Gość Kyo Opublikowano 14 listopada 2012 Opublikowano 14 listopada 2012 Samemu nie można. Skontaktuj się z Sony (801230000) może oni mogą coś z tym zrobić ale jak znam życie to pewnie Ci "doradzą" abyś założył nowe konto. No ale spróbować zawsze można. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Da sie gdzieś sprawdzić jaką datę urodzenia podawało się przy robienia konta na PSN? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) Da sie gdzieś sprawdzić jaką datę urodzenia podawało się przy robienia konta na PSN? Aplikacja playstation na ios i android. Edytowane 8 grudnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) Moze mi ktos wytlumaczyc co mi sie przytrafilo bo nie bardzo potrafie to zrozumiec. Posiadam 2 konta na ps3 - jedno na którym gram i jest to konto UK i drugie do zakupów na psstore PL. Problem polega na tym ze wczoraj zakupilem PS Plus i kikla gierek sciagnalem (z konta PL) i gralem we wszystkie zakupione pozycje zarowno na jednym jak i na drugim koncie. Dzisiaj pograłem w coś z płyty wracam do xmb i tam na koncie uk brak gier zakupionych z psstore. Przelogowałem się celem sprawdzenia i na PL koncie wszystko jest. O co tutaj chodzi ?? Edytowane 8 grudnia 2012 przez Pejas123 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) Moze mi ktos wytlumaczyc co mi sie przytrafilo bo nie bardzo potrafie to zrozumiec. Posiadam 2 konta na ps3 - jedno na którym gram i jest to konto UK i drugie do zakupów na psstore PL. Problem polega na tym ze wczoraj zakupilem PS Plus i kikla gierek sciagnalem (z konta PL) i gralem we wszystkie zakupione pozycje zarowno na jednym jak i na drugim koncie. Dzisiaj pograłem w coś z płyty wracam do xmb i tam na koncie uk brak gier zakupionych z psstore. Przelogowałem się celem sprawdzenia i na PL koncie wszystko jest. O co tutaj chodzi ?? Kupiles na koncie PL,wiec czemu mial bys miec to zaznaczone jako kupione na koncie UK? Czy mozna zmienic kraj zamieszkania na istniejacym juz koncie Playstation Network ? Chodzi glownie o zmiane kraju ze wzgledu na inna walute przy zakupach na Playstation Store. Nie mozna zmieniac. Musisz zalozyc nowe konto.Post kolesia ktory pracuje w sony: I can confirm that it is not currently possible to change the country of residence on your SEN account. If you are now living in Australia with an Australian bank card then you will need to create a new SEN account with your new Australian address. http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-3-Technical-Help/Need-help-changing-country-on-PSN-account/td-p/16687422 Edytowane 8 grudnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 "Kupiles na koncie PL,wiec czemu mial bys miec to zaznaczone jako kupione na koncie UK?" Nie chodzi mi o to, ze powinny byc widoczne jako zakupione na drugim koncie ale o to zeby szlo w nie wogole zagrac. Problem rozwiazalem przypisujac w opcjach oba konta do konsoli. Co ciekawe gry zakupione na PL koncie na profilu UK widoczne są w folderze "nieznane" czy jakoś tak. Ale wszystko już funkcjonuje jak należy Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Foldery nazywasz sobie osobno na każdym koncie, dlatego na UK masz jako nieznane. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 (edytowane) Jak sprawdzić która gra jest przypisana do któregoś konta ? EDIT. I od razu podepnę tu drugie pytanie. Czy Walking Dead w PSS ma polskie napisy ? Edytowane 14 grudnia 2012 przez Lipa Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Wybierasz grę którą masz ściągniętą, dajesz na niej trójkąt i własciwości: powinno się pokazać do którego jest przypisana (niestety info nie pokazuje się w każdej grze ale na pewno w większości). No i pokazuje nazwę profilu na konsoli a nie samego konta. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 EDIT. I od razu podepnę tu drugie pytanie. Czy Walking Dead w PSS ma polskie napisy ? Full anglik Cytuj
czapa 671 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Mam nadzieję że to dobre miejsce na zadanie tego pytania. Otóż mam taki problem, że grając po wifi na ps3 jak włączę swojego laptopa to po chwili rozłącza mnie z internetem. Co dziwniejsze gaśnie zielona dioda i jedynym ratunkiem jest restart ps3. Po restarcie działa ok (znaczy ps3 + laptop). Ktoś spotkał się z czymś podobnym? Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 Czy mogę mieć multikonta? Np. 3 konta na jeden adres domowy? Czy jest za to jakaś kara? Nie pytajcie czemu aż tyle po prostu potrzebuję wiedzieć i dzięki za odpowiedź Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 2 na pewno można mieć, bo mam z bratem dwa konta na ten sam adres Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Dzisiaj wystąpił dziwny problem, kupiłem nówkę U3 GOTY, po wklepaniu online pass wychodzi błąd że nie można aktywować passa ponieważ juz jest zużyty na 2 konsolach, nie wiem co robić w takiej sprawie. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Zadzwonić do Centrum Pomocy Sony? 0 801 230 000 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 26 lutego 2013 Opublikowano 26 lutego 2013 Nie mogę sie połączyć z PSN. Wyskakuje mi "To jest błąd serwera DNS 80710102" Restart routera i nic . Próbowałem ręcznie i to samo. Gdy chce z automatu Przekroczono czas na uzyskanie IP" Nie grzebalem nic w routerze. Dostawca-TEPSA. Myślałem że to wina Tepsy i dzisiaj już będzie okej,ale jednak nie Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 26 lutego 2013 Opublikowano 26 lutego 2013 a próbowałeś pytać wujka Google? http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-Network-Support/Solution-for-your-DNS-error-80710102-problems-Works-for-all-ISP/td-p/13605550 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 (edytowane) klikając na ACCOUNT MANAGEMENT wyskakuje mi info: The information you entered is not valid. Da faq?! edit: wylogowałem, zalogowałem i nagle działa. PSN FTW! Edytowane 3 kwietnia 2013 przez Kalinho_PL Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Ma ktos problemy z zalogowaniem sie do PSN? Wczoraj caly dzien nie moglem , i dzisiaj rano takze. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Przed chwilą się wylogowałem po ok 2h sesji, wszystko śmigało normalnie. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 24 kwietnia 2013 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Masz Neostradę - od 2 dni są z nią problemy (DNS). Niektóre strony mogą nie działać, Steam, PSN etc. http://www.psxextreme.info/topic/101731-pytania-różne-i-różniste-vol2/?p=2813948 http://forum.dobreprogramy.pl/niektore-strony-nie-dzialaja-neostrada-t530293.html http://www.orange.pl/kid,4002278347,id,2423101136,title,Blokowanie-stron-serwerow-przez-neostrade,forumthread.html Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 7 maja 2013 Opublikowano 7 maja 2013 Od niedawna mam PS+ i korzystam z automatycznej aktualizacji, konsole kupiłem używaną i za każdym razem jak włączają się aktualizacje to pobiera mi poprawke do Modern Warfare 3, którego nie mam. Codziennie ta sama syfiasta poprawka, jak to kórwa zrobić, żeby tego nie pobierało? Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 7 maja 2013 Opublikowano 7 maja 2013 A nie pozostał jakiś plik instalacyjny z gry na dysku konsoli? Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 Nic nie zostało, nawet wszystkie sejwy były usuniete Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi