Mustang 1 738 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Byłeś pod samym schronem? Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 no racja, tam trzeba wejsc do jaskini i podejsc do tej okraglej metalowej bramy Cytuj
Szpitalniak 0 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Bylem, ale nie pamietam, czy przed, czy po wykonaniu misji. No nic trzeba sprawdzic Cytuj
orion50 632 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Siemka. Mam pytanie. Ciągle mi brakuje amunicji ludzie zazwyczaj mają nie za wiele, a jak mają to ja nie mam kapsli. Może mi ktoś podać miejsówki gdzie jest sporo skrzynek z ammo ? Będę dźwięczny Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Nie przypominam sobie takich miejsc za bardzo. Sam starałem się zbierać dużo różnych fantów na sprzedaż, a za uzyskaną kasę kupowałem ammo. Poza tym oczywiście korzystałem zawsze z VATS i celowałem w głowę. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Dokłądnei, najlepiej w głowę jak się ma rozwiniete statsy, a jak nie to w cialo. za pierwszym razem jak gralem to tez mi amunicji brakowalo, za drugim i kolejnymi juz bylo pod dostatkiem. Cytuj
Szpitalniak 0 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Ew nawet jesli jest to z pewnoscia jest chroniona przez bande skur... A jesli oni tam sa to potrzeba Ci duuuuzo amunicji. Czyli NCh sie meczyc:P Wak w oczy im i tyle Cytuj
ash77 3 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Ja poprostu używałem 2-3 róznych typów broni zamiennie, wtedy amunicji pod dostatkiem. Na otwartej przestrzeni kałach i pistolet maszynowy (mozna tez karabin myśliwski) a w budynkach strzelba. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Ja tak samo, strzelalem z czego dalo rade, i ile fabryka dala =D Potem to juz tylko Łasełowym bo fajnie jak sie crita w glowe strzeli ;d Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 (edytowane) strzelanie w glowe w vats to takie oczywiste ja tam sobie walke uprzyjemnialem i podchodzilem do niej strategicznie, jak silny przeciwnik jak mutanty i wiedzialem ze nie ma szans zeby kolo padl po 1-2 strzale i wiedzialem ze na pewno on zdazy wywalic we mnie serie (a najgorzej jak to byla wyrzutnia i do tego mial mnie na "talerzu" z 5m) to by nie potrzebie nie tracic zdrowia (chociaz ono to w tej grze jest najmniej istotne bo spanie jest za free ) to strzal w przeciwnika bron lub reke w ktorej trzyma i reszte w lepetynke pod koniec to juz nawet robi sie nudno, 4 przeciwnikow, 4 strzaly, 4 "stopione" trupy, wiec zabawa w wytracaniu broni jedyna atrakcja by sie z przeciwnikiem troche pobawic... brakowalo mi w tej grze wiekszego wplywu zadawanych obrazen na odpowiednie konczyny do tego co sie dzieje z przeciwnikiem, np. 5 strzalow celnych w noge a kolo biegnie jakgdyby nigdy nic, brakowalo jakiegos włóczenia noga, jak okalecozna reka to np. nie moze trzymac broni czy np. reka zwisa bezwladnie, moze keidys jak w tym kierunku bedzie szla ta gra to dadza... Edytowane 21 czerwca 2009 przez Juchy Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Oplaca sie bardzo kupic lazaret, mozna sie leczyc za free i duzo zaoszczedzic (lekarze wolaja sobie sporo kasy). Wlasne labolatorium tez sie przydaje, mozna wyleczyc uzaleznienia i tworzyc medykamenty (jeden na 24h) i tez nic nie trzeba placic ani wkladac. Jesli ktos ma problemy z kasa - na pustkowiach mozna znalezc pelno naboi, ktore mozna sprzedac, warto zbierac tez bronie i ubrania od kolesi, czasem sa sporo warte. Cytuj
Trezege 0 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 brakowalo mi w tej grze wiekszego wplywu zadawanych obrazen na odpowiednie konczyny do tego co sie dzieje z przeciwnikiem, np. 5 strzalow celnych w noge a kolo biegnie jakgdyby nigdy nic, brakowalo jakiegos włóczenia noga, jak okalecozna reka to np. nie moze trzymac broni czy np. reka zwisa bezwladnie, moze keidys jak w tym kierunku bedzie szla ta gra to dadza... To cos slabo strzelales:) Przeciez jak wladujesz komus w noge troche strzalow, to noga powinna byc crippled i wrog nie moze wtedy biegac. Na Deathclawow mozna tego uzywac i sa o wiele latwiejsi do rozpykania. A bron Dart Gun to od czego niby jest? Wlasnie po to, zeby "psuc" konczyny. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Juchy pewnie "szybko" grał i nie zauważył Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Ja nie gralem szypko a jakos tez tego nie obczailem... tylko w ronczki strzelalem albo glowki, widac Juchy trzeba miec kazda czesc fallouta za soba i do tego jakies 160h z falloutem 3 ;< bo widac nie ogarniamy ;/ Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 (edytowane) No jak widać nie ogarniacie. Edytowane 22 czerwca 2009 przez Gooralesko Cytuj
orion50 632 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Siema. Zakupiłem 2100 MSP i mogę sobie pozwolić na kupno jednego dodatku Który wybrać ? Senti napisał, że w Operation Anochrage można znaleść kozacki ekwipunek i podpakować postać, a z drugiej strony Broken Steel daje możliwość 30 Levelu Pomóżcie i opiszcie z grubsza co oferuje jaki dodatek bo nie chce wydać 800MSP na darmo Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Olej Anchorage - 1,5h "zabawy", nowa spluwa i ze dwa nowe pancerze. W BS nie grałem, ale samo 10 leveli brzmi lepiej niż ten CoD dla ubogich (OA). Cytuj
orion50 632 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 No ok. Chyba wezmę BS. Dzięki wielke Sasori Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Anchorage jak dla mnie najciekawszy dodatek. Misja w zimie, nawet ma klimat. Dostajesz po tym Gauss Rifle, Winter Armor ktora nie ulega popsuciu oraz stroj chinskiego ninjasa ktory przy Sneak dziala jak stealth boy - robisz sie niewidzialny. Broken Steel jest nudny. Lazisz bo wojskowej bazie lotniczej i eliminujesz zolnierzy enclave (Niby nowe zbroje, niby nowe bronie) ogolnie kiszka. The Pitt juz jest ciekawszy. Jak chcesz sciagac to Anchorage i The Pitt. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 No to muszę się poważnie zastanowić bo na razie chcę kupić jeden dodatek za OA przemawia to, że kosztuje 560 MSP. Broken Steel wezmę wtedy, gdy osiągnę maksymalny level bo na razie nie ma chyba za bardzo sensu. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Anchorage jak dla mnie najciekawszy dodatek. Misja w zimie, nawet ma klimat. Dostajesz po tym Gauss Rifle, Winter Armor ktora nie ulega popsuciu oraz stroj chinskiego ninjasa ktory przy Sneak dziala jak stealth boy - robisz sie niewidzialny. Broken Steel jest nudny. Lazisz bo wojskowej bazie lotniczej i eliminujesz zolnierzy enclave (Niby nowe zbroje, niby nowe bronie) ogolnie kiszka. The Pitt juz jest ciekawszy. Jak chcesz sciagac to Anchorage i The Pitt.Jak dla mnie kolejność odwrotna. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 (edytowane) A ja odradzam wszystkie dodatki. EDYTA: Orion czy ty przypadkiem nie miałeś polskiej wersji? Jeśli tak to nie wydawaj punktów bo dodatek działał nie będzie. Edytowane 22 czerwca 2009 przez Gooralesko Cytuj
orion50 632 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Wiem, że z wersją polską dodatek nie działa, ale ja mam wersję angielską mam już wodę z mózgu hehe. Wezmę wszystkie opinię pod uwagę i coś wykminię. pozdro Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Ja powiem tak: gdybym mial zaplacic to tylko za gre. Za jakiekolwiek dodatki nie dalbym zlamanej zlotowki. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Kupiłem Broken Steel. 30 Level i mogę kontynuować grę po skończeniu wątku głównego. Mam nadzieję, że nie będę żałował. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi