Square 8 711 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Jak wejdziesz na swój profil na konsoli, to w trzeciej zakładce jest Info o mnie. Po wypełnieniu tego na stronie PS nie będziesz miał komunikatu o niekompletności danych. Cytuj
Hal Emmerich 277 Opublikowano 9 marca 2011 Opublikowano 9 marca 2011 (edytowane) Dziś jest jakaś planowana konserwacja PSN? Nie mogę się zalogować od dłuższego czasu, wywala błąd 8002A203. Edytowane 9 marca 2011 przez Hal Emmerich Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 9 marca 2011 Opublikowano 9 marca 2011 Tak. http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-Network/PlayStation-Network-Prace-konserwacyjne/m-p/12520251 Przerwa techniczna psn akurat od dzisiaj od 17 do 4 rano. Ja pier.... akurat jak miało pojawić się demo Mortala.... 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 9 marca 2011 Opublikowano 9 marca 2011 (edytowane) http://www.gry-onlin...13.asp?ID=57683 Dziś o godzinie 17:05 polskiego czasu rozpocznie się przerwa w działaniu PlayStation Network. Potrwa ona do jutra, do godziny 4:00. Co ciekawe, o ile przeglądanie PlayStation Store oraz zarządzanie kontem PSN zostanie wyłączone, o tyle toczenie rozgrywki sieciowej będzie jak najbardziej możliwe. Moze ktos to potwierdzic, bo ja niestety online nie moge grac (BFBC2) update: Dobra, juz wiem In addition, you will not be able to sign in to PlayStation Network from eu.playstation.com. If you wish to play online during the maintenance, please ensure you sign in to PSN before 16:05 on Wednesday 9 March 2011. Read more: http://www.ps3hax.net/2011/03/eu-psn-going-down-for-maintenance-on-wednesday-9th-of-march-2011/#ixzz1G8T7EeS0 Edytowane 9 marca 2011 przez walek Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 9 marca 2011 Opublikowano 9 marca 2011 hej nie moge sie zalogowac do psn, nawet w grze. wyskakuje blad 8071053D to chodzi o ta przerwe co teraz jest? google mowi, ze to dlatego, ze wylaczylem konsole bedac zalogowanym czy cos. co mam zrobic? ktos ma/mial cos takiego? Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 9 marca 2011 Opublikowano 9 marca 2011 hej nie moge sie zalogowac do psn, nawet w grze. wyskakuje blad 8071053D to chodzi o ta przerwe co teraz jest? google mowi, ze to dlatego, ze wylaczylem konsole bedac zalogowanym czy cos. co mam zrobic? ktos ma/mial cos takiego? Ja mam właśnie teraz, a dopiero włączyłem konsolę. Pewnie PSN jest down skoro oboje to mamy. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 9 marca 2011 Opublikowano 9 marca 2011 oj koledzy koledzy jest konserwacja nie przejmujcie się ale dziś już się nie zalogujecie Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 9 marca 2011 Opublikowano 9 marca 2011 Płaczecie jakby nie wiadomo co się stało. Przecież było ogłaszane od prawie tygodnia że będzie przebudowa. Niektórzy to są już tak uzależnieni, że nie mogą poczekać jednego dnia żeby ściągnąć kolejną crapowatą rzecz z PSS, albo chcą płacić 200zł za zbędny bajer żeby sprawdzić coś 6 dni wczesniej Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 9 marca 2011 Opublikowano 9 marca 2011 Płaczecie jakby nie wiadomo co się stało. Przecież było ogłaszane od prawie tygodnia że będzie przebudowa. Niektórzy to są już tak uzależnieni, że nie mogą poczekać jednego dnia żeby ściągnąć kolejną crapowatą rzecz z PSS, albo chcą płacić 200zł za zbędny bajer żeby sprawdzić coś 6 dni wczesniej albo niektorzy wracaja z pracy i chca sobie pograc... w sumie jak te konserwacje Ci nie przeszkadzaja to niech je robia co weekend od 16 do 22... Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 Ale wiesz że istnieje jeszcze coś takiego jak Single Player, odprężająca, bez napinki rozgrywka ? Wkurzała by mnie taka konserwacja gdyby miała trwać tydzień, albo gdyby nie była zapowiedziana. A w tym przypadku nie dość że było wiadomo o tym od kilku dni to jeszcze trwa mniej niż 12h. Ile w tym roku było prac konserwacyjnych ? To jest chyba pierwsza, no i jeszcze jedna pozycja z przed kilkunastu dni, kiedy Sony miało problemy z serwerami (wtedy się wkurzałem). Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 (edytowane) Sony zaliczyło w tym roku 4 masywne faile, takie ktore trudno pominąć. Sprawność gry sieciowej przy premierze LBP2, gdzie w zasadzie nie dało się grać w multi, premiera Killzona 3 z takimi samymi problemami i premiera Mass Effecta 2 na europejskim sklepie. Jeszcze sprawność publicznej bety K3. Reszta to juz mniejsze wtopy, ale to sa 4 najpowazniejsze. Edytowane 10 marca 2011 przez VoytecCFC Cytuj
dydel 16 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 (edytowane) Mam problem z PSN, dzisiaj po update do 3.60 nie moge się zalogować do PSN ( błąd 8071053D ), wiem że ten błąd był jak PSN było wyłączone (konserwacja), tylko że teraz innym działa, a mi nie Edytowane 11 marca 2011 przez dydel Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 Mam problem z PSN, dzisiaj po update do 3.60 nie moge się zalogować do PSN ( błąd 8071053D ), wiem że ten błąd był jak PSN było wyłączone (konserwacja), tylko że teraz innym działa, a mi nie Mam to samo o co chodzi? Cytuj
dydel 16 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 Aha ok myślałem że update coś zrąbał :potter: Chciałem sobie pograć w KZ3 i lipa Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 sprawa wygla tak: '80028ED6' czyli ROUTER(jak zwykle w moim przypadku), odciecie sie od niego i podpiecie bezposrednio pod modem pomoglo mi grac normalnie. potem wrzucilem numerki w google [80028ED6] i pokazal sie znajomy portal http://www.ps3site.pl/forum/topic/11059-masz-error--juz-nie/ w ktorym jest opisane, jak go naprawic. a pardziej precyzyjnie, pomogl mi post pana Covalt'a... Nie kupa, tylko jak nie ma to po prostu wchodzisz w ustawienia po swojemu i wpisujesz takie DNS'y: * 208.67.222.222 * 208.67.220.220 mi pomogl, jak reka odjal. co za bieda, dzisiaj to samo mam - w XMB wszytko smiga, PSN i PSS a w grach odpina mnie z PSN...ten sam błąd. Motyw z DNSami pomógł, ale wolałbym cisnac normalnie, bez takich cyrków ... Cytuj
mersi 804 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 (edytowane) "Dziś podczas logowania okazało wyskoczył mi error 8002A231. Nie mogłem się zalogować do PSN. Na koncie kumpla na mojej ps3 szło wszystko bez problemu. Nie używałem piratów ani hacków. Na e-mail dostałem info od sonego Dear (tutaj nick kumpla), We are contacting you regarding your PLAYSTATION®Network account and your recent online activity. On 17/03/2011, we noted that your online activity in PSN was in serious breach of the PLAYSTATION®Network Terms & Conditions for the following reason(s): Hate speech . As a result of this unacceptable behaviour, your PLAYSTATION®Network account has been suspended for 7 days. This temporary ban will be lifted on 28/3/2011. Please be aware that any further breaches of the service Terms & Conditions may result in a longer or even permanent suspension of your account. We ask that you use this time to reassess your online behaviour so that you are more considerate to other PLAYSTATION®Network users when you join us again online. We hope you can appreciate our obligation to the community as a whole and to the rights of other users not to be subjected to disruptive or offensive behaviour. Yours Sincerely, The Community Team Sony Computer Entertainment Europe http://eu.playstation.com " Mój kumpel z friend listy właśnie takie coś dostał od SONY, ban niby za wyzywanie kogoś o ile sie nie myle, choć jak sam mówi nikogo nie wyzywał ani nie wchodził na jakieś pirackie strony. Jak chce sie zalogować to mu to wyskakuje: 8002A231 - error PSN Panowie da sie to jakoś wyjaśnić i zdjąć tego bana? Kure,wskie SONY!!! Edytowane 21 marca 2011 przez Merson Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 account has been suspended for 7 days.czyli co za 7dni zdejmą ci bana czy o co chodzi? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 Ktoś się nie bał i Go podje.bał hehehe Za dobry w multi jest i tyle hehe Niech maila puści do Sony o co kaman albo niech czeka tydzień. Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 hehe..PSN znowu lezy.. po wpisaniu kodu z komunikatu stwierdzam ze nei tylko ja mam ten problem Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 No też mam błąd 80710D36,myślałem ze ruter padł,ale to jakaś grubsza akcja Cytuj
da$io 110 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Jeśli to te pierdziebile zwani szumnie hackerami to chyba napisze do Sony z podpowiedzią jak załatwić tych dennych głupków. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Nie jestem sam :potter: error 80710D36, Chociaż dobrze że przed 15 za 4 razem udało mi się wbić o pobrać SOCOMa Cytuj
Gość Orson Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 mozecie sie zalogowac na oficjalna stone internetową playstation (tam gdzie jest dostep do oficjalnych gamecardów)? Bo próbuje i jakos nie moge a podobno "anonimowe po(pipi)usy którzy wmawiają mi , ze walcza o moje prawa" (WYPIE.RDALAJCIE po prostu) zaprzestali ataków Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Nikt nie może od wczoraj. Co jakiś czas próbuje się tam dostać i lipa. Choć może niedługo zacznie działać bo na stronie PSN był cały czas Offline, a teraz nastąpiła zmiana - jest online tylko samo logowanie jeszcze się chrzani. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Ja próbowałem się przed chwilą zalogować na stronę i za kazdym razem wyskakuje mi okienko do wpisania loginu i hasła :confused: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi