Opublikowano 12 stycznia 201015 l Pierwsza płyta Red Sparowes, debiut Russian Circles, s/t, Australasia i The Fire in Our Throats... Pelicana, Solace Jakoba, pojedyncze utwory Set Fire to Flames (Omaha, Shit-Heap-Gloria...), kilka utworów Mogwai (głównie Glasgow Mega-Snake), coś tam od God Is an Astronaut było niezłego, ale już nie pamiętam. Resztę olej, bo się przejedziesz jak ja.
Opublikowano 12 stycznia 201015 l lol dzieki grzesiu, wlasnie uswiaodmiles mnie, ze zapodzialy mi sie na dysku twory red sparrowes i co gorsza, dyskografia mogwai ;( a ta nowa plyta Zion'a jak??
Opublikowano 12 stycznia 201015 l Efrim jęczy, smęci, ale też gra punk rocka i śpiewa "motherfucker". Mnie się podoba.
Opublikowano 12 stycznia 201015 l OKEJ ,BEDZIE TRZEBA SPRAWDZIĆ. tak sobie mysle, ze chyba ci muzycy graja najbardziej smutna i przygnebiajaca, i melancholijna, i depresyjna, i dekadencka, i ogolnie fin de si?cle muzyke na swiecie.(Idealna na te pier,dolon,e wieczory zimowe.) czy sie myle? :>
Opublikowano 12 stycznia 201015 l swego czasu posluchalem ,ale chyba za malo ,bo w ogole nie urzeklo.
Opublikowano 12 stycznia 201015 l A jakieś inne kapele post-rockowe warte polecenia to są? Beast please be still, New Century Classics(Polaki) i The Ascent of Everest. Reszta jedzie na tym samym
Opublikowano 13 stycznia 201015 l OKEJ ,BEDZIE TRZEBA SPRAWDZIĆ. tak sobie mysle, ze chyba ci muzycy graja najbardziej smutna i przygnebiajaca, i melancholijna, i depresyjna, i dekadencka, i ogolnie fin de si?cle muzyke na swiecie.(Idealna na te pier,dolon,e wieczory zimowe.) czy sie myle? :> kolega chyba nie slyszal Edytowane 13 stycznia 201015 l przez zduniacz
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Nie mieliście problemu z przyzwyczajeniem się do wokalu Efrima przy pierwszym kontakcie z Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra and Tra-La-La Band with Choir? Mi to zajęło kilka ładnych przesłuchań. ;] W każdym razie wolałem typowo instrumentalne wydanie Godspeed You! Black Emperor. Który jeszcze z ich side projektów poza Mt. Zion jest warty sprawdzenia? Bo ponoć było ich kilka. Edytowane 24 stycznia 201015 l przez White
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Nie mieliście problemu z przyzwyczajeniem się do wokalu Efrima przy pierwszym kontakcie z Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra and Tra-La-La Band with Choir? Mi to zajęło kilka ładnych przesłuchań. ;] Mieliśmy. Na dole masz inne projekty. http://brainwashed.c...peed/music.html Mnie przypadł do gustu Set Fire to Flames. Edytowane 24 stycznia 201015 l przez koval
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Mam nadzieję, że nie zostanę zjechany za zgodzenie się z kovalem. Sings Reign Rebuilder to dobry album, który posiada jeden numer klasy GY!BE. To drugie, dwupłytowe wydawnictwo nie robi wrażenia, ale można posłuchać. Reszta projektów to popłuczyny.
Opublikowano 10 lutego 201015 l Mój pierwszy cover GY!BE: East Hastings na akustyku. http://w47.wrzuta.pl/audio/2sjtaR1xtWO/east_hastings Momentami chu.jowe, ale zebyście wiedzieli ile mnie wysiłku kosztowało wykombinowanie jak to zagrać.
Opublikowano 17 kwietnia 201014 l (pipi) zupełnie to przespalem. Masakra, jak koncert bedzie w pradze/berlnie, to jadę jak (pipi)
Opublikowano 30 września 201014 l gdzie te bilety (pipi) http://www.shortcut.pl/bilety-godspeed-you-black-emperor-eskulap-poznan-2011.html
Opublikowano 13 grudnia 201014 l wybieracie się? Wysłałem maila z rezerwacją, ciekawe czy jeszcze się uda.