Opublikowano 30 października 200915 l Pytanko: Czy dodatki w GOTY są na osobnej płycie i trzeba je wrzucić na dysk? Tak dodatki są na osobnej płycie i trzeba je wrzucić na dysk, gdzie figurują jako pobrana zawartość.
Opublikowano 30 października 200915 l Właśnie skończyłem "Trzeba im strzelać w głowę" i mam pytanie. Na Fallout Wikia piszą, że jak zabije Crowley'a jak już wróci z tym turboarmorem to żaden ghul mnie nie zaatakuje. Prawda to? Czy może trzeba go jakoś specjalnie wtedy ubić? Niezły zonk, zabijam tego Crowley'a już w tym turboarmorze, a i tak ghoule się na mnie rzucają. WTF?
Opublikowano 30 października 200915 l Żeby Ghoule Cię nie atakowały, potrzebny jest item Ghoul Mask, dostepny za pewien sposob ukonczenia questa Tenpenny Tower. Innych tego typu itemow chyba nie ma.
Opublikowano 30 października 200915 l Niezły zonk, zabijam tego Crowley'a już w tym turboarmorze, a i tak ghoule się na mnie rzucają. WTF? Tam nie jest napisane, że "jak zabije Crowley'a jak już wróci z tym turboarmorem to żaden ghul mnie nie zaatakuje" tylko, że mieszkańcy underworld nie zaatakują Cię za to. Nie jestem pewny czy to miałeś na myśli. Jeśli otwierają ogień za zabicie Crowley'a to są jeszcze inne sposoby na tego questa. Mogłeś pootwierać drzwi w bunkrze przed oddaniem kluczy i po skończeniu questa udać się po zbroję przed Crowleyem. Wtedy on sam będzie Cie ścigał i można go zabić w obronie własnej.
Opublikowano 31 października 200915 l Można też było dać klucze, wyjść za Crowley'em z Underworldu i go zabić i na spokojnie iść po zbroję (tylko na miejscu jest od groma obronnych robocików).
Opublikowano 31 października 200915 l W sumie i tak mam całkiem niezły armor Tesli, więc tak na gwałt nie potrzebuję t-51b
Opublikowano 31 października 200915 l Jakbyś zagrał w Operation Anchorage to i tak dostaniesz wersję zimową tej zbroi, w dodatku niezniszczalną.
Opublikowano 3 listopada 200915 l Da się zdobyć chatę w Tenpenny Tower nie wysadzając Megaton? Zabiłem Tenpennego, ale klucz jaki miał przy sobie nie pasował do tych drzwi.
Opublikowano 3 listopada 200915 l Nie da rady - albo wysadzasz albo rozbrajasz. Pomyśl na jakiej chacie ci bardziej zależy bo ja np. grałem dobrym charakterem i wysadziłem megaton to byłem zły, około 20-30 purified water powinno się wrócić znowu na bardzo dobry. BTW ten klucz to klucz do chaty tenpennego
Opublikowano 3 listopada 200915 l A jak rozbroisz bombę to dostajesz chatę w Megatonie, więc co za różnica?
Opublikowano 3 listopada 200915 l qbek - ja np. wolalem w tenpenny tower chociaż chciałem mieć pozytywną karmę. Nie wiem - Megaton mi się nie podobał, zapyziały i brudny. Nie dla klasy światowej :potter:
Opublikowano 3 listopada 200915 l Ja gdzieś czytałem (w faqu albo pytaniach na Gamefaqs), że jest jakiś sposób, trzeba było jakoś odpowiednio rozegrać dwa questy (Tennpenny Tower i You gotta shoot'em in the head) i można by dostać chatę we wieży nawet jeśli już się ma szopę w Megaton, ale to chyba ściema była.
Opublikowano 4 listopada 200915 l Może chodziło o to, że po zabiciu Tennpenego możesz się osiedlić w jego mieszkaniu(?)
Opublikowano 4 listopada 200915 l http://fallout.wikia.com/wiki/The_Power_of_the_Atom Jest dużo możliwości, ale tego o czym piszecie nie widzę. Edytowane 4 listopada 200915 l przez t3xz
Opublikowano 5 listopada 200915 l A po przejęciu wieży przez brzydale nie dostaje się chaty? Oni w ogóle posprzątają tam kiedyś? Wpuściłem ich kanałami i od razu zrobili bałagan. Używał ktoś Rock-it Launchera na poważnie? Ja zanim zdobyłem schemat, miałem już sporo lepszych broni, ale wpadł mi pomysł, żeby zacząć zbierać plungery (znaczy się te przepychacze do kibla) i ich używać jako amunicji.
Opublikowano 5 listopada 200915 l Rockit Launcher jest kozacki, zadaje bardzo dobre obrażenia i amunicji nie zabraknie ci dosłownie nigdy. Polecam kule bilardowe oraz puszki.
Opublikowano 5 listopada 200915 l Ty poważnie o tych obrażeniach? Z amunicją do pozostałych broni to nie miałem w zasadzie nigdy problemów (ew. trochę na początku), a te śmieci używane do Rockit Launchera jednak swoje ważą.
Opublikowano 8 listopada 200915 l Jakby kogos interesowalo wydanie GOTY PL to zagladac tutaj http://trzynasty-schron.net/news/index.php?action=news&sub=vievkom&uniq=news_4af6009dce039
Opublikowano 8 listopada 200915 l X360: F3 (PL) - 189,90 zł F3 (ENG) - 189.90 zł F3 (PL) - Edycja Kolekcjonerska - 249,90 zł F3 (PL) - GoTY - pre-order 174,99 zł (199,99 zł) F3 Add-On Pack #1 (PL) - pre-order 59,99 zł (69,99 zł) F3 Add-On Pack #2 (PL) - pre-order 59,99 zł (69,99 zł) Dziwne ze nie zawiera ostatniego dodatku w statku obcych. Edytowane 8 listopada 200915 l przez Scorp1on
Opublikowano 8 listopada 200915 l Ale w sklepiku Cenegi nie ma słowa o wydaniu GOTY PL ani dodatków w naszym ojczystym języku