bartiz 1 614 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Lubie wszystkie owoce oprocz moreli. Do teraz pamietam rzyganie jak zjadlem caly worek. Cytuj
Gość jarząbek Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Uwielbiam owoce : ) Prawie wszystkie, zwlaszcza kiwi, pomarancze, arbuzy, winogrona, itd. Nie przepadam jedynie za ananasem. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 truskawki. Juz niedluuuugo. Kumpel ma cale pole tego, zawsze za grosze sie koszyki bierze. I winogrona te uze czerwone. Wiem ze to jest generalnie sama chemia ale sa swietne. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Ogólnie lubię. Pomarańcze, mandarynki, nektarynki, brzoskwinki, czereśnie, winogrono, arbuz (ale soczysty - zdrowy), maliny. Jest tego sporo - jednak mam awers do jabłek, nie wiem czemu. Jak już to tylko twarde jak skała lub te zielone z plastiku, również twarde. Generalnie nie przepadam za jabłkami. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Nie mogę oprzeć się winogronom - jak już się kupię oczywiście. Białe czy czerwone, nieważne, wcinam jak szalony, przeważnie nic nie zostaje "na później". Poza tym to nie pogardzę jabłkami (Ligol), gruszkami, truskawkami, arbuzem, liczi, śliwkami, ananasem, kiwi. Nie toleruję pomarańczy, nektarynek z "szorstką" skórką i bananów. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Ostatnio stoje w kolejce w markecie i kasjerka podnosi ananasa i pyta sie głosno drugiej "Ten arbuz to na wage czy na sztuki?" myślałem że padne świeży ananas lepszy niż ten z puchy ! Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 ...ostatnio zasmakowalem w melonach... ...w wersji owocowej, naturalnie ;> Cytuj
Cris 120 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Czy tylko mi w tym roku truskawki wybitnie nie smakują? Są takie gorzkie...bez cukru i mleka (mój ulubiony deser) nie do zjedzenia. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Może dlatego, że dużo deszczu, a mało słońca i one do końca dobrze nie dojrzeją -_- Cytuj
Zetsu 0 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Ostatnio cały czas zajadam się truskawkami. "Na sucho" nie lubię, ale z cukrem, lodami, bitą śmietaną, polewką czekoladową czy w formie koktajlu mogę wpieprzać non stop. Uwielbiam też winogrona, gruszki i banany. Koktajl z bananów rządzi. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Jak byłem mały to wcinałem rabarbar z cukrem. Nagle gdzieś ten rabarbar znikł mi z oczu i sklepowych półek? Ale rabarbar to nie owoc, lecz warzywo. Anyway z owoców wielbię kiwi i banany. Truskawki przemielone przez mikser z cukrem + łyżka dwie śmietany. Taki koktajl, prawie. Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 jest rabarbar. w warzywniakach i u babek na targu Cytuj
Zetsu 0 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Ciasto z rabarbarem to gut szit. Cytuj
Kania 66 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Owoce sezonowe: maliny, poziomki i borówki- trzeba korzystać z lata. Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 czereśnie z(pipi)ane w tym roku były truskawki tak samo Ale najbardziej to lubię dojrzałe i soczyste gruszki , mandarynki , banany i mango lubię . Cytuj
Kania 66 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 czereśnie z(pipi)ane w tym roku były truskawki tak samo Ale najbardziej to lubię dojrzałe i soczyste gruszki , mandarynki , banany i mango lubię . Podpisuję się pod tym nogą. Czereśnie i truskawki były w tym roku wyjątkowo niesmaczne. Tak samo arbuzy- miałam dwa razy niemiłą przygodę, bo kupiłam zgniłe i nie mogę na nie patrzeć. Banany też bardzo mi smakują. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 O, przypomnieliście mi o rabarbarze z cukrem Cytuj
Lain 107 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 Nie wiem gdzie Wy mieszkacie, ale u mnie czereśnie i truskawki były pycha. o.O Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 Nie wiem gdzie Wy mieszkacie, ale u mnie czereśnie i truskawki były pycha. o.O u mnie też, najlepsze są żółte czereśnie. Cytuj
mj 13 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 ale tylko twarde! w ku'rwe raczej. lubie figi swieze ktorymi raczylem sie bedac na wakacjach. zaje'bistosc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi