Whisker 1 454 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Dość kontrowersyjna Platformówka jeżeli chodzi o oceny, w Extrimie zjechana zaś w Neo dostała wysokie noty. Mi osobiście bardzo przypadła do gustu ze względu na gadżety jakimi posługiwam sie nasz gówny bohater. Nieźle pomyślane i wykonane levele, na których uganialiśmy sie za małpami, które uciekły z Laboratorium. Grę zaliczyłem na 100% Cytuj
Kiziek 0 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Jestem tego samego zdania co kolega wyżej. Pierwsza gra w której używałem prawej gałki analogowej. No i ofkoz po złapaniu wszystkich zwykłych małp odblokowuje się poziom z białą małpą (jak się go łapało to z kilku ujęć to pokazywali) Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 20 lipca 2013 Opublikowano 20 lipca 2013 (edytowane) Odpuszczam póki co po kilku godzinach gry. Plansze pocięte, mega sztampowe czy nawet nudne, bez własnego, wyrazistego charakteru. Ciekawych sekcji zręcznościowych brak. Pierwsza wizyta w etapach do których i tak później będziemy musieli wracać, bardzo drętwe. Coś zachęca , by na początku kończyć to wszystko "niechlujnie" , "na pałę" w myśl , że i tak tu wrócimy. Dodatkowo nie wiem już czy to wina mojej starej konsoli ale gra potrafi zjechać z frameratem. Taka grafa 3D ostro również dostała po tyłku na dzisiaj. Podsumowując, dawne wspomnienia z dema miałem bardzo dobre a na dzisiaj coś ogromne nudy i przeciętność. Za dużo zaległości by tracić czas na Ape Escape MOIM ZDANIEM. Ciekawy zamysł łapania małpek na dzisiaj kuleje jednak z grywalnością. Może jednak ta ocena w PE była już wtedy słuszna. Edytowane 20 lipca 2013 przez Sebastian Ś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi