Les777 124 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Ale kupić na płycie póki co chyba nie można, co? Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Na jakiej zasadzie działają dodatki? Można w nie zagrać po ukończeniu gry? Cytuj
Trezege 0 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 We wszystkie, pod warunkiem, ze bedziesz mial Broken Steel. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 (edytowane) http://www.gametrailers.com/video/e3-09-fallout-3/50280 Jeszcze trochę a zrobią western w uniwersum Fallouta. Co za żenada. Naprawdę z każdym kolejnym dodatkiem Bethesda stacza się po równi pochyłej. A kulminacją tego staczania się będzie Mothership Zeta. Dla mnie to poziom tych żałosnych NFsów wypuszczanych regularnie co rok bo tak sobie ktoś założył i EA tego dotrzymuje. W niecały rok od premiery będziemy mieli pięć mikrododatków, które są piep.rzonymi wyciągaczami kasy (co najogorsze poźniej Bethesda zobaczy wyniki sprzedaży i jak będą wysokie to poklepie się po plerach i powie: "Dobra robota, to jest to co będziemy robić w przyszłości częściej bo to nam się opłaca". Edytowane 3 czerwca 2009 przez Gooralesko Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 no fakt, ja tu widzę fps, a nie rpg. komercja, komercja, jedyne na co można liczyć to na fanów, którzy modują Fallouta na pc. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 A ja się cieszę, że wychodzi coś nowego. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 jasne ze fajnie ze cos nowego ale niech tez pracuja juz nad F4 Cytuj
Thompson 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 47 godzin gry za mną, co poskutkowało zakończeniem wątku głównego i zdobyciem 730gs. W Fallouta nigdy wcześniej nie grałem, więc ta gra była dla mnie wielką niewiadomą. Jednak nie żałuje. Może i wątek główny nie był wyszukany jednak dla mnie był przyjemny. Do zdecydowanie najbardziej kozackich momentów zaliczyłbym Trainquility Lane i Stealing Independence. Do momentów najgorszych zaliczyłbym Podręcznik przetrwania [komu chciało się latać i wszystko robić - gratuluje] oraz One! [ogniste mrówki -_-"]. Moirę mianuję najbardziej wkurzającą postacią gry. Nie dało jej się oglądać, a jej głupie teksty doprowadzały mnie do szału. Zawiodłem się zdecydowanie na ostatnim queście. Efekciarstwo, owszem, ale ending beznadziejny. Spodziewałem się czegoś lepszego. Fallout ma kilka wad i denerwujących bugów jednak mimo to czekam z wywieszonym jęzorem na wieści o części czwartej. Cytuj
bigbird 12 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 A ja mam takie pytanie... Czy to prawda, że w POINT LOOKOUT i MOTHERSHIP ZETA będzie można grać TYLKO przed zrobieniem ostatniego QUEST'u ?? Bo nie widzi mi się wracanie do jakiegoś starego sejwa sprzed parunastu godzin...wie ktoś jak to będzie z tymi dodatkami ? Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Po ostatniej misji nie da się nic zrobić, więc także przejść dodatków, chyba że posiadasz Broken Steel - wtedy po fabule można grać dalej. PS: Są już osiągnięcia z Point Lookout, 3 za 3 questy i 1 za znalezienie wszystkich lokacji w dodatku. Niestety tylko 100GS, myślałem, że dwa ostatnie DLC będą dawać po 200. Cytuj
teddy 6 862 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Moirę mianuję najbardziej wkurzającą postacią gry. Nie dało jej się oglądać, a jej głupie teksty doprowadzały mnie do szału. A ja ją właśnie lubiłem , a w szczególności urzekło mnie jak: Zrobisz questa z wysadzeniem Megatonu w powietrze i wrócisz na miejsce eksplozji to spotykasz tam Moirę. Gadka z nią w tym miejscu sprawiła, że wczytałem poprzedni zapis gry, po prostu nie mogłem jej tego zrobić Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Najlepsze, że questa dla niej można ukończyć w pierwszej rozmowie, wybijając jej z głowy głupie pomysły Cytuj
Les777 124 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 (edytowane) Nie, no to już jest przesada. Trzy dodatki są, dwa w zapowiedziach (ten Mothership Zeta to co? o kosmitach?). Niech już lepiej się zajmą robieniem nowego TESa. Edytowane 5 czerwca 2009 przez Les777 Cytuj
okoolarnik 20 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 A ja ją właśnie lubiłem , a w szczególności urzekło mnie jak: Zrobisz questa z wysadzeniem Megatonu w powietrze i wrócisz na miejsce eksplozji to spotykasz tam Moirę. Gadka z nią w tym miejscu sprawiła, że wczytałem poprzedni zapis gry, po prostu nie mogłem jej tego zrobić No bez kitu, myśl o tym że ta kretynka zginie w wybuchu dodatkowo mnie motywowała, jak zobaczyłem że to właśnie ona przeżyła byłem zrozpaczony ;< Cytuj
Trezege 0 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 PS: Są już osiągnięcia z Point Lookout, 3 za 3 questy i 1 za znalezienie wszystkich lokacji w dodatku. Niestety tylko 100GS, myślałem, że dwa ostatnie DLC będą dawać po 200. Nie mogli, bo mozna wrzucac tylko 250 dodatkowych punktow na kwartal. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Mam problem... otoz... Musze sie dostac do Vaulta 87, ale nie moge gdyz... dotarlem do wioski dzieci... zagadalem najpierw do mayora ktory wyznaczyl mi questa uratowania dzieciakow z obozu niewolnikow, nastepnie sprobowalem szczescia w speech i go przekonalem zeby otworzyl brame. Tak czy inaczej, nie wszedlem do obozu, a poszedlem rozprawic sie z banda handlarzy niewolnikow. Wytluklem wszystkich i wrocilem do wioski dzieci. Do Vaulta moge dostac sie albo zagadujac do mayora zeby otworzyl brame, albo mowiac joseph'owi zeby wlaczyl generator... i tu sie pojawia problem. Zlazlem cala wioske trzy razy i majora nie ma nigdzie... patrzylem przy bramie, bo jak do niego gadalem to logiczne, ze tam powinien byc. Ale nie ma go w calej wiosce. A gadajac do Joseph'a nie ma opcji zeby mu powiedziec, zeby wlaczyl generator. Bug czy cos robie zle i czy mam jeszcze jakies opcje? Dzieki Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 A jak masz zaznaczone to zadanie jako aktywne to nie pokazuje tobie gdzie znajduja się jednostki docelowe na kompasie? Major może być wszędzie, najlepiej jest usadowić si ę przy jego hacjendzie i przeczekać do wieczorynki. Powinien się tam pojawić. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 a gdzie jest jego hacjenda? Docelowo pokazuje mi brame do vaulta, ale nie moge tam sie dostac bo drzwi sa zamkniete Cytuj
Berion 207 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Możesz też pogadać z jednym z gnoi, to zreperuje Ci wejście, to wschodnie bezpośrednio do krypty, a nie to "podwieszane" do jaskin. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 a gdzie jest jego hacjenda? Docelowo pokazuje mi brame do vaulta, ale nie moge tam sie dostac bo drzwi sa zamkniete http://fallout.wikia.com/wiki/Mayor_MacCready Tu napisali, że to co ty masz może być bugiem. Przykro mi stary - wczytaj poprzedniego sejwa. Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Jeżeli mam angielską wersję Fallouta 3 i kupię polską to Achievementy będą zdobywane na konto z angielskiej wersji? Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 nie. Będziesz zdobywał od nowa na konto polskiej wersji tak jak by to była nowa inna gra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi