Gość Orzeszek Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 no zdecydowałem się w końcu xd wybór był trudny, wahałem się między gamingowym laptopem ze średniej półki, mocny pc i biedackim macbookiem pro. codziennie zmieniałem zdanie i nie wiedziałem czego chce. Wybór padł na gamingowe lenovo na i7mce i gtx 960 Szczerze to myślałem, że będzie paskudniejszy ten laptop, ale po ciemku wygląda spoko, albo jak sie zmruży oczy. wykonanie też nie jest najwyższej półki, ale bebechy ma zacne. Hearthstone śmiga aż miło )))) poważnie to ściągam wieśka 3 i ogień s(pipi)esyny. jutro moze cykne ładniejsze fotki jak kogoś to interesuje. aaa w saturnie do wybranych lapków dodają np 3dsa z zeldą za free xd Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 na macbooka nie dali kredytu :< Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 a jaki to model dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 https://saturn.pl/komputery-i-tablety/laptop-lenovo-y700-15-80nv00cbpb-0dbpb-0uspb + 3ds z zeldą xddd i nie szejdi nie mozna oddać laptopa i zostawić sobie 3dsa xd 3ds jest za 320zł a komp tam za reszte xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 no to ja za pro dałem 4700, spokojnie być w takiej cenie znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 (edytowane) zobaczysz jak Cie Bizon zdissuje jak zobaczy ze napisales o tym 'gamingowy laptop' bo kupiłeś za 4,5 kafla laptopa ze starym geforcem 960m za tę cenę mogłeś złożyć minipc na gtx980ti tzn ja mowie pod swoim kątem, Ty może masz inne potrzeby i wymagania także nie hejtuję to jest taki złoty środek tylko szkoda że nie macbook zrób zdjęcia na żywo mogę odkupić 3dsa za 200PLN Edytowane 26 sierpnia 2016 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 (edytowane) no ja miałem możliwość za 4950zł takiego https://saturn.pl/komputery-i-tablety/notebook-apple-macbook-pro-13-3-retina-mf839ze-a no ale tak stałem jak ta smutna pizda przy wystawionej sztuce tak patrzyłem na tego ios-a i stwierdziłem, że co ja się będe szarpał z tymi dwoma usb portami i gimnastykował z softem. jak brać to te minimum 8gb ram i 256 gb dysku jak kruku mówił, a tak to meh. moze następnym razem xd. do gierek blizzarda styknie i biedezdy. do grania mam konsole. XD Edytowane 26 sierpnia 2016 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 3ds jeszcze nie przeszedł przez kase saturna, już został ożeniony xdddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 (edytowane) jakie gimnastykowanie z softem orzech no weź xD za pół roku będziesz płakał że zawiasy wyłamane. a ten twój przy odpaleniu wydaje jakiś dźwięk? ryk silnika ferrari? Edytowane 26 sierpnia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 (edytowane) no docelowo bym musiał na iosie postawić aplikacje nfztu i moze kase fiskalną. Domyślnie Nfz jest ciągle w fazie windowsa xp. o ile z win10 są jeszcze fora, gdzie jest teturial jak postawić tak o iosie jest cisza. kasa fiskalna tak samo cyrk. moja wspiera w8.1 o 10tce też trzeba było odblokowywać porty usb z jakiegoś chorego panelu serwisowego windy. przy odpaleniu jest tylko twój głęboki wydech i ciche "o ja (pipi)e jaki brzydki laptop" Edytowane 26 sierpnia 2016 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 na macu bez problemu można postawić windowsa, oczywiście jest to głupie, ale nie ma z tym problemu no ale nie ma co gadać, co się stało to się nie odstanie, mówi się trudno i żyje się dalej, nie załamuj się Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Okej, teraz na poważnie, beż śmieszkowania. W spoilerze jest dobr alternatywa dla orzeszka. lmao orzech xDDDDDDD Dobrze, orzeszek chcialby maca ale ma kule u nogi w postaci prlowiskich apek do obslugi kasy fiskalnej i programu nfz ktore dzilaja poprawnie tylko na windows millenium. Nie lepiej rozwiazac ten problem uruchamiajac na OSX maszyne wirtualna? Miałbyś okienko na pulpicie z windowsem w środku i byś mógł sobie drukować paragony i oszukiwać nfz do woli? Lub ewentualnie jak stary dziado-bidok, miec OSX i Win10 przez boot camp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 (edytowane) sam jestem zaskoczony tym Wine Wrapperem. Dwa kliknięcia i elegancko instaluje aplikacje z windy na OSXi tworzy nawet foldery windowsowe. Dzięki temu gram na OSX w Metroida 2 Remake, który jest tylko na windę pokaż orzech tę aplikację, aż sprawdzę Edytowane 26 sierpnia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 (edytowane) teraz to już mleko zostało wylane przecież, orzech dokonał wyboru, należy to uszanować Edytowane 26 sierpnia 2016 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 (edytowane) Sprzęt za 4500 zł i w sumie za co. 3 kilo wagi, bateria bez szału. Nawet nie ma dysku w pełni SSD, bo po co komu do grania. Za taką kwotę nie wiadomo, na co idzie tyle różnicy. Nie no ma wiele zalet, trochę się jaram, no ale wyglądają te gamingowe Lenovy okropnie. Edytowane 26 sierpnia 2016 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 (edytowane) Ragus sciagnij sobie wf maga dowolnego starter jest free na 30 dni. A instalera nfz poszukam jutro xd Edytowane 26 sierpnia 2016 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 w sumie nie wiem czy można było gorzej wybrac. Ani nie starbaksowego makbuka Ani nie przyjemnego ultrabooka z ssd i drugą kart graficzną Ani mocny komputer stacjonarny Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 (edytowane) DAJCIE JUŻ SPOKÓJ ORZECHOWI kupił nowy komputer niech się nacieszy, pogadamy za pare dni jak bedzie sprzedawał Edytowane 26 sierpnia 2016 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Witam sprzedam laptoka lenowo stan nowy bez plomb odpalony w celu sprawdzenia czy dziala.stan bardzo dobry 3 glebokie rysy na obudowie i nie dziala ekran tak wszystko w 100% sprawne. Cena 4500zl tyle na paragonie widnieje i za tyle sprzedaje ew wymiana za zadbanego golfa III albo daewoo leganze w gazie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Biere! Tylko Zeldę dorzuć! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Mozliwy odbior osobisty w kuala lumpur? A tak powaznie to maca tez nabęde niedlugo. non stop na facebooku rozdają nowe rozfoliowane sztuki za lajki albo zaczne odpisywac tym nigeryjskim krolom co za odzyskanie tronu oferują kase Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 maca tez nabęde niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Musze poszukac teraz jakiejs trendy torby na kolkach na tego laptopa, najlepiej takiej jak dziadki maja wozeczki na wode oligoceńską. Z torbą na ramię mogę co najwyżej 3ci raz kręgosłup rozyebac Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi