Faranell 279 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Niedługo premiera a o grze taka cisza;) Ktoś kupuje w dzień premiery? Ja mam taki zamiar;) Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Może nie w dzien premiery ale nabędę na pewno. Raz, że lubię klimaty mitologiczne a dwa że mamy tu do czynienia z mieszanką action/rpg, plus innowacyjny system walki nie polegający na mashowaniu przycisków. Zobaczę jednak pierwsze oceny. Jakiś wyznacznik musi być przy tak niepewnej póki co produkcji. Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Jeżeli gra przyniesie tyle radości co dajmy na to Spartan (na poprzedniej generacji jeszcze) to też chetnie bym sobie tą gre sprawił Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Oby też nie tyle frustracji by ją przejść co Spartan Cytuj
Little Angel 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Gra zapowiada się dobrze - nie mogę doczekać aż ja kupię - a to już niedługo ( na stronach sklepów podają różne daty - ale wszystko około 17-18.10) Najbardziej cieszy mnie to: "każdego przeciwnika można zabić jednym ciosem" . Najważniejsze że w końcu jakiś coop! Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Najważniejsze że w końcu jakiś coop! Tak,w tym roku jeszcze Lord of the Rings: The Conquest.Bedzie w co grac na 2p. Cytuj
Little Angel 0 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Tak,w tym roku jeszcze Lord of the Rings: The Conquest.Bedzie w co grac na 2p. Ta tylko z tego co przeczytałam na mojej ulubiuonej stronie z coopami - ponoć ma być tam splitscreen(ale wierzyć mi się nie chce) http://www.co-optimus.com/game/429/Playsta...__Conquest.html Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Recenzje sa rozne. Jedna z ostatnich: http://www.impulsegamer.com/ps3riseoftheargonauts.html co prawda jakis nowy portal... Czy ktos ma juz jakies doswiadczenia z gra? Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Ja w to gralem troche.Grafika nienajlepsza,klimatu niezabardzo czuc,caly czas robimy to samo:idziesz przed siebie,zabijasz pare przeciwnikow,dochodzisz do "questa",gadasz i wracasz sie.Fajne jest tylko to ze mozesz dokonywac roznych wyborow(np na poczatku musisz wybrac jednego z trzech kandydatow na miejsce kapitany strazy-nie wiem jaki to ma wplyw bo gry nie ukonczylem ale wydaje mi sie ze zaden).W trakcie gry znajdujesz rozne przedmioty(bronie,zbroje)dla naszego bohatera oraz nowych towarzyszy.Za rozne rzeczy dokonane w trakcie gry(np za zabicie 50 wrogow/zrobienie questa)mozemy odblokowywac boskie moce(+ do ataku,+ do obrony,niesmiertelnosc przez jakis czas,uleczenie,uleczenie siebie i towarzyszy,itp).Mi sie gra nie spodobala i daje 6/10(i jest to bardzo niska ocena,ja takich nie daje i to jest chyba pierwsza) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi