Fisiu 4 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Parafrazując słowa kolegi Fisia - przeszedłeś grę na pełnej kurwie True W piątek sam też przysiąde do polskiej wersji Fallout, mam nadzieje na pozytywne wrażenia Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 No to cofnij się do tego. Ale swoją drogą - ty nie grałeś w tę grę, ty ją "przeleciałeś". O lokacje nie spytam, bo pewnie tabula rasa ale widziałeś chociaż behemota? edit: Gooral - już drugi raz mnie wyprzedzasz Tak,behemota widziałem. Masz rację,wrócę do tamtego sejwa i zrobię jeszcze misji. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Behemot to ten olbrzym z wozkiem na plerach? Chyba nie da sie go nie zauwazyc, jest podczas glownej misji, idac do 3doga, no chyba ze by ominac ta misje Jest miejsce gdzie jest wiecej takich? Nie wystepujach w stadach mam nadzieje Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Tak,jest ich 20. Masz za to osiągnięcie Cytuj
teddy 6 862 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Pomyliło Ci się chyba z Bobble-headami bo Behemotów w grze jest tylko 5. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Uchachałem się po same pachy - Infidel, wracaj natychmiast do tej gry Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Sorki. Jestem na ,,gazie" po operacji i nie do końca wszystko rozumiem. A wrócić,to wrócę. Tak miodnej gry dawno nie było i raczej nie będzie. Cytuj
wiedziu 0 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 czy dlc działają z polską wersją Fallout 3 na X'a? bo nie wiem czy ściągać Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 (edytowane) NIE, więc nie ściągaj , bo wyrzucisz kase w błoto. Edytowane 17 maja 2009 przez TheBesTia Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 (edytowane) http://www.cenega.pl/?ID=6536 I po tej informacji użytkownicy polskiej wersji F3 na X360 mogą sr.ać na Cenegę. Cytuję "Polskie wydanie zostanie potwierdzone w późniejszym czasie." Przynajmniej wiemy jaki długo musimy czekać na ten poźniejszy czas Potwierdziły się również przypuszczenia, że polska firma nie może wydać nic spolonizowanego na Xbox Live przez brak wsparcia tej usługi w PL. Edytowane 19 maja 2009 przez Gooralesko Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 Za to świetnie, że wychodzą same dodatki i do tego w terminie wakacyjnym. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) Wiadomo, że świetnie. Szczególnie jak widzę takie info: - Mothership Zeta ââ obcy powrócili i są mocno wkurzeni. Zapoznaj się z siłą obcych i przekonaj się czy jesteś dostatecznie silny by przetrwać! Prawie jak mapety w kosmosie Ale ważne, że będziemy mogli zagrać w wakacje w nowe dodatki. <sarkazm_mode_off> Edytowane 20 maja 2009 przez Gooralesko Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) Gra fajna, wkreca mnie na dobre godziny przed telewizor no ale troche wstyd ;< juz drugi dialog w polskiej wersji nie przetlumaczony :=V spieszyli sie czy co? Edytowane 20 maja 2009 przez HeXa Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) Które dialogi masz nie przetłumaczone? Bo ja trafiłem na razie na jeden nieprzetłumaczony a 60 godzin za mną z wersją PL. Edytowane 20 maja 2009 przez Gooralesko Cytuj
Konradfus 21 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Czytałem wczoraj, że Bethesda planuje na październik wydać Fallouta 3 w GOTY editon z 5 !!! DLC-ami (3 obecnymi i 2 nowymi) Jak dla mnie Bomba, zastanawiam się czy puścić moją kolekcjonerke teraz, póki jeszcze coś warta Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Na pewno osoby które jeszcze nie kupiły dodatków będą mogły zaoszczędzić. Natomiast jak to mówią pieniądze to nie wszystko i warto się zastanowić czy nie lepiej zagrać sobie już teraz w 3 dostępne dodatki, a potem w w dwa następne w wakacje, zamiast czekać do października. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Które dialogi masz nie przetłumaczone? Bo ja trafiłem na razie na jeden nieprzetłumaczony a 60 godzin za mną z wersją PL. hmm... jeden dialog to byl z ta skryba(?) bractwa stali w bibliotece jak robilem poradnik przetrwania, a drugi z gosciem w Paradise Falls co chcial ode mnie 20 chinskich karabinow sluzbowych na rozkrecenie interesu ;p @Topic Jesli chodzi o edycje GOTY to czekam z niecierpliwoscia Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 ZAstanawia mnie po co wydajatą grę ponownie z dodatkami, ukłon w strone piratów? Czy umiejętność skradania się jakoś przydaje do zakradania się np do bandytów wsłuchania się w jakieś ich dialogi, cosjak ester eggs? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Ukłon w stronę krajów, w których nie ma oficjalnego XBL a Fallout jest tam zlokalizowany i po sieci nie może być nic wypuszczone w danym języku. Czyli Polska się kwalifikuje. A piraci byli są i będą. Póki P2P będzie żyło a gry będą wydawane na optycznych nośnikach danych. Skradanie przydaje się do szybszego zabijania wroga bronią palna lub białą (Dodatkowe obrażenia gdy nie zostaniemy wykryci przed zadaniem obrażeń) oraz do wkładania wrogom do kieszeni granatów bez zawleczki. Przydaje się również do "pobierania" ich własności jak również do dawania karawianiarzom lepszych pancerzy co by nie poginęli nam w czasie wędrówki. A to się niestety zdarza. Na marginesie - szukałęm wszystkich schematów Nuka granatu i ten u Doca Hoffa zostawiłem na koniec bo siana na niego nie miałem. To był błąd. Niestety jak wujek Joe oznajmił - Hoffa już dawno nie widziano i może obawiać się najgorszego. W takiej sytuacji prawie niemożliwym jest znalezienie ciała poległego karawaniarza a co za tym idzie zdobycie potrzebnego schematu. Dlatego warto kupcom dać w pełni naprawiony Power Armor jak tylko je zaczniemy zdobywać. Dać w sensie: przykucnięcie, zdjęcie swojego pancerza, włączenie stealth boy'a i "podarowanie" gościowi PA. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 (edytowane) Na marginesie - szukałęm wszystkich schematów Nuka granatu i ten u Doca Hoffa zostawiłem na koniec bo siana na niego nie miałem. To był błąd. Ja wczoraj przypadkiem znalazłem ten schemat, a wcale go nie szukałem, w ogóle nie mam w planie calakowania tej gry, ale ciesze się, jak coś sobie sam znajdę Znajdował się on w jaskini (Raiders Outpost) niedaleko na wschód od Tennpenny Tower, w niej głębiej jest jeszcze jedna, na której końcu leżał ten schemat przy kościotrupach Edytowane 28 maja 2009 przez KIELiCH Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Ukłon w stronę krajów, w których nie ma oficjalnego XBL a Fallout jest tam zlokalizowany i po sieci nie może być nic wypuszczone w danym języku. Czyli Polska się kwalifikuje. A piraci byli są i będą. Póki P2P będzie żyło a gry będą wydawane na optycznych nośnikach danych. A no w sumie tak. Piraci przy tym przy okazji skorzystaja. Może kupię premierówke jak będzie w przystęnej cenie. Cytuj
Les777 124 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 (edytowane) Czytałem wczoraj, że Bethesda planuje na październik wydać Fallouta 3 w GOTY editon z 5 !!! DLC-ami (3 obecnymi i 2 nowymi) Jak dla mnie Bomba, zastanawiam się czy puścić moją kolekcjonerke teraz, póki jeszcze coś warta Gdzie to info widziałeś? Pewne to? Daj źródło. Nie ukrywam, że mnie to interesuje, bo raczej z Live'a nie ściągnę. Edytowane 29 maja 2009 przez Les777 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Zazwyczaj jesli gra jest GOTY czy cos takiego to dostaje te rzeczy w formie kodu na pobranie ich niz zawartosc na plycie. Chyba ze tutaj co innego wymodza Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Oblivion miał wszystko na płytce. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Dodatki dla piratow tez juz sa, wypalasz na plyte i instalka na dysk i the pitt i operacja tak ze co nie ktorzy moga sie cieszyc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi