ImGonnaMakeit 0 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 Mam takie pytanko: Czy posiadając Live BOxa Neostrady TP mogę liczyć na bezproblemowe podłączenie do PSN? CHodzi mi o to, czy potrzeba jakiś dodatkowy sprzęt jeszcze? BO LB to niby WiFi, ale z Neostradą nigdy nic nie wiadomo Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 Ja mam Liveboxa i po kablu nie ma problemów a z wi-fi nie ma problemu, jeśli konsola jest blisko. Jeśli dalej niż 5m od rutera to już z 15% sygnału a czasem w ogóle nie łączy. Cytuj
BQG 0 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Mam takie pytanko: Czy posiadając Live BOxa Neostrady TP mogę liczyć na bezproblemowe podłączenie do PSN? CHodzi mi o to, czy potrzeba jakiś dodatkowy sprzęt jeszcze? BO LB to niby WiFi, ale z Neostradą nigdy nic nie wiadomo Liczyć możesz, ale narazie nie z PSN. Ja mam bezprzewodowo podłączonego z kompem i PS3 (oba w innych pokojach). Nie potrzeba dodatkowego sprzętu. Jak nie uda Ci się podłączyć bezprzewodowo, to zawsze możesz po kabelku. Cytuj
ubisoft 1 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Livebox naprawde ma słaby zasięg, ale to może zależeć od wielu czynników. Ale na 99 % trzeba dodać adres MAC WiFi sprzetu który chce się dodać.. Cytuj
slonik 1 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Nie wiem gdzie moge zadac to pytanie. Nie moge sie zalogowac do mojego głównego konta na psn. Udała sie za to zmiana na innym koncie, utworzonym do ściągania z usa. Wyskakuje komunikat "nie możesz zalogowac sie na tym koncie" . MAcie jakies pomysły ? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 (edytowane) Mi wyskakuje błąd 80710D36 przy próbie zmiany hasła i to na każdym koncie. Edytka: Teraz mam komunikat o konserwacji Falstart Edytowane 15 maja 2011 przez Square Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Podobno w ciągu 10 minut od włączenia psn u nas tyle ludzi naraz wlazło że przeciążyły się serwery Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 No w końcu ponad 350tyś chlebaków robi swoje, ale nie powiem żebym się zdziwił, bo przypuszczałem że tak będzie Cytuj
dApo 313 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Ja też ale miałem małą nadzieję ze uda mi się zmienić hasło przed właśnie taką sytuacją Cytuj
Haro 78 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Właśnie dlatego odczekam kilka dni przed wskoczeniem w świat online'owej gry. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Ja zalogowałem się bezproblemowo. Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 No to wyloguj się i spróbuj zalogować jeszcze raz (nie radzę jak chcesz pograć) Cytuj
Haro 78 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Jak narzeczona przestanie oglądać jakiś posrany film o ślubie jakiegoś księcia, to spróbuję się z czystej ciekawości zalogować. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Heh ja pozmieniałem hasła na wszystkich moich kontach i tych co tworzyłem do składek (swoją drogą jeszcze nie skończyłem rozsyłać passów do ludzi lol) .... Przy okazji, zajścia wyszło, że ktoś na jednym koncie w marcu podmienił sign id.... mam nauczkę, że nie monitowałem kont regularnie ~_~ no i przy okazji spaliłem się na składkach ;p już raczej na nic się nie złożę lol.... Przy okazji zadam pytanie do obeznanych... mając wszystkie dane z rejestracji jest szansa na odzyskanie konta po kontakcie z Sony? i np dowiedzenie się z jakiej konsoli zmieniono login? ;p (marzenie z tym drugim) Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 po co zmieniasz hasło na konta w których robiło się składki? jeśli nikt z osób które składały się na grę nie wejdą na to konto i nie zechcą zmienić hasła to dalej gry będą aktywne nawet na sofcie 3.61. Sprawdzone u mnie i u znajomych. Na konsoli mam 7 kont, zmieniałem hasło i logowałem się tylko na swoim głównym i dalej mogę grać w gry ze wszystkich 7 kont Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 (edytowane) Po to, że jak ktoś usunie grę to może ją tylko pobrać logując się do PSN, a po tym wyskakuje zmiana hasła! i każdy kto ma to konto może to zrobić, nie tylko właściciel konsoli, na której to konto utworzono. Jako założyciel składki jestem za nią odpowiedzialny i wolę zmienić hasła i rozesłać do zainteresowanych, niż dostać drugi motyw z tym jednym kontem co dzisiaj ~_~ Jeśli ktoś oddał swój slot komuś innemu to uczciwość ludzka i w ogóle normalny odruch nakazuje mu przekazać stosowne info osobie, której tego slota przekazał.... tak ja to widzę... Edytowane 15 maja 2011 przez sakiu Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 16 maja 2011 Opublikowano 16 maja 2011 Wiadomo coś kiedy dostaniemy prezenty od Sony? Cytuj
Masny 343 Opublikowano 16 maja 2011 Opublikowano 16 maja 2011 Jak uruchomia PSStore, pod koniec miecha. Cytuj
MichalPoznanPL 0 Opublikowano 16 maja 2011 Opublikowano 16 maja 2011 witam mam problem a mianowicie ost padł mi router i go wymieniłem na D-link DSL-2640B internet w ps3 mam ale jak robię test połaczenia to NAT mam niepowodzenie na starym routerze wszystko działało i miałem Nat TYPE 2 może mógłby mi ktoś coś poradzić jak mam to zrobić bo w tym temacie jestem zielony kompletnie Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 16 maja 2011 Opublikowano 16 maja 2011 Też nie możecie się zalogowac na swoje PSN konto przez pl.playstation.com, czy tylko ja tak mam? Krzyczy że nieprawidłowe sign-in id albo hasło. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 16 maja 2011 Opublikowano 16 maja 2011 U mnie w ogóle eu.playstation nie działa a jak rano wchodziłem to cały czas było offline. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 16 maja 2011 Opublikowano 16 maja 2011 działa ale bardzo niemrawo, gamecrda zaktualiziowac nie moge przykładowo Cytuj
Biały 55 Opublikowano 16 maja 2011 Opublikowano 16 maja 2011 U mnie bez problemów, logowałem się już wcześniej ok 12 (zmieniałem z poziomu przeglądarki passy do PSN) jak i teraz i nie ma właściwie żadnych problemów. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 16 maja 2011 Opublikowano 16 maja 2011 (edytowane) Mam taki problem: Wczoraj chciałem zalogować się na moje jakiś czas temu utworzone konto na PSN. Pamiętam maila i hasło ale nie pamiętam daty którą kiedyś wklepałem na pale, a która tam jest wymagana. Moje pytanie to czy da się jakoś odzyskać tą datę?? Czy będę musiał tworzyć nowe konto :confused: Edytowane 16 maja 2011 przez gums19964 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi