Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Przepraszam, czy to plyta chodnikowa czy nagrobek ma pan w plecaku? Trzeba bedzie w castoramie te worki na gruz ogarnac.
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l orzech jakiś błąd wywala przy instalacji tego programu za pomocą Wine Wrappera. Także dobrze, że kupiłeś FERRARI wśród laptoków.
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Musze poszukac teraz jakiejs trendy torby na kolkach na tego laptopa, najlepiej takiej jak dziadki maja wozeczki na wode oligoceńską. Z torbą na ramię mogę co najwyżej 3ci raz kręgosłup rozyebac
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Za 4 ptysie to juz ladny tytan do grania bym mial. Orzeszek mysle ze troluje bo nie wierze ze mozna byc takim, takim.. rozrzutnym.
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l post kobika już zabolał overwatch na ultra lata w 45-60 klatkach w rozdziałce fullhd, ale gierka jest słabo zoptymalizowana niestety, na wysokich jest już beton 59-60 fps. jak dociągne wieśka i fallouta 4 dam znać jak to wygląda w praktyce. Poza obrzydliwym dizajnem, jest jeszcze jeden babol czyli materiał który pokrywa matrycę lapka, ściąga odciski paluchów niczym komenda policji. Lapek tez ma tu i ówdzie ostre krawędzie i to będzie piekło do czyszczenia. no i rzeczywiście te zawiasy od klapy matrycy nie wyglądają na solidne. Teraz mam go z 4h na nogach przy graniu i nawet nie grzeje sie jakoś specjalnie mimo ze wentylator pracuje na full obrotach, nie mam odparzeń jak to było w poprzednim moim lapie XD
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l bez przesady, nie pisze, że super laptop i warty każdej złotówki xd nie wrzucajcie mnie do "tego" wora tak będe odpisywał na każdy post
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Ok, to brzmi kurde jak ten kawał o żonie. - Hej, stary, kopę lat się nie widzieliśmy! Co za spotkanie! Co tam u ciebie? - Ja wiem... No, niedawno kupiłem laptopa za 4500 zł. - Wow, gratulacje! I co, jaki on jest? - No wiesz, kwestia gustu... Mi akurat się nie podoba.
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Ostatnio kumpel wstawił mi ssd120gb i 8gb ramu do mojego starutkiego della inspiron, czy jak mu tam z i3. Mam teraz Windowsa 10, który odpala mi na tym dysku szybciej niż PS4. Ja nie wiem po chooy pakujecie tyle kasy w lapki do Youtube i maila jak za grosze można zmodernizowac starocia, który zapierdziela jak rakieta Kalinho_PL
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Sony Ericsson m600i odpalał mi się w 2008 roku szybciej niż ps4 także faktycznie jest do czego aspirować.
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Kurde, w sumie to zazdroszczę Orzeszkowi. Taki... taką... za tyle... Mają ludzie pieniądze. Za taką sumę ja dwa dobre auta kupiłem i jeszcze trzy stówy zostali.
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Cicho ci ten laptop chodzi Orzeszek? Słychać wentylatory, chrobotanie dysku?
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Z tego co czytam to 50-60 fps na średnich w wieśku. Czyli lepiej jak na ps4 :> Tutaj recka jak by kogoś: http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Lenovo-Y700-15.156795.0.html
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Z tego co czytam to 50-60 fps na średnich w wieśku. Czyli lepiej jak na ps4 :> Tutaj recka jak by kogoś: http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Lenovo-Y700-15.156795.0.html Za(pipi)iście porównywać konsolę za 1200 zł i lapka za prawie 4 razy tyle, dobra robota
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Z tego co czytam to 50-60 fps na średnich w wieśku. Czyli lepiej jak na ps4 :> Tutaj recka jak by kogoś: http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Lenovo-Y700-15.156795.0.html Za(pipi)iście porównywać konsolę za 1200 zł i lapka za prawie 4 razy tyle, dobra robota ile trzyma na baterii ta konsola za 1200? Rozumiem monitor w zestawie? Excela odpali? Edytowane 28 sierpnia 20168 l przez Sebas
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Jaki laptop polecacie do filmów, internetu, żadnych gier . Cena do 1800 PLN
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Ps4 odpali wfmaga i kspps-a? O ja głupi przepłaciłem Edytowane 28 sierpnia 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Jaki laptop polecacie do filmów, internetu, żadnych gier . Cena do 1800 PLN poczekaj z miesiąc, będzie fajny lenovo do sprzedania
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Ps4 odpali wfmaga i kspps-a? O ja głupi przepłaciłem Ale tak całkiem poważnie - z tego co czytam to spoko lapek - Brak throttlingu, dobrze trzyma bateria więc mocno udany model.
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Jest ok, gierki na których mi zależało by dobrze śmigały, śmigają dobrze (gry blizzarda) najwyższa grafika przy full hd trzyma 60fps. Z innych gierek to odpaliłem rano Fallouta 4 i gra na prawie najwyższych lata między 60-24 fps przy zadymie xd super optymalizacja gry gurwo. Wolfenstein new order na ustawieniu oczko niżej niż uber 57-60fps. oczywiście w rozdziałce full hd. czy głośny? nie wiem gram na słuchawkach xd ale raczej poziom akceptowalny, to nie poziom ps4 czy x360 falcona