 3 ustawić chodzenie postacią na lewą gałę na padzie a celowanie na prawą ? W dashboardzie mam ustawione, że w grach akcji chodzenie właśnie ma być pod lewą gałką a w grze ani dudu - jest pod prawą... Cytuj
Micuś 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Ja mam normalnie chodzenie na lewej celowanie na prawej Widocznie w dashu coś nakombinowałeś? Cytuj
bigbird 12 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 no właśnie w dashu mam ustawione ze chodzenie ma być pod lewą gałką, w każdym innym fps'ie jest normalnie... da się jakoś zresetować ustawienia dashboard'u ?? Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Sasori, dzieki za opinie. Chyba sie zdecyduje na ten dodatek, ale najbardziej to mnie zainteresowal 3ci DLC (na ktory jeszcze troche poczekamy), dotyczacy Bractwa Stali Knock Knock znalazlem, wiec pytanie juz nieaktualne. Gra wymiata, obok ME to najlepszy RPG na Xbox'a. Cytuj
LESZEKCHPL 0 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 O tym najtajniejszym projekcie CENEGI (FALLOUT 3 pl) dalej nic nie słychać ??? Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Nic, a nic. Kiedyś moze będzie. Jak mają tak przekładać tą premierę to nie chociaż z dodatkami pl to wydadzą. Niewiem czy bez tego ktos to kupi za 229zł :\ Cytuj
Micuś 0 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Ja już dawno odpuściłem nie nie narzekam. Średnia znajomość ang spokojnie wystarczy na zrozumienie całej fabuły i większości questów. Nawet wypowiedzi z radia są dość łatwe do zrozumienia Co do tej Wersji PL to szkoda - gdyby wyszła od razu na pewno była by spora sprzedaż (na pewno o niebo lepsza niż w czerwcu xD) Cytuj
milekp 78 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 A Srenega nadal w sklepie ma datę wydania - Luty 2009. Huuurrrraaaaa! To już chyba dzisiaj (bo jutro sobota i chyba dzień wolny od wydawania "premier") Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Wszedłem tu z nadzieją na dużą ilość opinii o polskiej wersji, ale widzę że nadal lipa. Żal. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 A Srenega nadal w sklepie ma datę wydania - Luty 2009. Huuurrrraaaaa! To już chyba dzisiaj (bo jutro sobota i chyba dzień wolny od wydawania "premier") Na tej stronie na koniec miesiąca zawsze zmienia się na już dostępną więc jak by nie patrzeć mieliśmy już kilka premier polskiej wersji. :potter: Cytuj
LESZEKCHPL 0 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Dzisiaj dzwoniłem do nich i gość mi powiedział że premiere przesunięto na marca ale dokładnej daty nie zna, więc chyba ten 6. 03. odpada. Cytuj
Micuś 0 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Stara śpiewka Zawsze odpowiadają , że premiera za miesiąc .. już od Listopada ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi