Mustang 1 738 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Sam wybiłem po prostu ghule, ale tu jest napisane co zrobić w twojej sytuacji: Talk to Phillips about the possibility of a peaceful negotiation, then bring the proposal to Allistair Tenpenny. He will tell you that if you convince tenants Mr. & Mrs. Wellington, Mr. Ling, Ms. Montenegro and Ms. Lancaster to have the ghouls as neighbors, he'll let them move in. Passing a speech check (for positive karma) or a stealthy assassination (for negative karma) for each of the five residents will convince Tenpenny to grant the ghouls access. Alternatively, you can take the love letter from Susan Lancaster's desk and show it to Millicent Wellington, who will then proceed to murder both her husband Edgar and his lover Susan. Stealing from Anthony Ling and Lydia Montenegro's store safes will also cause them to leave the next time you talk to them. Ogólnie zamiast pytania na forum polecam: http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_Wiki Cytuj
orion50 632 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Dzięki wielkie. Nie wiedziałem, że jest coś takiego jak Wikipedia Fallout'a. Pomogło mi to, wielkie dzięki Wampis. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 (edytowane) Byłem już u ghuli. muszę teraz nakłonić mieszkańców i będzie git. tylko nie wiem jak to zrobić ;D Musisz rozwinąć um. retoryka na conajmniej 90% by mieć możliwość skutecznego przekonania tych osób do zaakceptowania ghuli w wieży. U każdej z tych postaci będziesz miał dialogi z procentową możliwością powodzenia przekonania rozmówcy. Jak retorykę podszkolisz to procenty wzrosną i szansa będzie większa. A poza tym w moim sigu masz linka do wikipedii Fallouta. Edytowane 16 czerwca 2009 przez Gooralesko Cytuj
orion50 632 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Zrobiłem to w stylu rambo. Poszedłem do Roy'a i załatwiliśmy to po męsku Pan Tenpenny też wącha kwiatki od spodu :] Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 To zabierz jego klucz , przyda ci się Cytuj
orion50 632 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Takie pytanko. Czy level jaki możemy maksymalnie osiągnąć to 20 czy może podnieśli do 30 ? Pozdro Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 20 to max, ale podobno dodatki to zmieniają. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Dodatek - Broken Stell pozwala podnieść poziom do 30. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Dlatego warto go kupić przed osiągnięciem maksa w podstawce. Tym bardziej, że przedłuża fabułę i pozwala na granie po zakończeniu głównego wątku bez konieczności wczytywania sejwa. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Dzięki panowie. Muszę rozważyć kupno Ms Points:) Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Ale z wersją PL pewnie nie działa ?!? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Dodatki z wersją PL nie działają Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Rozumiem przez to , że grasz w wersję ENG. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 No tak ja mam angielską wersję. Cytuj
Szpitalniak 0 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Witam. Mam 2 pytania: Dostalem misje z jakims gosciem, ze musze znalezc jakas Unie. Gdzie to jest na mapie ?? I gdzie znajde zapasy NukaColi ?? Bylem w fabryce, ale lipa, z duper super marketu wychlalem na poczatku gry. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 W mojeje sygnaturze jest link do encyklopedii Fallouta. tam znajdziesz mapkę lokacji i wyszukaj sobie TotU oraz miejsca w których można znaleźć Nuka Colę i Nuka Colę Quantum. Cytuj
adi 189 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Jak sie dostać na cmentarz Arlington Północ? Kręce się w okolicach biblioteki Arlington, Broni aleksandryjskiej, zalanego metra, Cytadeli i nie mogę jakoś znależć tej lokacji... Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 (edytowane) http://fallout.wikia.com/wiki/Arlington Patrz co znalazłem po wpisaniu we wspomnianej encyklopedii Fallouta frazy "Arlington". Nauczcie się ludzie szukać w necie. To nie jest trudne. Osoby takie jak ja nie mają encyklopedii w głowie i też musza poszuakć by wam dać odpowiedź. Wynika z tego jedna puenta - jak ja mogę wyszukać to każdy "zagubiony" również. Edytowane 19 czerwca 2009 przez Gooralesko Cytuj
Szpitalniak 0 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Mam jeszcze jedno pytanko. Gram juz 2 raz i za pierwszym mialem misje z powrotem do 101. Teraz zaszedlem duzo dalej, a tego nie ma. Czy to ma zwiazek z tym, ze poslalem Megatone w kosmos ?? Co zrobic zeby ta misja sie pojawila ?? Pozdro Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 (edytowane) Ukończ The Waters of Life. Gooralesko ma rację, sam miałem ochotę napisać coś podobnego: nikt nie ma w głowie wszystkiego o F3 i by odpowiedzieć coś na 100% pewnego i tak szuka się w necie. Edytowane 19 czerwca 2009 przez Wampis Cytuj
Szpitalniak 0 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 No macie racje, ale poprostu zamias wertowac solucje wolalem Was zapytac. Teraz korzystac bede juz z falloutpedii Cytuj
ash77 3 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Witam. Mam 2 pytania: Dostalem misje z jakims gosciem, ze musze znalezc jakas Unie. Gdzie to jest na mapie ?? I gdzie znajde zapasy NukaColi ?? Bylem w fabryce, ale lipa, z duper super marketu wychlalem na poczatku gry. Do maruderów: Jak zwykle czepiacie sie ludzi że zadaja pytania. Po to jest forum, by zadawać pytania a jak sie wam nie chce odpowiadać/szukac odpowiedzi to nie piszcie. A teraz na temat: A co do pytań to pewnie szukasz Świątynie Uni. Północny wschód od Megatona, na wschód od Paradise Falls. Zapasów Nukacoli Quantum nie ma nigdzie. Zazwyczaj znajduje sie jedną dwie sztuki w róznych miejscach rozsiane po całej mapie. W całej grze jest około 90 butelek. Kilka sztuk znaleźć mozna w rozwalonych tirach - 3 tiry w róznych miejscach. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Za(pipi)isty jest klimat jak się przemierza pustkowia nocą przy pełni:) dobra wczuwa jest Cytuj
ash77 3 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 jedynie szkoda ze deszczu nie ma Cytuj
Szpitalniak 0 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Niestety mam zrobiona misje woda zycia, ale ani sladu po sygnale ze 101. Pech... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi