Skocz do zawartości

Godspeed You! Black Emperor

Gość Grzehoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, wysłałem maila z rezerwacją, podałem wszystkie dane... i co teraz, mam czekać na przesyłkę i zapłacić przy odbiorze? Manor, jak i kiedy Cię powiadomili o tym że przyjęto rezerwację?

Jeśli nie obudziłem się zbyt późno to (mam nadzieję) też zjawię się w Poznaniu.

Opublikowano

Ok, wysłałem maila z rezerwacją, podałem wszystkie dane... i co teraz, mam czekać na przesyłkę i zapłacić przy odbiorze? Manor, jak i kiedy Cię powiadomili o tym że przyjęto rezerwację?

Jeśli nie obudziłem się zbyt późno to (mam nadzieję) też zjawię się w Poznaniu.

Na drugi dzień. Podają ci wszystkie dane do konta i trzeba hajs przelać, przyślą bilet pocztą.

• Plusik 1
Opublikowano

to daj :rolleyes:

ty no nie chce mi sie tyle tego ściągać. Grają tak jak zawsze, ściągnij sobie jakiś starszy ;f

ja bilety kupie na początku przyszłego, pewnie jeszcze będą

Opublikowano

Ok zamówiłem bilet, teraz jeszcze cierpliwie wytrzymać miesiąc ;]

ja bilety kupie na początku przyszłego, pewnie jeszcze będą

Ale będą 10 zł droższe !!!!111!

BTW był ktoś kiedyś w tym klubie Eskulap? Jak tam jest?

Opublikowano

też mi trudno wyobrazić sobie ich na koncercie, pogo mi nie pasuje do takiej muzyki.

Jakoś tak nikogo nie mogę namówić na wyjazd na koncert. Niestety, większość dobrych zespołów znają tylko ludzie z internetu.

Opublikowano

No jak sobie to wyobrazić, normalnie. Stoisz i chłoniesz każdym zmysłem geniusz tych żydów.

Opublikowano

No jak sobie to wyobrazić, normalnie. Stoisz i chłoniesz każdym zmysłem geniusz tych żydów.

Idz do filharmonii i chłoń tak geniusz (?) Mozarta

Taki koncert na stojąco to bardzo zły pomysł

Opublikowano

byłem juz na nie jednych postrockach (droższych od twojego mieszkania) i wiem jak to jest, jak zespól nie zamula, to się stoi.

Gość _Milan_
Opublikowano

przy tym co sie dzieje ostatnio z eskulapem to mozliwe ze odwolaja koncert dwa dni przed.

Klub ciagle bankrutuje, kto inny go przejmuje i tak w kolko.