Skocz do zawartości

Jaki laptop ?

psx18

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mastafaker
Opublikowano

Za 2599 w MM jest obecnie Acer F5 - i5-7200u, 8gb ddr4, 1tb dysk, geforce gt940mx, 15'6 full hd matowa, aluminiowa obudowa, slot m2 sata na dysk ssd.

Gość mastafaker
Opublikowano

Pewnie nawet taniej jakis A-Data. Roznica i tak bedzie kolosalna. Laptop całkiem niezly, sprzedalismy ich juz setki i moze 3-4 wrocily z jakimis problemami.

Gość mastafaker
Opublikowano

Ten HP wedlug specyfikacji ma zintegrowana grafike Intel HD. Mniej ramu, matryce HD, obudowa plastik.

Gość mastafaker
Opublikowano

Mnie tam w tych laptopach odrzuca matryca HD. Dodatkowo to co podałeś, np HP 250 G5 to chyba oznaczenie serii, jest wiele konfiguracji pod tym modelem.

Gość mastafaker
Opublikowano

Ta karta Radeon R5 to totalna padaczka. Geforce 920 jest od niej wydajniejszy.

Gość mastafaker
Opublikowano

Juz lepiej ale przegrywa w wiekszosci testow z gt940mx. Ogolnie AMD w laptopach kiepsko sobie radzi, mialem kilka Radeonow w laptopach i wszystkie konkurencyjne Geforce mialy lepsza wydajnosc realna w grach.

Gość mastafaker
Opublikowano

Patrzac przez pryzmat tego co podales wczesniej to tak. 

matryca full hd, 12gb ram, karta radeon 2gb (slaba bo slaba ale jest), i5 

Obudowa raczej szalu nie robi no ale w tej cenie pewnie ciezko znalezc lepsza.

Opublikowano

Powiesz mi jak wyglada sprawa podlaczenia w przyszlosci SSD ?

Widzilaem, ze ten HP ma port M.2 wiec wsadzilbym tam cos ale na necie znalazlem SSD M.2 z roznymi oznaczeniami np 2280,2260 itp.

Jaki dokladnie ten HP ma port ?

Druga sprawa, wsadzajac tego SSD nie i ngeruje w gwarancje czy cos ? Nie maja jakis plomb ?

No i sprawa trzecia windowsa 10 tam mam na dysku glownym, jak go przerzucic by system chodzil na SSDku?

Opublikowano

Mozesz tez powiedziec w skrocie jak wyglada: sprawa z wsadzaniem tego SSD nie i ngeruje w gwarancje czy cos ? Nie maja jakis plomb ?

No i windows 10 tam mam na dysku glownym, jak go przerzucic by system chodzil na SSDku?