Gość Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Mój błąd, coś mi się popierdzieliło i byłem pewien że na jutubie zamiast znaczka HD jest HQ http://www.youtube.com/watch?v=gb2fUOW1ne4 u mnie też tnie. Zapewne mam za słaby sprzęt XDDDDDDDD do HD z jutuba [joke, sprzęt mam dobry, coś jest s(pipi)one u nich] Cytuj Odnośnik do komentarza
Metal 4 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 HD z yt chodzi mi bez problemów (IBM T42). Są też filmy ze znaczkiem nie HD, a HQ, więc się nie mylisz . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość coopa Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 (edytowane) Edytowane 25 Czerwca 2011 przez coopa Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 (edytowane) Panowie co sądzicie o Acerach? Brat ma, kilku znajomych, nie narzekają, ale opinie są różne. Zastanawiam się nad tymi dwoma modelami http://www.neo24.pl/notebook-acer-ex5635z-...xedm0x123).html http://www.neo24.pl/notebook-acer-aspire-5...xpaz0x125).html A może polecacie coś innego w tym przedziale cenowym? edit Chyba sie skusze na http://www.ceneo.pl/2209386 Edytowane 24 Sierpnia 2009 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
KiNiO_64 18 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 ta toshiba jest spoko gdyby nie procek! jak by to powiedzieć... (pipi)owy jest Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Acery są dobre a złą opinię marce wyrobili nieszczęśliwi kupcy przepłacający za firmowy znaczek na obudowie. Tak czy srak wszystko jest na podobnych podzespołach robionych w chinach. A jak wiadomo: tak Chińczyk kraje, jak ryżu dostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Bebechy moze te same, ale jakosci wykonania so juz rozne. Nie generalizuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Mam już ejsera prawie dwa lata i oprócz zalanego piwem capslocka i troche luźniejszych zawiasów od ekranu, nic mu nie dolegało. więc są spoczko. Cytuj Odnośnik do komentarza
KiNiO_64 18 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Acery są ok przez pewien czas chciałem kupić tak owego ale potem nabyłem Clevo i jakoś poszło :-), tańszy był prawie o połowę od HP i ok 20% od Acera a konfiguracja mniej więcej ta sama... Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ja melomanem też nie jestem, ale w HP to jest tragedia. Podobnie jak w wielu innych laptopach. Jak puszczałem radio netowe 128k na głośnikach 2.1 logitecha (czyli zwykłe plastiki komputerowe) to każdy słyszał różnicę między integrą, a Xonarem. Do tego jest możliwość, że będą ogromne przebicia i będziesz słyszał w głośnikach pracę kompa - np. szelest przy poruszaniu kursorem/robieniem czegokolwiek. Oczywiście nie musi tak być, ale może. Integry w wielu laptopach to naprawdę kaszana. Te zewnętrzne karty z allegro za 5.99 grają lepiej. Tzn tak samo, ale bez przebić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Psyko, a moze Dell Studio 1737 ? Sam mam takiego z 4gb ram i szczerze polecam. Ma wszystko o czym piszesz, a do tego niezla karte dzwiekowa i fajna podswietlana klawiature ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) Jest wersja 15 cali? No i BR nie ma. Edytowane 1 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) jest, nazywa sie 1537, br tez maja (tzn moj akurat nie ma, ale sa tez z tymi napedami) Edytowane 1 Września 2009 przez Siwy_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) DELL robi dobry sprzet? Wazne zeby targal SC 2 i Diablo 3. Edytowane 1 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 ~Psyko: dobry. moja mama odziedziczyła po mnie 5 letni laptop della i działa wyśmienicie do tej pory (ekran ładnie świeci, dvd czyta wszystko, 2h na baterii). chociaż teraz jak tak patrze na rynek laptopów to jak miał bym kupić jakiegoś to tylko i wyłącznie Air'a, taka koncepcja laptopa mnie przekonuje (tak samo jak stacjonarny Mini). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Dell to jedna z lepszych firm jeśli chodzi o lapy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Lepsza niz HP? Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Lepszy od HP ale nadal daleko mu do IBM. Swoją droga dziwne pytanie o gry - przecież nie grasz na marce tylko na modelu i niezależnie czy jest to Dell, Acer cz VBI to i tak za wszystko odpowiedzialne jest odpowiednio mocne GPU Ja bym polecał TS A500-132 - ma na pokładzie HD4650 a ta jest porównywalna z desktopowym 9600GT a za cenę 3,5k i tak nic mocniejszego nie wyciągniesz. Do tego ma całkiem pojemny hdd i stereo od h/k; nie jest to może szczyt osiągnięć ale jak na takie ogryzki grają całkiem dobrze. BD sobie odpuść, bo na standardy komputerowe (a tym bardziej laptopowe) jest to bardzo wybiegająca w przyszłość i obecnie całkowicie zbędna konstrukcja. Jeśli chcesz odtwarzać filmy to kup sobie low-end Samsunga, podepnij pod TV i będziesz bardziej zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) Chodzilo mo konkretnie o ten podany wyzej model DELLa greah. Z BR w sumie racja, gdyz glownie chodzi o HDMI co by mozna na lcd puszczac pliki hd mkv. Ekonomicznie bym wzial to http://www.nokaut.pl/laptopy/dell-studio-1...3450-320gb.html a reszte moze na handhelda przeznaczyl... Warto? Z gier chodzi mi tylko o SC2 w zasadzie, ale jak nie bedzie mozliwosci, to nie bede plakal, glownie net, filmy, muza, takie po(pipi)kowate multimedia. Edytowane 1 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Dell jest dobry do tego ma dobra gwarancje a model 1537 jest naprawde dobry. Tak jak pisze Greah, BR jest totalnie zbedne. Masz lapka, to sciagaj BR/HDDVD ripy z netu. Toshiba z glosniczkami Harmana jest naprawda fajna, ladnie to gra a i ich laptopy sa zdecydowanie po stronie 'tych dobrych'. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Po co się uparłeś na HDMI? Po VGA też dziś każdy TV puści 1920x1080. Ja mam wyjście HDMI w lapku a i tak używam VGA - u mnie jest z tym mniej problemów. A filmy HD to masz w Internecie, więc odpuść sobie BR IMHO. Osobiście kupiłem HP do tego samego (*.mkv) i w zupełności starczy do tego low-end. Cytuj Odnośnik do komentarza
maltan 3 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Posiadam Della Studio 1555 i nie zamienilbym go na zadnego lapka do 3000 zl. Solidnie wykonany, ladny desing, nie grzeje sie powiedzialbym ze niezawodny. Gram na stacjonarce oraz ps2 i psp, natomiast lapek do gier przez neta, CSS, Lineage 2, BattleForge, Company of Heroes. Chociaz takie gry jak Dead Space czy Prince of Persia 2009 chodza na medium plynnie, a taki Bioschock na full. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ja juz szykuje pieniazki na nowy model Sony Vaio VGN-FW51JF/H . Imo w tej cenie nie ma nic lepszego. Chociaz model wczesniejszy z serii FW41 ma lepsza grafike ( w fw51 - 4570 a w fw41 - 4650 ) to jednak na grafice mi najmniej zalezy. Matryca 1920x1080, naped BR ( w sumie bajer ale co tam ;P ) , W7 i wyglad, ktory ma juz swoje lata a ciagle zachwyca. Moim zdaniem w tej cenie nie znajdziemy lepszego laptopa ( cena w komputroniku 4299zl ) ;3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 (edytowane) Potrzebuje jakiegos lapka, ktory bedzie mi sluzyl tylko do internetu. Taki ktory bede mogl zostawiac na cala dobe do sciagania plikow. Cena max 2000zł -musi byc duzy dysk(ze 200gb) -zbytnio nie mulic -bateria powinna dlugo trzymac -cos miare dobrego, nie awaryjnego przydalaby sie nagrywarka z obsluga Dual Layer mozna za tyle kupic cos co pociagnie bez problemu filmy w hd i bedzie mialo HDMI do podlaczenia do tv full hd? https://ssl.allegro.pl/item774411680_asus_k50ab_15_6_led_ql_65_2gb_250gb_hd4570_wifi_n.html wydaje sie calkiem niezly ale podobno mocna sie grzeje. jak jest z tym? tzn, ze przy dluzszym uzytkowania zwiechy lapie? Edytowane 15 Października 2009 przez Tommo Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 jak glownie do netu to bralbym jakiegos netbooka, tylko trzeba brak napedu przebolec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi