Scorp1on 8 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Jak wykonac 23. Notorious 47 is the world's most wanted. ? Robie to na Vintage Year albo na misji z Ptakami i zawsze moje notowania sa 0/100 chodz reszta typu halas mam nie mal full - musi byc to level nie ukonczony jeszcze? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Po pierwsze: nie zrobisz tego na rookie ,bo tam nie ma notoriety. Po drugie: nie zrobisz tego w trakcie jednej misji, tylko przynajmniej 3. Potrzecie: nie zrobisz tego na misjach ,ktore juz ukonczyles, bo zapisal sie najlepszy wynik - musisz zrobic nowe "konto" w grze i zrobic to na nim. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 26 kwietnia 2008 Ok zrobilem na 2 misjach - Devil i Domek z Kart Thx, niby nie sa trudne ale jakos mi sie nie chce robic tych wyzszych poziomow Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Tez mi sie znudzilo chyba na pro czy tam expert, nie pamietam. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 29 kwietnia 2008 (edytowane) PRO pekl (wydawalo mi sie ze bedzie trudniejszy), teraz tylko Expert i po 5 silentow na 2 ostatnie poziomy trudnosci i tysiak rady na poczatek - robic misje (pierwsze 5-6) zeby obylo sie bez strzelaniny gdyz na poczatku nasze bronie jak i upgrejdy sa slabe - od misji "You Better..." (zrobic upgrejdy pistoletu (innych nie ruszalem)) gdzies przykampic i zabij cala ochrone, przebrac na agenta pojsc po kasete i zabic dziadka - podobnie jest w nastepnych (poza weselem ktory mozna ukonczyc bez rozlewu krwi) kampic i zabijac az do ostatniej misji (apgrejdowac pistolet jak i rozne rzeczy typu painkiller, kamizelka,itp) Dobrze ze nie ma ukoncz HBM na PRO z wszystkimi misjami na SA Edytowane 29 kwietnia 2008 przez signap Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi