Skocz do zawartości

Godspeed You! Black Emperor

Featured Replies

• Odpowiedzi 182
  • Wyświetleń 30,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Godspeed You! Black Emperor   Asunder, Sweet and Other Distress     01. Peasantry or 'Light! Inside of Light!' [10:28] 02. Lambs' Breath [09:52] 03. Asunder, Sweet [06:13] 04. Piss Crowns Are T

• Na drugi dzień. Podają ci wszystkie dane do konta i trzeba hajs przelać, przyślą bilet pocztą.

Opublikowano

Pierwsza płyta Red Sparowes, debiut Russian Circles, s/t, Australasia i The Fire in Our Throats... Pelicana, Solace Jakoba, pojedyncze utwory Set Fire to Flames (Omaha, Shit-Heap-Gloria...), kilka utworów Mogwai (głównie Glasgow Mega-Snake), coś tam od God Is an Astronaut było niezłego, ale już nie pamiętam. Resztę olej, bo się przejedziesz jak ja.

Opublikowano

lol

dzieki grzesiu, wlasnie uswiaodmiles mnie, ze zapodzialy mi sie na dysku twory red sparrowes i co gorsza, dyskografia mogwai ;(

a ta nowa plyta Zion'a jak??

Opublikowano

Efrim jęczy, smęci, ale też gra punk rocka i śpiewa "motherfucker". Mnie się podoba.

Opublikowano

OKEJ ,BEDZIE TRZEBA SPRAWDZIĆ.

tak sobie mysle, ze chyba ci muzycy graja najbardziej smutna i przygnebiajaca, i melancholijna, i depresyjna, i dekadencka, i ogolnie fin de si?cle muzyke na swiecie.(Idealna na te pier,dolon,e wieczory zimowe.)

czy sie myle? :>

Opublikowano

A jakieś inne kapele post-rockowe warte polecenia to są?

Beast please be still, New Century Classics(Polaki) i The Ascent of Everest.

Reszta jedzie na tym samym

Opublikowano

OKEJ ,BEDZIE TRZEBA SPRAWDZIĆ.

tak sobie mysle, ze chyba ci muzycy graja najbardziej smutna i przygnebiajaca, i melancholijna, i depresyjna, i dekadencka, i ogolnie fin de si?cle muzyke na swiecie.(Idealna na te pier,dolon,e wieczory zimowe.)

czy sie myle? :>

kolega chyba nie slyszal

Edytowane przez zduniacz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mieliście problemu z przyzwyczajeniem się do wokalu Efrima przy pierwszym kontakcie z Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra and Tra-La-La Band with Choir? Mi to zajęło kilka ładnych przesłuchań. ;]

W każdym razie wolałem typowo instrumentalne wydanie Godspeed You! Black Emperor.

Który jeszcze z ich side projektów poza Mt. Zion jest warty sprawdzenia? Bo ponoć było ich kilka.

Edytowane przez White

Opublikowano

Nie mieliście problemu z przyzwyczajeniem się do wokalu Efrima przy pierwszym kontakcie z Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra and Tra-La-La Band with Choir? Mi to zajęło kilka ładnych przesłuchań. ;]

Mieliśmy.

Na dole masz inne projekty.

http://brainwashed.c...peed/music.html

Mnie przypadł do gustu Set Fire to Flames.

Edytowane przez koval

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie zostanę zjechany za zgodzenie się z kovalem.

Sings Reign Rebuilder to dobry album, który posiada jeden numer klasy GY!BE. To drugie, dwupłytowe wydawnictwo nie robi wrażenia, ale można posłuchać. Reszta projektów to popłuczyny.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

(pipi) zupełnie to przespalem.

Masakra, jak koncert bedzie w pradze/berlnie, to jadę jak (pipi)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

W pradze berlninie nie wiem, ale bedą W POZNANIU.

JA (pipi)IE.

Opublikowano

z początku myslalem, że jaja se robisz. Sciągaj.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gdzie te bilety (pipi)

Edytowane przez Mikes

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

wybieracie się? Wysłałem maila z rezerwacją, ciekawe czy jeszcze się uda.