CoATI 1 051 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 zmienic haslo do maila? i usunąć wszystkie powiazane maile? Cytuj
mikro 48 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Nie wiem czy trafiłem z tematem ale... dzisiaj o 12 włączyłem konsole i przy logowaniu do PSN wyskoczył komunikat, że mail lub hasło jest nieprawidłowe (od zawsze mam ustawione automatyczne logowanie, więc nie ma bata, że cos przypadkowo zmieniłem). Dałem opcję zmieniania hasła przez pytanie pomocnicze i ok, teraz działa. Później sprawdzałem swoją pocztę i dzisiaj o 7:59 dostałem maila od playstation.net zatytułowanego: "PlayStation®Network Password Change". Treść: ' This email confirms that your PlayStation®Network password account has been changed successfully. If you did not change your password... This email has been sent to you because the password for the relevant PlayStation®Network account has been changed. If you did not change your password, please contact Customer Support at the following address: networksupport@eu.playstation.com The PlayStation®Network Team' Czyli co.. ktoś dobierał się do mojego konta? Slyszeliście o podobnej sytuacji, gdzie samo zmienia się hasło? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Nikt się nie dobierał do Twojego konta. Ten e-mail to po prostu potwierdzenie zmiany hasła. Cytuj
mikro 48 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 No tak, tyle że tego maila dostałem dokładnie o 7:59 rano, a przy konsoli byłem dopiero o 12:00 . Oczywiście jak zmieniłem hasło 'na swoje' to dostałem drugiego maila z tym samym potwierdzeniem Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 No tak, tyle że tego maila dostałem dokładnie o 7:59 rano, a przy konsoli byłem dopiero o 12:00 . Oczywiście jak zmieniłem hasło 'na swoje' to dostałem drugiego maila z tym samym potwierdzeniem A to sorki nie zauważyłem. Z tego wynika, że ktoś faktycznie majstrował w Twoim koncie Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Jeżeli twoje konto nie było używane do składek to rzeczywiście ktoś się do niego chyba dorwał. Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Wiecie co wartościowego jest na niemieckim psn oprócz Vidzone? pozdro Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 19 grudnia 2010 Opublikowano 19 grudnia 2010 (edytowane) na pewno było, ale muszę wiedzieć w tej chwili mam radiówkę 1 mb - czy granie przez neta jest uciążliwe? Jaki kabelek trzeba dokupić? ps. rany, nie wiem czy to stuprocentowo dobrze dobrany temat :F to jest dobry temat Edytowane 19 grudnia 2010 przez Square Cytuj
Im your worst nightmare 9 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Witam czy taki ruter nada się do PS3 http://allegro.pl/tp-link-tl-mr3420-router-gsm-3g-umts-hsdpa-300mbps-i1372982066.html jeżeli nie to podajcjie mi jakiś do PS3 z wejściem USB (mam bezprzewodowy net od PLAy i modem Huawei 1750) Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Mam jeszcze inne pytanie - czy konieczny jest router by pograć na PS3 radiówką? Podłączam kabelek od neta :F, i na PS3 niby wyłapuje mi ten IP ale dalej już dupa... Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Spróbuj wpisać wszystko ręcznie. Miałem też tak że IP wyszukiwało a dalej lipa - jak miałem automatycznie. Później przestawiłem wszystko ręcznie i działa do dziś. 1 Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Tylko, że komp mi teraz nie działa i nie wiem do końca co wpisać ręcznie ;[ Dzięki. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Jak dokładnie robi się ten "switch" ? I co dokładnie to jest, bo nawet Googluś nie wie (albo źle się go pytam). Cytuj
triboy 984 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 A ja mam taka jedną sprawę. Chodzi mi o dezaktywację konta w przypadku zepsutej konsoli. Czytałem na forach, że można zadzwonić do Sony i oni się tym zajmą bez konieczności naprawiania sprzętu. Prawda to? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Tak można zdalnie dezaktywować, ale jeśli jest to np konto ze składek to ummm... troszkę mogą się zacząć zastanawiać po co masz aż 5 aktywacji xD Cytuj
triboy 984 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 (edytowane) Nie nie chodzi mi o moje konta. Konsola raz już padła, naprawiłem ją, ale nie wiem ile pociągnie. Jeżeli padnie kolejny raz, to nie wiem czy będzie sens naprawiać ją ponownie, czy lepiej kupić nową, a starą - sprzedać na części/schować do szafy i naprawić za czas jakiś. W takim wypadku wolałbym mieć uwolnione sloty. Znacie jakiegoś maila do Sony czy jest tylko telefon kontaktowy? @sakiu, Old_Kyo - dzięki Edytowane 6 stycznia 2011 przez triboy17@o2.pl Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 (edytowane) Infolinia wystarczy. Ewentualnie: kontact@pl.playstation.com. Edytowane 6 stycznia 2011 przez Kyo Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 (edytowane) Dziś rano na mojej skrzynce wylądował taki email: Temat: PlayStation®Network Password Change This email confirms that your PlayStation®Network password account has been changed successfully. If you did not change your password... This email has been sent to you because the password for the relevant PlayStation®Network account has been changed. If you did not change your password, please contact Customer Support at the following address: networksupport@eu.playstation.com The PlayStation®Network Team Rozumiem, że ktoś zmienił moje hasło. Ja wtedy spałem. Popołudniu nie mogłem się zalogować na konsoli. W końcu zmieniłem hasło i wszystko zabanglało. Do mojego konta ma dostęp mój brat i kolega z pracy, mówili mi, że nic nie robili, ja im wierzę. Czy to znaczy, że ktoś wbił mi się na konto i zmienił hasło? Edytowane 6 stycznia 2011 przez Pryxfus Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Ja bym nie gdybał, tylko od razu zmienił hasła na PSN i na swojego maila... Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 No i lepiej wysłać odpowiednie info na tego maila. Na poprzedniej stronie jest ten sam przypadek. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Hasło zmieniłem od razu, emaila też wysłałem, zobaczymy co odpowie support Sony. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Mam głupie pytanie Czy stanie się coś, jeśli ściągne np. rapidsharem jakiś plik? Czy to w ogóle jest możliwe? Blokują za takie coś konsole? Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 Mam problem z podłączeniem PS3 do sieci. Wykrywa mi adres IP, pojawia się komunikat, ze kabel od sieci został wykryty, a test połączenia wychodzi niepowodzeniem. Co się dzieje? Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 Na jakim etapie wyskakuje błąd przy teście ? Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 Uzyskaj adres IP: Powodzenie Połączenie internetowe: Niepowodzenie Upłynął limit czasu połączenia z serwerem (80710092) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi