Skocz do zawartości

PS Network FAQ

rastafuraj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko:

Czy posiadając Live BOxa Neostrady TP mogę liczyć na bezproblemowe podłączenie do PSN?

CHodzi mi o to, czy potrzeba jakiś dodatkowy sprzęt jeszcze? BO LB to niby WiFi, ale z Neostradą nigdy nic nie wiadomo :)

Opublikowano

Ja mam Liveboxa i po kablu nie ma problemów a z wi-fi nie ma problemu, jeśli konsola jest blisko. Jeśli dalej niż 5m od rutera to już z 15% sygnału a czasem w ogóle nie łączy.

Opublikowano

Mam takie pytanko:

Czy posiadając Live BOxa Neostrady TP mogę liczyć na bezproblemowe podłączenie do PSN?

CHodzi mi o to, czy potrzeba jakiś dodatkowy sprzęt jeszcze? BO LB to niby WiFi, ale z Neostradą nigdy nic nie wiadomo :)

Liczyć możesz, ale narazie nie z PSN. ;)

Ja mam bezprzewodowo podłączonego z kompem i PS3 (oba w innych pokojach).

Nie potrzeba dodatkowego sprzętu. Jak nie uda Ci się podłączyć bezprzewodowo, to zawsze możesz po kabelku.

Opublikowano

Livebox naprawde ma słaby zasięg, ale to może zależeć od wielu czynników. Ale na 99 % trzeba dodać adres MAC WiFi sprzetu który chce się dodać..

Opublikowano

Nie wiem gdzie moge zadac to pytanie. Nie moge sie zalogowac do mojego głównego konta na psn. Udała sie za to zmiana na innym koncie, utworzonym do ściągania z usa. Wyskakuje komunikat "nie możesz zalogowac sie na tym koncie" . MAcie jakies pomysły ? :(

Opublikowano (edytowane)

Mi wyskakuje błąd 80710D36 przy próbie zmiany hasła i to na każdym koncie.

Edytka:

Teraz mam komunikat o konserwacji :/ Falstart

Edytowane przez Square
Opublikowano

Heh ja pozmieniałem hasła na wszystkich moich kontach i tych co tworzyłem do składek (swoją drogą jeszcze nie skończyłem rozsyłać passów do ludzi lol) .... Przy okazji, zajścia wyszło, że ktoś na jednym koncie w marcu podmienił sign id.... mam nauczkę, że nie monitowałem kont regularnie ~_~ no i przy okazji spaliłem się na składkach ;p już raczej na nic się nie złożę lol....

Przy okazji zadam pytanie do obeznanych... mając wszystkie dane z rejestracji jest szansa na odzyskanie konta po kontakcie z Sony? i np dowiedzenie się z jakiej konsoli zmieniono login? ;p (marzenie z tym drugim)

Opublikowano

po co zmieniasz hasło na konta w których robiło się składki? jeśli nikt z osób które składały się na grę nie wejdą na to konto i nie zechcą zmienić hasła to dalej gry będą aktywne nawet na sofcie 3.61.

Sprawdzone u mnie i u znajomych. Na konsoli mam 7 kont, zmieniałem hasło i logowałem się tylko na swoim głównym i dalej mogę grać w gry ze wszystkich 7 kont

Opublikowano (edytowane)

Po to, że jak ktoś usunie grę to może ją tylko pobrać logując się do PSN, a po tym wyskakuje zmiana hasła! i każdy kto ma to konto może to zrobić, nie tylko właściciel konsoli, na której to konto utworzono.

Jako założyciel składki jestem za nią odpowiedzialny i wolę zmienić hasła i rozesłać do zainteresowanych, niż dostać drugi motyw z tym jednym kontem co dzisiaj ~_~ Jeśli ktoś oddał swój slot komuś innemu to uczciwość ludzka i w ogóle normalny odruch nakazuje mu przekazać stosowne info osobie, której tego slota przekazał.... tak ja to widzę...

Edytowane przez sakiu
Opublikowano

witam mam problem a mianowicie ost padł mi router i go wymieniłem na D-link DSL-2640B

internet w ps3 mam ale jak robię test połaczenia to NAT mam niepowodzenie

na starym routerze wszystko działało i miałem Nat TYPE 2

może mógłby mi ktoś coś poradzić jak mam to zrobić bo w tym temacie jestem zielony kompletnie

Gość Orson
Opublikowano

działa ale bardzo niemrawo, gamecrda zaktualiziowac nie moge przykładowo

Opublikowano (edytowane)

Mam taki problem:

Wczoraj chciałem zalogować się na moje jakiś czas temu utworzone konto na PSN. Pamiętam maila i hasło ale nie pamiętam daty którą kiedyś wklepałem na pale, a która tam jest wymagana.

Moje pytanie to czy da się jakoś odzyskać tą datę?? Czy będę musiał tworzyć nowe konto :confused:

Edytowane przez gums19964