Opublikowano 7 sierpnia 20168 l Hitachi przejęło produkcję dysków po IBMie a jakiś czas temu WesternDigital przejął Hitachi.
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l to jaki teraz laptop do gierek w granicach 4-5k? Poza gierkami bedzie tez troche podrozowal. Wolfie cos mi w lipcu pisal o jakich nowych gpu ale nic z tego nie rozumie
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Te nowe alienwary 13 z oledem podobaja mi sie. Bedzie to w Polszh jakos niedlugo?
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Jak się wysyła na gwarancje to wsadza się stary dysk. sie teraz śmiej, lapek ,mnie w(pipi)ił 2 dni gtemu bo coś dysk mi smiesznie chodził, jakby próbował cały czas odczytać ten sam obszar. zrobiłem defragmentacj,e optymalizację, chkdsk, i niby wszystko się naprawiło ostatecznie ( w miedzyczasie windows 10cwariował mi zkakas aktualizacją), ale sciagnalem programik crystaldiskinfo i znalazło mi 8 sektorów do mapowania kóre sa neistabilne. no i jak tu nie płakać, na razie wszystko jest w porządku, ale jak jeszcze raz cos się porobi to lece po tego ssd. Te 8 sektorów coś znaczy obecnie?
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Tak, to znaczy że dysk się sypie. Mogą pojawiać się kolejne i wtedy w tych miejscach będzie miał uszkodzone dane. Odsyłaj na gwarancje.
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l no (pipi)a pieknie xD znowu miesiac bez lapka, gdybym mógł chociaz wysłać sam dysk, a kupic sobie ten ssd, ale szwaby z lenovo na bank beda chcieli cały produkt, a niech ich wyklęci. Edytowane 15 sierpnia 20168 l przez milan
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Ja po 6 latach uzytkowania laptopow mowie serdecznie k,h microsoftowi i gdy pojawi sie hajs kupuje macbooka bo praca na windowsie to katorga nie do zniesienia.
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l bizon, ale te 8 sektorów to rozumiem 8 x 4kb, wiec moze zanim zacznie wzrastać to można spokojnie użytkować, w sensie, jak zauważe że to postępuje wysyłam, ja stanie na tych 8 i nie będzie to wpływać to na razie dam sobie spokój. totalnego zepsucia się nie boję, bo wszystko co mam na tym lapku jest z wprost z dropboxa Edytowane 15 sierpnia 20168 l przez milan
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l milan ile ci jeszcze tej gwarancji zostało? nie lepiej samemu sobie wymienić dysk i mieć to z głowy? miesiąc czekania na lapka z serwisu, ja (pipi)e. jak wysyłałem 4 lata temu macbooka ze spie,rdolonym wejściem do ładowania, to miałem go po 5 dniach i jeszcze obudowę mi wymienili "bo tak" Edytowane 15 sierpnia 20168 l przez ragus
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l yoga 3 14, milan ile ci jeszcze tej gwarancji zostało? nie lepiej samemu sobie wymienić dysk i mieć to z głowy? rok, ale kupiłem jakieś przedłużki, musialbym sprawdzic ch,uj wie czy te sektory to nie są spowodowane tym upadkiem przez który był w naprawie, niby mowili w iPART że jak naprawiali to sprawdzili cały system i "wogle", ale moze nie sprawdzali sektorów. Edytowane 15 sierpnia 20168 l przez milan
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l bizon, ale te 8 sektorów to rozumiem 8 x 4kb, wiec moze zanim zacznie wzrastać to można spokojnie użytkować, w sensie, jak zauważe że to postępuje wysyłam, ja stanie na tych 8 i nie będzie to wpływać to na razie dam sobie spokój. totalnego zepsucia się nie boję, bo wszystko co mam na tym lapku jest z wprost z dropboxa Milan, jeżeli koniecznie chcesz używać już zepsutego dysku na którym trzymasz dane, które możesz stracić to go używaj. Każda wymówka jest dobra i nie musisz się nikogo pytać. Oczywiście, może być tak, że że nie pojawi się więcej reloków ale częściej jednak wada postępuję.
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l ok, będę co pare dni klikał, poczekam az judovo pokazę mi faka i choroba bęzie postpępowac albo zyebie mi sie cos innego i wysyłam. wszystko co an nim mam to tak naprawde synchro zdropboxa, wie cnawet jak sie nag,le zesra to nic się nie stanie Edytowane 15 sierpnia 20168 l przez milan
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l Matryca 13-15" - im większa tym lepsza SSD bateria na 8-10h pracy Potrzebny do pakietu Office, youtube, czasami może jakiś film full hd Możliwie kompaktowy, lekki - najlepiej bez napędu optycznego Budżet - 3000 to absolutne maksimum, im mniej tym lepiej Da się?
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Chce lapka tylko do internetu, żeby chodził Office, do zobaczenia filmu na słuchawkach. Żadne duże rozdzielczości i gierki mnie nie interesują. Wydać jak najmniej.
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l http://allegro.pl/lenovo-z51-70-i3-5005u-8gb-1tb-r7-m360-230zl-i6403103741.html
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Skoro nie ma byc do gier to po co sie pchac w jakies marketowe lapki? Nie lepiej jakies HP Elitebook? 820 840?
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Inna opcja to ThinkPad 13. Trochę drożej, ale normalny serwis i SSD w najtańszej wersji.
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l No bez znaczenia, EliteBook, ThinkPad czy Latitude. Wszystkie bija na glowe wykonaniem, zywotnoscia i serwisem zwykle laptopy z marketu.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Rotfl ja o jakimś potworze nawet poleasingowym z ery prehistorii myślałem a nie o czymś za 1,5 k. http://allegro.pl/szybki-laptop-do-internetu-1-86ghz-1-5gb-40gb-wifi-i6216558789.html#imglayer Da się na tym oglądać net?
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Niedawno tutaj pewien użytkownik sprzedawał Lenovo X200 za cztery stówy, jak za tę nędzną kasę - piękna sprawa, nawet myślałem czy nie kupić rodzicom, ale w sumie i tak by zepsuli i tyle.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Od jutra w MM wyprzedaze. Lenovo z i5-5200u i integra za 1499. Lenovo na i7 6generacji, 8gb ram za 2100.