vip77 237 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 od jakiegos czasu samo wylogowuje mnie czy tam wypisuje z psn. zmnienilem w ustwieniach konta na jezyk angielski bo wtedy chociaz podczas gry wpisze sie samo ponownie a jak wiadomo przy polskim jezyku wyskakuje wtedy blad jeszcze przy ustawieniu polskiego jezyku w pss podczas testu lacza przy sprawdzaniu playstation network wyskakuje niepowdzenie choc moge sie zalogowac normalnie, przy angielskim przechodzi wszysko do konca z powodzeniem macie panowie ostatnimi czasy takie problemy z psn? Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 (edytowane) @ 4mE - ja bym mimo wszystko próbował założyć tego maila, bo bez tego IMO ani rusz (albo próbował przypomnieć sobie hasło - jak wejdziesz w hasło to masz zaszyfrowane ale możesz policzyć ilość znaków, może to jakoś pomoże), ponieważ tylko na maila mogą przysłać link do zmiany hasła (chyba że przy rejestracji podałeś im tam prawdziwe dane tzn. adres, telefon itd. to możesz spróbować do nich uderzyć, może zmienią ci przez telefon). @ vip77 - mam to samo, zresztą pewnie jak większość, zaczęło się chyba sypać właśnie po tej aktualizacji ze zmianą języka na PL w PS Store, tak to jest jak się coś robi na pół gwizdka (nawet menusów wszystkich nie przetłumaczyli wtedy a już wprowadzali); ale ostatnio jakby trochę lepiej działa, trzeba jak zwykle czekać. Edytowane 3 maja 2012 przez Czimeq Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Ja tam nie mam żadnych losowych wylogowań z PSN. Przez jakiś czaskorzystałem z wersji PL, ale też nic nie odnotowałem. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Mam zamiar profil założony dla gości zapisać do sieci, żeby kolega przeszedł Journey online. Jak zapisze ten profil na moje prawdziwe dane (takie same jakie mam w swoim głównym koncie), to może być coś nie tak, czy nie mają się czego czepiać? Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 (edytowane) Mam zamiar profil założony dla gości zapisać do sieci, żeby kolega przeszedł Journey online. Jak zapisze ten profil na moje prawdziwe dane (takie same jakie mam w swoim głównym koncie), to może być coś nie tak, czy nie mają się czego czepiać? mozesz pisac, co chesz... prawdziwe, badz bledne dane i nikt sie nie przyczepi, bo niby dlaczego? to zalezy tylko od ciebie, ale jak wybierzesz 2 opcje to nie miej do nikogo pretensji, jak utracisz haslo, ktorego np. nie pamietasz. wszystko co potrzebujesz by konto funkcjonowalo poprawnie to E-mail i poprawna date urodzenia - by miec pelna kontrole nad kontem. @ 4mE - ja bym mimo wszystko próbował założyć tego maila, bo bez tego IMO ani rusz (albo próbował przypomnieć sobie hasło - jak wejdziesz w hasło to masz zaszyfrowane ale możesz policzyć ilość znaków, może to jakoś pomoże), ponieważ tylko na maila mogą przysłać link do zmiany hasła (chyba że przy rejestracji podałeś im tam prawdziwe dane tzn. adres, telefon itd. to możesz spróbować do nich uderzyć, może zmienią ci przez telefon). zeby zresetowac zapomniane haslo potrzebne jest aktualne, badz poprawna data urodzenia ktorej nie pamietam, a dzwonic juz nie musze, bo jakims cudem haslo sobie przypomnialem i pozmienialem wszystko tak jak trzeba, a data wcale nie jest mi juz potrzebna - mozna ja obejsc Edytowane 9 maja 2012 przez 4 mE Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 maja 2012 Opublikowano 24 maja 2012 Dzis kolejna przerwa od 17 do 9 rano w piatek Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 24 maja 2012 Opublikowano 24 maja 2012 Ktoś wie o co chodzi z tą konserwacją, bo na mojej konsoli inne konta mogą się zalogować do psn, a tylko moje nie. Na konsoli mojego brata tak samo. Konserwacja selektywna? ;> Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 24 maja 2012 Opublikowano 24 maja 2012 (edytowane) Konserwacja jest w EU, a ty pewnie sprawdzasz konto US. Edytka: Albo i nie bo wlasnie zalogowalem sie na konto PL. Edytowane 24 maja 2012 przez Square Cytuj
el-shabazz 32 Opublikowano 24 maja 2012 Opublikowano 24 maja 2012 Ale wejść do sklepu nie może nikt, zdaje się, że tylko granie jest dozwolone. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 (edytowane) wciaz nie moge sie zalogowac, ani zmienic hasla Edytowane 9 czerwca 2012 przez 4 mE Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 (edytowane) wciaz nie moge sie zalogowac, ani zmienic hasla Nie możesz się zalogować do PSN ? PSN PADŁO I SONY NIE WIE DLACZEGO, CZEKAMY NA WIĘCEJ INFO Edytowane 9 czerwca 2012 przez marekjw2523 Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 O co Wam chodzi z tym PSN, działa i działało... nie róbcie plotek i paniki Cytuj
dApo 313 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 (edytowane) wczoraj po 19 nie dało się zalogować a status na stronie pokazywał częściowy dostęp Edytowane 10 czerwca 2012 przez dApo Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 Może człowienie się rzucili na PLUSA i serwer nie ogarną ... a tak na poważnie, widze ze wiele osób jest przewrażliwionych, krótka przerwa (której ja nie zauważyłem) i już panika że atakują Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 ale to niedzialalo chyba 3h tylko _-_ Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Witam panowie mam trochę głupie pytanie, przy pobieraniu Outlanda z ps + pomyliłem się i dałem najpierw full game update'a dopiero później triala, do sedna będzie działać czy trzeba będzie jeszcze raz ? Bedzie dzialac Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 21 czerwca 2012 Opublikowano 21 czerwca 2012 Dziala wam psn? Niby wczoraj miala byc przerwa, ale nie bylo, a teraz mi nie smiga. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 czerwca 2012 Opublikowano 21 czerwca 2012 Znów PSN panda na świecie super ciekawe ile tym razem będziemy musieli czekać Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 (edytowane) Dziala wam psn? Niby wczoraj miala byc przerwa, ale nie bylo, a teraz mi nie smiga. W srode to mial byc tylko sklep nic innego.od 2 dni psn warjuje wieczorem Edytowane 22 czerwca 2012 przez zaq123456 Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 jak przeprowadzić test połączenia internetowego? za każdym razem dochodzi do testu "PSN" i kończy się on niepowodzeniem. Przy każdym wejściu do tego testu dostaje komunikat że zostałem "wypisany". Robię coś źle? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 (edytowane) PSS masz po polsku? Bo gdy ma się język PSS ustawiony na polski to wtedy właśnie wyskakuje ten błąd. Tak samo z polskim językiem nie da się zalogować do PSN w czasie gry... Dali ciała nieźle. Edytowane 3 lipca 2012 przez SzczurekPB Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 jak przełączę na angielski to pójdzie ten test? Cytuj
vip77 237 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 Tak i podczas testów zawsze wypisuje. btw. masz neta od upc? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi