Grampel 1 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Owszem, można zrobić to za jednym podejściem prostym sposobem - graj ciągle z dobrą karmą, staraj się podążać przez całą grę jasną stroną mocy. Zrób w czasie gry 3 osobne sejwy będąc na 7, 13 i 19 levelu. Rozkoszuj się grą, a po przejściu możesz sobie po prostu wgrać sejwa, zabić połowę mieszkańców Megatona aż zejdziesz na neutralną karmę i po prostu dobić do następnego poziomu gdzieś na pustkowiach. To samo ze złą karmą, w tym wypadku musisz się trochę bardziej namęczyć - mordować, kraść i gwałcić, aż spadniesz na złą karmę. Dobijasz tak do następnego levelu i git. Sęk w tym, że musisz mieć przez całą grę dobrą karmę - z dobrej na złą można spaść w kilka minut, ale odwrotnie jest to już nie możliwe, jest to kwestia wielu questów i wyborów moralnych. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Sęk w tym, że musisz mieć przez całą grę dobrą karmę - z dobrej na złą można spaść w kilka minut, ale odwrotnie jest to już nie możliwe, jest to kwestia wielu questów i wyborów moralnych. Eee tam, zawsze można poić biedaka pod Megatoną wodą Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 (edytowane) A ogólnie gra przewypaśna, ogólnie to w RPGach miałem w d.upie sidequesty, ale tu mam już 10h na liczniku a nawet nie zacząłem głównego questa z pójściem do Radio Galaxy . Kozak. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego, że trzymasz się pobocznych misji, gdyż główny wątek fabularny w F3 jest baaardzo słabiutki Edytowane 13 lipca 2009 przez stoodio Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Przesadzasz, może Tranquility Lane jest słabe? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Eee tam, zawsze można poić biedaka pod Megatoną wodą A nie pod Rivet City? Główny wątek jest dobry, sam poleciałem za nim jak głupi, omijając side questy. Cytuj
Grampel 1 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Biedak jest w obu miejscach, przed Megatoną i przed Rivet City. Ale w ten sposób bardzo trudno dobić od złej karmy do dobrej, a już na pewno braknie wody w plecaku. Wiem, bo też tak próbowałem. Cytuj
Sig 395 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Skąd mogę wziąć czystą wodę ? mam pełno brudnej w plecaku da się ją jakoś oczyścić ? Nuka cola służy do czegoś bardziej ambitnego niż odnawianie energii ? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 (edytowane) Wody nie da się raczej oczyścić, ale ja znajdowałem jej całkiem sporo (tej oczyszczonej) robiąc główny wątek. Edytowane 13 lipca 2009 przez qb3k Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Przesadzasz, może Tranquility Lane jest słabe? Motyw pogoni za spieprzającym ojcem-idealistą-naukowcem jest słaby jak cholera, oceniam całokształt. Główny trzon fabularny równie dobrze mógłby być popierdółkowatym side quest'em. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Skąd mogę wziąć czystą wodę ? W domu, w Megatonie miałem robota, który mnie obsługiwał - dawał mi tyle wody, ile chciałem ... kawały nawet opowiadał Cytuj
Sig 395 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 aha i tak z ciekawości z jakim widokiem graliście tpp czy fpp ? Ja gram w fpp bo widok tpp to jakieś nieporozumienie animacja postaci woła o pomstę do nieba . Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 (edytowane) też fpp, dokładn ie tpp jest z dupy. Edytowane 13 lipca 2009 przez sznurek Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 FPP. TPP nie tykaj bo się można do gry zrazić. który mnie obsługiwał - dawał mi tyle wody, ile chciałem Tylko pięć butelek i to raz na kilka dni. A kawały opowiadał tak suchasrkie, że aż się można było uśmiechnąć Cytuj
milekp 78 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Nawet nie wiedziałem, bo tak jak pisałem dawał tyle wody ile chciałem (a chciałem butelkę, dwie, raz na jakiś czas) Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Podstawka powinna starczyć na 50 godzin. Cytuj
ash77 3 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 napewno starczy na 50h, a jak chcesz na spokojnie wszystkie miejsca zobaczyć/przejsc to dobijesz do 100h Cytuj
Jared 0 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Bardzo długa, ja dopiero jestem w Rivet City, a na liczniku 76h i zrobiłem dopiero 4 questy z głównego wątku. Pytanie o te dodatki, jak skończę grę to mogę grać moją postacią ? wczytuje się ostatni save, czy jak to wygląda ? dzięki za odp. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Jak masz Broken Steel to obejrzysz napisy końcowe i po nich zacznie się nowy quest, a wszystko będzie po staremu. Jak nie to musisz zapisać przed ostatnią misją. Cytuj
garam 0 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Mam takie pytanko, gdy podczas ostatniej misji mamy oczyścić wodę, jak wrzucić do zbiornika to dziadostwo które miało zniszczyć wszystkich mutantów, ghuli itd. ? A może się nie da ? Chciałbym zobaczyć inne (złe ?) zakończenie Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Mothership Zeta do Fallout 3 już niedługo http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=901 Cytuj
ash77 3 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Mam takie pytanko, gdy podczas ostatniej misji mamy oczyścić wodę, jak wrzucić do zbiornika to dziadostwo które miało zniszczyć wszystkich mutantów, ghuli itd. ? A może się nie da ? Chciałbym zobaczyć inne (złe ?) zakończenie w sluzie przez która przechodzisz jest po prawej stronie panel gdzie mozesz wsadzić specyfik od prezydenta (jeszcze przed podejsciem do drugiego panelu- tego do wbicia z kodem) jeszcze troszke inne jest zakonczenie jak wbijesz zły kod (lub wcale) do panelu głównego jeszcze inne - jak dziewczyna pójdzie za ciebie Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 glupie pytanie, poki co zaliczylem quest z radiem w d.c., po drodze beda handlarze czy ciagle do megatonu musze wracac ? Bo na necie czytalem ze na cala gre jest 3... Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Chodzi ci o sklepiki? Są jeszcze w Tenpenny Tower, Rivet City, Underworld (muzeum historii)... Czy o karawany? Bo te kursują po pustkowiu i zatrzymują się też np. koło Rivet City. PS: po drodze? Przecież możesz się przenosić w dowolnym momencie do już odwiedzonych miejsc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi