Skocz do zawartości

Jaki laptop ?

Featured Replies

Opublikowano

No to powodzenia :potter:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 483,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• poczekaj z miesiąc, będzie fajny lenovo do sprzedania

• Po kilku dniach użytkowania Omena jestem więcej niż zadowolony. Sprzęt jest wykonany bardzo solidnie, nie waży wcale dużo, a po złożeniu jest dosyć smukły i cienki jak na gamingowego lapka. Na ży

• wstrzymalbym sie z zakupem nowego laptopa do 2030 roku, bo wtedy to bedom!

Opublikowano

nic na to nie poradze :sad:

za to Ty mi doradź jaki procek najlepiej i karty jakiej firmochy.

wiem ,ze nie mozna brac karty intel hd bo to (pipi) (pamietam jak pisales :D)

Opublikowano

No przecież masz już wypisane. Procki intela "i3/5", grafę weź jak najlepszą z listy którą Tobie wrzuciłem.

Opublikowano

ja też polecam acera. Ja akurat mam z serii aspire timeline i jestem bardzo zadowolony. Generalnie to już nie to sam acer co kiedys ;]

Opublikowano

no ładniutki!

szkoda tylko ,ze siedzibe maja najbloizej w wawie. ale takie cos by bylo zayebiste huh :D

Opublikowano

asus eee 900/901

Opublikowano

no ładniutki!

szkoda tylko ,ze siedzibe maja najbloizej w wawie. ale takie cos by bylo zayebiste huh :D

chui, jedna okazje zmarnowalem by kupic w saturnie Asusa ladnego/Samsunga, teraz bede skazany na euro rtv agd, zoabcze co tam maja :/ tak to jest kupywac z rodzicami na ich rachunek heh ;]

Opublikowano

tak to jest kupywac z rodzicami na ich rachunek heh ;]

To musi być straszne.

Opublikowano

przybiegam z typowym (jak na ten temat) pytaniem

tym razem juz na 100% w koncu kupie i mój wybór padł na

http://www.marketmedia.pl/produkt-acer-timelinex-5820tg-5454g50mn-lx-ptn02-223--72689.html?partner=1

acer-timelinex-5820tg-5454g50mn-lx-ptn02-223.jpg

chce sie ostatni razu pewnić czy to dobry wybór? czy widzicie jakies przeciwskazania? a może pojawilo sie coś lepszego w podobnej cenie ?

Edytowane przez Yano

Opublikowano

ładny, ale chyab za ta cene moglbys miec cos z lepsza karta? ja kupilem za 2.5k z podobna , wiec za 3k powinen miec cos mocniejszego?

Edytowane przez banny

Opublikowano

A jaka jest teraz lepsza karta niż HD5650 dostępna w lapkach w takiej cenie ? ;>

Opublikowano

wlaśnie chyba nie mogłbym podobnej konfiguracji za podobna cene, wrecz przeciwnie - widzialem inne laptopy z podobna konfiguracją za 500-700zł wiecej

Opublikowano

Witam,

szukam jakiegos lapka do 2 tys. (max. 2,2 tys.) koniecznie w tej cenie z Windowsem do ogolnego zastosowania. Nie mam napiecia na granie poniewaz od tego mam PS3.

Wypatrzylem dwa dosc czesto polecane modele:

ACER 5551G

MSI CX605

Co obecnie mozna jeszcze polecic? (Tylko bez ASUS'a - po prostu nie chce miec lapka tej firmy)

Edytowane przez konstant

Opublikowano

pier.dolenie to jest, może kiedyś były chu.jowe, ale te nowe modele są bardziej niż ok.

Swojego poprzedniego kupiłem 3 lata tamu i dosłownie NIC się w nim nie zepsuło.

a jak ktoś chce se lapka kupić to niech pyta na forum nhl.pl czy jakoś tak, a nie fpe :<

Opublikowano

przybiegam z typowym (jak na ten temat) pytaniem

tym razem juz na 100% w koncu kupie i mój wybór padł na

http://www.marketmedia.pl/produkt-acer-timelinex-5820tg-5454g50mn-lx-ptn02-223--72689.html?partner=1

acer-timelinex-5820tg-5454g50mn-lx-ptn02-223.jpg

chce sie ostatni razu pewnić czy to dobry wybór? czy widzicie jakies przeciwskazania? a może pojawilo sie coś lepszego w podobnej cenie ?

Mam ten sam model (5820tg?) i jestem w 100% zadowolony. Bardzo dobry laptop.

Opublikowano

Acery kiedys byly chu.jowo wykonane, ciagle pekaly zawiasy itp. , ale teraz jest duzo lepiej. Sam korzystam z netbooka tej firmy od dwoch miesiecy i na ten moment stawiam te marke wyzej niz HP, MSI czy Samsung.

Opublikowano

a widziales jaka aukcje podalem :>?

a co lenovo, jezeli nic sie nie zmienilo to maja bardzo dziadowy serwis, wiec osobiscie bym sie w niego nie pakowal.

Edytowane przez __bercik07