Opublikowano 27 czerwca 200915 l ostatnio wmontowalem sobie naped z pc i znowu pochlonela mnie magia xboxa pgr2 burnout 3 nfs: u2 gta3
Opublikowano 5 października 200915 l x-klocka sprzedalem- wiec nie ma o czym pisac............ więc po co piszesz ? Ja za parę dni znów nabędę klocka i od razu biorę się za niedokończonego niegdyś conker'a
Opublikowano 2 marca 201015 l Po kilku latach oddałem mojego Xa bratu. Nigdy mnie nie zawiódł, nie wieszał się (a grałem sporo). Ostatnią grą jaką ukończyłem był Conker. Tydzień temu. Świetna konsola.
Opublikowano 2 marca 201015 l Po kilku latach oddałem mojego Xa bratu. Nigdy mnie nie zawiódł, nie wieszał się (a grałem sporo). Ostatnią grą jaką ukończyłem był Conker. Tydzień temu. Świetna konsola. Conker RUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Kumpel ostatnio zakupił X-klocka. Na szczęście z Ninja Gaiden. Już niedługo sprawdzę czy gry Itadakiego mają pasujący mi klimat.
Opublikowano 29 sierpnia 201113 l Burnout zawsze po pracy. A wieczorami późnymi Spawn Armageddon. Trzeba ukończyć obowiązkowo jako fan komiksu o Alu Simmonsie
Opublikowano 31 października 201212 l Jestem obecnie na walizkach, a w związku z tym, że nie chce mi się odkopywać 360ki czy PS3 załączyłem pierwszego Xa, który choć ma ileś już tam lat na karku chodzi jak marzenie. Pograłem troszkę w Conker'a, później w B: Revenge, a jutro zamierzam odkurzyć Ninja Gaiden Black po trzech latach abstynencji od tego tytułu. Czuję, że spędzę fajnie ten długi weekend.
Opublikowano 31 grudnia 201212 l GTA:SA - co jakiś czas wracam do tej gry Colin McRae Rally 3 - z całej serii na X'a tylko ten tytuł pominąłem więc to nadrabiam. Jednak czwórka najlepsza.
Opublikowano 31 grudnia 201212 l widzę że odkopujesz stare tematy he he king kong, reservoir dogs i halo 2 po xlinku
Opublikowano 30 stycznia 201312 l Co jakiś czas wracam do Jet Set Radio Future ale już na nowszym xboxie.
Opublikowano 31 maja 20159 l Odkopałem w rodzinnym domu i ponownie przypomniałem sobie gry które wtedy uwielbiałem: KOTOR, Silent Hill 2, PES4, Ninja Gaiden. Jedynie żal że Conker nie chce się odpalić...
Opublikowano 19 sierpnia 20177 l Black , jak dla mnie FPS który będzie dalej bawił za kolejne 10 lat. Wersja Xbox`owa graficznie lepsza od PS2. Kto ma nie gra.