Skocz do zawartości

Fallout 3

Featured Replies

Opublikowano

Ja w f3 gram od premiery czyli jakieś 5 lat. Dopiero niedawno skońćzyłem wątek główny i czasem wracam do pobocznych. Nie pozbęde się tej gry nigdy bo mi się bardzo dobrze w nią gra i chyba podświadomie tak ją rozkładam w czasie.

Natomiast co do Waszej dyskusji to nie czepiajcie się chłopaka. Graliście w to dawno i dla Was stara gra?? To wyjazd!! Nie czytać postów "starych gier które już wszyscy ograli" Ja chętnie jak zobaczyłem ten wątek do niego wszedłem. Nie podoba się nie wchodźcie.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 222,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja w f3 gram od premiery czyli jakieś 5 lat. Dopiero niedawno skońćzyłem wątek główny i czasem wracam do pobocznych. Nie pozbęde się tej gry nigdy bo mi się bardzo dobrze w nią gra i chyba podświadomi

• Na dniach premiera,więc okaże się jaki jest F3. Na razie wszystko wygląda cacy. Jeśli będzie się grało tak przyjemnie jak w Oblivion'a to już cieszę michę. Must have dla mnie i znów setki godzin grani

• Swoboda, swobodą ale przydałoby sie troche urozmaicenia choćby wizualnego np. miejscówek która uchowała sie choćby po kataklizmie.Dla mnie przez to było dosyć mdłe, zero zaskoczeń i wraz z końcówką

Opublikowano

no właśnie koleś coś napisał a wy od razu dajecie mu zje.be, jak nie macie nic ciekawego do napisania randomy to zmykać do tematu o cod mw2

Opublikowano

Dobra, mój błąd. Za miesiąc wejdę i napiszę kilka słów a propos limitu poziomu i systemu v.a.t.s. w F3. O tym, że jest to najlepszy sposób na likwidowanie wrogów. Przepraszam.