Hela 1 962 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Spotkał mnie jakiś dziwny bug, czy to normalne, że Power Armor z Operation Anchorage nigdy się nie psuje nawet o 1%? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 http://fallout.wikia.com/wiki/Winterized_T-51b_Power_Armor Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 czyli rozumiem, ze temat "polskich" dodatków, tudziez kompatybilnosci DC z polską wersją, jest cały czas wielką niewiadomą czy nie ma co się łudzic? jakos nie widzi mi się przy blisko 100h, zaczynac gre od nowa dla samego DC i wydawac kolejnego liścia na angielska wersje! Ogolnie to jest jakis koorwa absurd! Widze, ze ktos zrobił sobie prostą kalkulację i zapewne wyszło, ze tlumaczenie dodatkow jest nieoplacalne. Pytanie tylko, czy postąpiono tak tylko w przypadku naszej lokalizacji czy innych tez? Ogolnie, kompletna amatorszczyzna i totalna olewka graczy. Czuje sie oszukany, jestem w(pipi)iony i zadaje sobie pytanie kto zawinil? Cenega czy Bethesda? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 Wydaje mi się, że winę za taki stan rzeczy ponosi głównie Cenega.. Sprawdź w temacie o Dragon Age, jak polski wydawca (EA Polska na tym przykładzie) potrafi podejść do polskich graczy, jeśli chce... Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 hahahaha GotY w końcu w Polsce tylko po angielsku http://polygamia.pl/Polygamia/1,101109,7485032,Fallout_3_w_wersji_GotY_dostepny_w_Polsce.html Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Gdzie w tej grze można przechowywać swój ekwipunek? Mam coraz więcej broni, których nie chciałbym się pozbywać, a to wszystko coraz więcej waży więc chciałbym gdzieś to przechować... Myślałem o domku w Grayditch (tam, gdzie mieszkał chłopak z questa "Those!") jako miejscu do przechowywania zapasów, ale boję się, że po jakimś czasie wszystko zniknie. Mogę bez obaw zostawiać tam wszystkie zapasy czy muszę mieć do tego jakiś specjalnie wydzielony domek? I jeśli tak, to jak zdobyć takie miejsce na "magazyn"? Cytuj
Antares 20 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Z tego co wiem, miejsce gdzie nie znikają przedmioty to Twój własny dom. Możesz mieć jeden albo w Megaton albo Tenpenny Tower (chyba tak to się piszę). Jedna z tych dwóch opcji pojawia się po rozwiązaniu questa "Power of the Atom" Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Ja wuyrzucałem cały pancerz w megatonie zaraz przed wyjściem z miasta i nikt nic nie ruszył Cytuj
Strong 2 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 W Tenpenny Towet masz pancerny sejf gdzie mozna przechowywac swoje gadżety. Cytuj
opall 4 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Point Lookout zakończony i...to się nazywa dodatek! nie to co Operation Anchorage pffff. Klimatem (redneckowskim)i rozległością Point Lookout zaskoczony jestem baaaardzo - in plus oczywiście. Generalnie gra trzyma dla mnie cały czas (po 33 godzinach) bardzo wysoki poziom. Ale zaczynają mi doskwierać pewne schematy. Strasznie szybko można się wzbogacić i nie czuć wartości pieniądza... wydaję mi się, ze powinno być mniej wartościowych pzedmiotów i jakoś inaczej Bethesda powinna rozwiązać "ekonomię" Capital Wastelandu Poza tym trochę mało rodzajów broni... jak na tak rozbudowana grę - nie pogniewałbym się, gdyby w tej kwestii było bardziej różnorodnie. Poza tym całe to szperanie i węszenie we wszystkich kontenerach, szafkach, pojemnikach, skrytkach, skryteczkach itd. całkiem nieźle oddaje klimat postnuklearnego survivalu. Dla mnie dalej solidna 9/10. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 A jakie bronie widziałeś dotychczas w F3? Możesz wymienić? Cytuj
opall 4 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Rozumiem do czego zmierzasz... jak zacznę wymieniac to pewnie wyjdzie więcej niż 50 i wyjdzie na to że głupoty piszę. Może nie wyraziłem się jasno. Po prostu liczyłem na jakąś szerszą "cutomise'ację" i generalnie mam poczucie, że tylko nieliczne rodzaje broni są przydatne. chodzi mi o moje subiektywne odczucie a nie o konkretne liczby. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 No to pisz, że chodzi ci o "customizację" broni a nie ich ilośc. Bo ilości różnego rodzaju oręża może Falloutowi z numerem trzy zazdrościć świetna pod tym względem dwójka. A wracając do tej twojej "customizacji" - czy przez to pojęcie rozumiesz większą możliwość dostosowywania broni poprzez jakieś modyfikacje? Bo z angielskiego customize oznacza dostosowywać, więc jeśli nie o to ci chodziło to customizacja tutaj również nie pasuje. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Panowie, kolejne pytanie z cyklu: ile czasu zajęło wam przejście F3 (bez dodatków). Ostatnio zbieram informacje co by jakąś grę sobie sprawić Cytuj
opall 4 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Bierz Fallouta jeśli masz ochotę na dłuuuuugą rozgrywkę. Ewentualnie jesli chodzi o porównywalną długość rozgrywki polecam tez Obliviona. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Oj, to za długo... Oblivion był u mnie na tapecie powyżej 100h (PC), ale biorąc pod uwagę zadanie główne gra była okrutnie krótka. A jak jest z wątkiem głównym F3? Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Watek główny jest krótki. Za to gra nadrabia misjami pobocznymi i zwiedzaniem świata. Cytuj
opall 4 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Oj, to za długo... Oblivion był u mnie na tapecie powyżej 100h (PC), ale biorąc pod uwagę zadanie główne gra była okrutnie krótka. A jak jest z wątkiem głównym F3? Pod tym względem gry sa bardzo podobne. Wątek główny- krótki, za to masa pobocznych questów. Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Nie ma tu aż tak dużo pobocznych zadań po prostu są one bardzo rozbudowane i w miarę długie. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 Dodałbym jeszcze, że IMO są ciekawsze i dłuższe od krótkiego i żałosnego (powtórzę IMO) głównego wątku.. O końcówce nawet się nie wypowiadam.. Cytuj
ash77 3 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 (edytowane) spokojne przejscie wątku głównego + wszystkich misji pobocznych + miejsc nie związanych z żadną misją (tzw zwiedzanie)+ zdobycie wszystkich archivów = i przekroczyłem 100h na liczniku Edytowane 6 lutego 2010 przez ash77 Cytuj
ozzy69 2 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Mam takie pytanko: posiadam wersję angielską ale myślę o kupieniu kolekcjonerskiej wersji PL i czy wtedy save z angielskiej będzie mi chodził na polskiej? Cytuj
ozzy69 2 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi! Dodatki w sumie mnie nie interesują, 360 nawet do netu nie podłączyłem, wolę stary dobry singleplayer (co prawda w F3 nie ma multi, ale nie będę płacił dodatkowo za coś co uważam, że powinno się znaleźć w podstawce. Edytowane 22 lutego 2010 przez ozzy69 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi