wisza 5 Opublikowano 16 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2008 Dzięki za odpowiedzi:P A nie wiecie jak się PS3 sprawdza z radiówką? Możliwe jest takie połączenie,i czy są jakieś problemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 16 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2008 Od w xzoraj mam PS Network Timeout.. ma Ktos podobnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
rastafuraj 0 Opublikowano 18 stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2008 problem z DNS gdy wszystko jest dobrze skonfigurowane a sie stale pojawia jest wina udostepniania lacza i resetu kompa. Zeby sie polaczyc z netem w PS3, musze za kazdym razem wchodzic w ustawienia lacza, odznaczyc udostepnienie, zrobic reset kompa, wlaczyc kompa, zaznaczyc udostepnianie i dopiero wtedy chodzi net w ps3. za każdym razem!!! troche to irytujace.... Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 20 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2008 Zrezygnujcie z udostępniania łącza przez kompa i kupcie sobie routery. Drogie nie są, a ułatwiają życie, a poza tym komp nie będzie musiał być włączony do grania na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
aureliusz 1 Opublikowano 20 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2008 Nowe wiesci z frontu.Pozyczylem od kolegi Call of Duty 4,smiga po sieci jak zloto... Czyli aktualnie sytuacja wyglada w ten sposob ze: ToyHome,Tekken 5 DR,Call of Duty 4 chodza po sieci bez problemu. Demka: Time Shift,Blazing Angels chodza po sieci bez problemu. Resistance i Motorstorm w dalszym ciagu ani rusz,null,zero,nic. Moze probowac do skutku?Moze macie tez tak ze te gry po prostu ciezko "lapia"?Mi nie udalo sie jeszcze ani razu polaczyc.Zawieszony w prozni i potem komunikat o nieudanym polaczeniu...Nie mam juz zupelnie pomyslu w czym rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dochodiaga 0 Opublikowano 21 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2008 ohayo, troche czasu minęło, lecz daje nowe wieści z frontu. A wyglądają one tak : Admin wpadł, siedział siedział, kręcił, kręcił ręcznie poprzekierowywał wszystkie możliwe porty na mac routera (a może i konsoli nie znam się...) NAT Type przeskoczył na 2 i..... dupa. Motorstorm wciąż mnie oblewa ciepłym moczem a resistance nawet nie udaje, że mu zależy na graniu po sieci. Timeshit działa, tyle tylko, że jak koński stolec bo albo się nie podłącza albo mnie od razu wywala, albo dostaje mega-laga gdy ktoś dochodzi/wychodzi z gry etc... Blazingangels (straszny średniak btw) również nie odpala... kupadupa Admin podobno coś wykombinował, lecz wypróbuje to dopiero po sesji.. Nie dziwie mu sie, bo sam próbuje właśnie nauczyć się jakiś pierdół więc i tak nie mam czasu na granie ^_^ W takich momentach nachodzi mnie ochota na xkloca.. na szczęście patrze sobie na lineup przyszłoroczny na plejke i już mi ochota przechodzi To tak słowem dygresji Cytuj Odnośnik do komentarza
rastafuraj 0 Opublikowano 21 stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2008 (edytowane) PYTANIE o miejsce zalogowania sie na PS network Mam 3 konta : Wielka Brytania, Japonia, Polska W kazdym mam inny content psstore ^_^ ALe pytanie o granie, czy jak gram bedac zalogowanym na koncie angielskim mam szanse spotkac polskich graczy i czy Polscy gracze z lokalizacja Polska moga spokojnie ze mna grywac na tych samych serwerach RANKED games? Od kilku dni nawoluje do ludkow na kanale i zadnego Polaka Pozdro edit blad literkowy Edytowane 21 stycznia 2008 przez rastafuraj Cytuj Odnośnik do komentarza
misiek 9 Opublikowano 23 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2008 nie moge sie połączyc z internetem wyskakuje mi bład 80710B23 wszystko jest niby cacy wykrywa ip i wogule ale nic nie rusza wgrywa sie w pewnym momencie staje i chu.j ;/ to problem mam update 2.10 to z nim coś źle ? jak zapobiec tej sytuacji bo mnie krew zaleje ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Filo_T 0 Opublikowano 24 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2008 nie moge sie połączyc z internetem wyskakuje mi bład 80710B23 wszystko jest niby cacy wykrywa ip i wogule ale nic nie rusza wgrywa sie w pewnym momencie staje i chu.j ;/ to problem mam update 2.10 to z nim coś źle ? jak zapobiec tej sytuacji bo mnie krew zaleje ;d napisz jaka masz konfiguracje chociaz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 25 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2008 Witam ;] Moglby mi ktoś opisac jak wyglada sprawa z graniem w sieci na ps3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 25 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2008 Witam ;] Moglby mi ktoś opisac jak wyglada sprawa z graniem w sieci na ps3? co to znaczy jak wyglada? o_O podlaczasz internet przez kabel sieciowy albo bezprzewodowo, rejestrujesz sie na ps network, wlaczasz gre i grasz. o taka odpowiedz ci chodzilo? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 25 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2008 tak, mniej wiecej ;d a by podlaczyc to msuze meic kabel do kompa i kompa wlaczonego, czy sa tez routery? jak tak to ile mniej wiecej kosztuja?;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 25 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2008 tak, mniej wiecej ;d a by podlaczyc to msuze meic kabel do kompa i kompa wlaczonego, czy sa tez routery? jak tak to ile mniej wiecej kosztuja?;p sa rutery. kosztuja roznie, w zaleznosci od tego czego potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 26 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2008 Ludzie przeczytajcie sobie starsze posty gdzie były już kilkukrotnie wałkowane różne tematy zamiast pytać po raz n-ty o to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
angelus 0 Opublikowano 26 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2008 Mam male pytanko posiadam laptopika i mam neta iPlus czy da sie w jakis sposob podlaczyc konsole do tego, bo mi to jakos nie wychodzi. Prosze o pomoc Jestem mechanikiem a nie informatykiem wiec jak ktos ma problem z samochodem to ja moge wtedy pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 26 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2008 of course trzeba udostepnic polaczenie ;P jakiego masz winowsa?? Cytuj Odnośnik do komentarza
angelus 0 Opublikowano 26 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2008 mam XP Profesional sp2 Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 27 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2008 mam XP Profesional sp2 a wiec postaram sie opisac krok po kroku ;P (PPM - prawy przycisk myszy | LPM - lewy ...) 1. Moje miejsce sieciowe 2. LPM Wyswietl polaczenia sieciowe 3. Odnajdujesz polaczenie iPLUS'a (bedzie pewnie zawierala w nazwie iPLUS lub cos w tym stylu), PPM i wlasciwosci 4. zakladka zaawansowane i tutaj masz "zezwalaj innym uzytkownikom sieci..." (pierwsza opcja do zaznaczenia) 5. Klikamy OK ;P teraz tylko podlaczesz PS3 kablem "skrosowanym" lub laczysz przez WiFi (co moze, ale nie musi sie troche skomplikowac). To wszystko ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
wiedzminka 0 Opublikowano 1 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2008 Witam. Mam mały problem z Liveboxem. Od momentu jak został przeniesiony do innego pokoju siła sygnału spadła do 40%. Wcześniej livebox stał w pokoju obok i sygnał wynosił 90% Mieszkam w dużym domu i niestety ten pokój jest najbardziej oddalony od mojego. W związku z tym mam pytanie, jaki powinienem kupić router żeby miał lepszy zasięg od liveboxa i był kompatybilny z neostradą? Ewentualnie zastanawiam się nad połączeniem liveboxa bezpośrednio do ps3 ale będę potrzebował jakieś 10m kabla. Czy to może zadziałać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hysz 25 Opublikowano 2 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2008 Kupujesz dowolny router ADSL i będzie śmigać. Ewentualnie kabel sieciowy, idealne połączenie moim zdaniem xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 witam mam dziwny problem ps3 mam podłączone przez kabel do karty sieciowej w kompie i kiedy prubuje ustanowić połączenie to: IP adress :succeded Internet coneciton: succeded PLATSTATION network Failed Upnp- NAT type - co ciekawe kiedy wchodze w internet browser wszystko działa normalnie strony sie ładują itp wszystko ok więć o co chodzi ??? a kiedy wchodze w settings and connection status list pisze ze UpnP avaible i NAT type 2 o co z tym chodzi mam windsowsa XP bez serws packa pomózcie mi jakoś prośba próbowałem już wszystkiego!!!! w zaden sposób niemoge wejsc w swoje konto na PS network:( Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2008 szczerze wątpię by była to Twoja wina - raczej wina leży po stronie PSN. długo masz już tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 13 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2008 nie bo wczesniej łapałem przez wifi kogos kto o tym niewiedział hehe ale zaczęsto mnie wywalało i miałem wolny transfer ale spokojnie logowałem sie na PSN ,dlatego kupiłem kabel karte sieciową bo w kopie mam 2,5mb to mysle sobie ze bedzie niezle smigac a tu nic wszystko ok tylko niemoge PSN pozatym wszystko idealnie , niewiem co mam robić a skoro wydałem juz na karte i kabel i niechce znów na router czy cos ? nie mam pojecia co robić???? Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2008 ok - a jak się przełączysz z powrotem na pożyczone wifi to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 13 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2008 tak wszystko smiga jak nalezy tyle ze sie rozłacza i żałosnie wolno leci :sciana: moze to wina tego ze servis packa 2 niemam ???niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi