LiŚciu 1 313 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 Ja w f3 gram od premiery czyli jakieś 5 lat. Dopiero niedawno skońćzyłem wątek główny i czasem wracam do pobocznych. Nie pozbęde się tej gry nigdy bo mi się bardzo dobrze w nią gra i chyba podświadomie tak ją rozkładam w czasie. Natomiast co do Waszej dyskusji to nie czepiajcie się chłopaka. Graliście w to dawno i dla Was stara gra?? To wyjazd!! Nie czytać postów "starych gier które już wszyscy ograli" Ja chętnie jak zobaczyłem ten wątek do niego wszedłem. Nie podoba się nie wchodźcie. 2 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 6 lutego 2013 Opublikowano 6 lutego 2013 no właśnie koleś coś napisał a wy od razu dajecie mu zje.be, jak nie macie nic ciekawego do napisania randomy to zmykać do tematu o cod mw2 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 6 lutego 2013 Opublikowano 6 lutego 2013 Też trochę nie kumam, posucha w ch,uj, wchodzi ktoś kto w sumie ma coś do powiedzenia, a tu na dzień dobry strzał w pysk i "wypie,rdalaj"... Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 6 lutego 2013 Opublikowano 6 lutego 2013 Dobra, mój błąd. Za miesiąc wejdę i napiszę kilka słów a propos limitu poziomu i systemu v.a.t.s. w F3. O tym, że jest to najlepszy sposób na likwidowanie wrogów. Przepraszam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi