Opublikowano 12 lipca 200915 l Owszem, można zrobić to za jednym podejściem prostym sposobem - graj ciągle z dobrą karmą, staraj się podążać przez całą grę jasną stroną mocy. Zrób w czasie gry 3 osobne sejwy będąc na 7, 13 i 19 levelu. Rozkoszuj się grą, a po przejściu możesz sobie po prostu wgrać sejwa, zabić połowę mieszkańców Megatona aż zejdziesz na neutralną karmę i po prostu dobić do następnego poziomu gdzieś na pustkowiach. To samo ze złą karmą, w tym wypadku musisz się trochę bardziej namęczyć - mordować, kraść i gwałcić, aż spadniesz na złą karmę. Dobijasz tak do następnego levelu i git. Sęk w tym, że musisz mieć przez całą grę dobrą karmę - z dobrej na złą można spaść w kilka minut, ale odwrotnie jest to już nie możliwe, jest to kwestia wielu questów i wyborów moralnych.
Opublikowano 13 lipca 200915 l Sęk w tym, że musisz mieć przez całą grę dobrą karmę - z dobrej na złą można spaść w kilka minut, ale odwrotnie jest to już nie możliwe, jest to kwestia wielu questów i wyborów moralnych. Eee tam, zawsze można poić biedaka pod Megatoną wodą
Opublikowano 13 lipca 200915 l A ogólnie gra przewypaśna, ogólnie to w RPGach miałem w d.upie sidequesty, ale tu mam już 10h na liczniku a nawet nie zacząłem głównego questa z pójściem do Radio Galaxy . Kozak. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego, że trzymasz się pobocznych misji, gdyż główny wątek fabularny w F3 jest baaardzo słabiutki Edytowane 13 lipca 200915 l przez stoodio
Opublikowano 13 lipca 200915 l Eee tam, zawsze można poić biedaka pod Megatoną wodą A nie pod Rivet City? Główny wątek jest dobry, sam poleciałem za nim jak głupi, omijając side questy.
Opublikowano 13 lipca 200915 l Biedak jest w obu miejscach, przed Megatoną i przed Rivet City. Ale w ten sposób bardzo trudno dobić od złej karmy do dobrej, a już na pewno braknie wody w plecaku. Wiem, bo też tak próbowałem.
Opublikowano 13 lipca 200915 l Skąd mogę wziąć czystą wodę ? mam pełno brudnej w plecaku da się ją jakoś oczyścić ? Nuka cola służy do czegoś bardziej ambitnego niż odnawianie energii ?
Opublikowano 13 lipca 200915 l Wody nie da się raczej oczyścić, ale ja znajdowałem jej całkiem sporo (tej oczyszczonej) robiąc główny wątek. Edytowane 13 lipca 200915 l przez qb3k
Opublikowano 13 lipca 200915 l Przesadzasz, może Tranquility Lane jest słabe? Motyw pogoni za spieprzającym ojcem-idealistą-naukowcem jest słaby jak cholera, oceniam całokształt. Główny trzon fabularny równie dobrze mógłby być popierdółkowatym side quest'em.
Opublikowano 13 lipca 200915 l Skąd mogę wziąć czystą wodę ? W domu, w Megatonie miałem robota, który mnie obsługiwał - dawał mi tyle wody, ile chciałem ... kawały nawet opowiadał
Opublikowano 13 lipca 200915 l aha i tak z ciekawości z jakim widokiem graliście tpp czy fpp ? Ja gram w fpp bo widok tpp to jakieś nieporozumienie animacja postaci woła o pomstę do nieba .
Opublikowano 13 lipca 200915 l też fpp, dokładn ie tpp jest z dupy. Edytowane 13 lipca 200915 l przez sznurek
Opublikowano 13 lipca 200915 l FPP. TPP nie tykaj bo się można do gry zrazić. który mnie obsługiwał - dawał mi tyle wody, ile chciałem Tylko pięć butelek i to raz na kilka dni. A kawały opowiadał tak suchasrkie, że aż się można było uśmiechnąć
Opublikowano 14 lipca 200915 l Nawet nie wiedziałem, bo tak jak pisałem dawał tyle wody ile chciałem (a chciałem butelkę, dwie, raz na jakiś czas)
Opublikowano 14 lipca 200915 l napewno starczy na 50h, a jak chcesz na spokojnie wszystkie miejsca zobaczyć/przejsc to dobijesz do 100h
Opublikowano 14 lipca 200915 l Bardzo długa, ja dopiero jestem w Rivet City, a na liczniku 76h i zrobiłem dopiero 4 questy z głównego wątku. Pytanie o te dodatki, jak skończę grę to mogę grać moją postacią ? wczytuje się ostatni save, czy jak to wygląda ? dzięki za odp.
Opublikowano 14 lipca 200915 l Jak masz Broken Steel to obejrzysz napisy końcowe i po nich zacznie się nowy quest, a wszystko będzie po staremu. Jak nie to musisz zapisać przed ostatnią misją.
Opublikowano 14 lipca 200915 l Mam takie pytanko, gdy podczas ostatniej misji mamy oczyścić wodę, jak wrzucić do zbiornika to dziadostwo które miało zniszczyć wszystkich mutantów, ghuli itd. ? A może się nie da ? Chciałbym zobaczyć inne (złe ?) zakończenie
Opublikowano 14 lipca 200915 l Mothership Zeta do Fallout 3 już niedługo http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=901
Opublikowano 15 lipca 200915 l Mam takie pytanko, gdy podczas ostatniej misji mamy oczyścić wodę, jak wrzucić do zbiornika to dziadostwo które miało zniszczyć wszystkich mutantów, ghuli itd. ? A może się nie da ? Chciałbym zobaczyć inne (złe ?) zakończenie w sluzie przez która przechodzisz jest po prawej stronie panel gdzie mozesz wsadzić specyfik od prezydenta (jeszcze przed podejsciem do drugiego panelu- tego do wbicia z kodem) jeszcze troszke inne jest zakonczenie jak wbijesz zły kod (lub wcale) do panelu głównego jeszcze inne - jak dziewczyna pójdzie za ciebie
Opublikowano 15 lipca 200915 l glupie pytanie, poki co zaliczylem quest z radiem w d.c., po drodze beda handlarze czy ciagle do megatonu musze wracac ? Bo na necie czytalem ze na cala gre jest 3...
Opublikowano 15 lipca 200915 l Chodzi ci o sklepiki? Są jeszcze w Tenpenny Tower, Rivet City, Underworld (muzeum historii)... Czy o karawany? Bo te kursują po pustkowiu i zatrzymują się też np. koło Rivet City. PS: po drodze? Przecież możesz się przenosić w dowolnym momencie do już odwiedzonych miejsc.