Zeratul 415 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 gra bedzie $10 dolcow tansza, czyli ja zdecydowanie jej za dobrze nie wroze. Poczekam na oceny, ale chyba wypada z kalendarza zakupow. Deweloper popelnil do tej pory CoD: Finest Hour i Turning Point, obie gry jakos nie specjalnie zachwycaly. Zdziwie sie jak gra bedzie zbierac noty powyzej 6/10 Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Oceny ma na razie przedziwne ( eurogamer 2/10, EDGE 4/10, official xbox mag 7.5 ), chociaz w sumie mag xboxa to wszedzie daje wysokie oceny. Cytuj
froniu 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) ....dziwie sie jak gra bedzie zbierac noty powyzej 6/10... recenzja w Eurogamer ocena 2/10 http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=274364 edit. Bartg szybszy Edytowane 1 listopada 2008 przez froniu Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 O żesz, ale słabe i skrajne oceny... Cytat z Eurogamera: "It's a bad, bad game. One of the worst I've played on this generation of consoles, in fact. " No czekam na recki innych serwisów, bo BARDZO się zaniepokoiłem. Miałem nadzieję na dobrego szpila a tu takie jajka Cytuj
artur z londynu 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 (edytowane) Witam Gram w gierke - jest ok, zadnych rewelacji ( oki, wrogowie sa specyficzni ). Pytanie do tych co grali - jak pokonac griffina nie maja bazuki. Pozdrawiam Edytowane 3 grudnia 2008 przez artur z londynu Cytuj
hiv 52 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Pytanie do tych co grali - jak pokonac griffina nie maja bazuki. Z tego co pamiętam, bazooka się respawnuje (jeśli masz na myśli akcję na "pomoście"). Cytuj
lavatekk 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 O żesz, ale słabe i skrajne oceny... Cytat z Eurogamera: "It's a bad, bad game. One of the worst I've played on this generation of consoles, in fact. " No czekam na recki innych serwisów, bo BARDZO się zaniepokoiłem. Miałem nadzieję na dobrego szpila a tu takie jajka imho, najgorszy FPS jaki nawiedził Xbox360, a grałem chyba we wszystkie, już nawet Turning Point tej samej ekipy bardziej mi się spodobał 7+ to zdecydowanie za dużo HIV :] Cytuj
hiv 52 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 imho, najgorszy FPS jaki nawiedził Xbox360, a grałem chyba we wszystkie, już nawet Turning Point tej samej ekipy bardziej mi się spodobał 7+ to zdecydowanie za dużo HIV :] Dlaczego tak sądzisz? Cytuj
lavatekk 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 (edytowane) cieżko to ująć słowami, ale ten tytuł ma jakąś totalnie odpychającą aurę, że mi po prostu nie chce się w to grać, wszystko jest takie średniawe do bólu (broń, przeciwnicy, skrypty co chwila, grafa, fabuła i jej prowadzenie) że musze się zmuszać żeby zagrać (a tak jak pisałem singla zaliczyłem w chybqa wszystkich fpsach na x360) :] dla mnie maks 4/10 za totalne średniactwo, turning point mi się dużo przyjemniej grało, mimo że wszystko było podobnie średniackie to całość była całkiem przyjemna Edytowane 3 grudnia 2008 przez lavatekk Cytuj
hiv 52 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 cieżko to ująć słowami, ale ten tytuł ma jakąś totalnie odpychającą aurę, że mi po prostu nie chce się w to grać, wszystko jest takie średniawe do bólu (broń, przeciwnicy, skrypty co chwila, grafa, fabuła i jej prowadzenie) że musze się zmuszać żeby zagrać (a tak jak pisałem singla zaliczyłem w chybqa wszystkich fpsach na x360) :] dla mnie maks 4/10 za totalne średniactwo, turning point mi się dużo przyjemniej grało, mimo że wszystko było podobnie średniackie to całość była całkiem przyjemna Kariery pisarskiej to Ty, kolego, nie zrobisz;). Cytuj
lavatekk 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 oj byś sie zdziwił, co prawda gier na komóry, ale recek mam kilkadziesiat napisanych :] anyway, jest tak jak w 3 groszach senti napisał - "Polecam sprawdzić - nawet mimo skrajnie różnych ocen jakie gra otrzyma" i sie nie mylił na gamerankings rozstrzał między 20 a 75% jednym się spodoba a drugich odrzuci (jak mnie) Cytuj
artur z londynu 0 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Pytanie do tych co grali - jak pokonac griffina nie maja bazuki. Z tego co pamiętam, bazooka się respawnuje (jeśli masz na myśli akcję na "pomoście"). Jeszcze tam mnie nie ma. Jest to pierwsza akcja z griffinem ( w kosciele , jak ptaszydlo rozwala 3 alfawilkolaki ). Trace cala mozliwa amunicje i moc a ptaszydlo nadal zywe. FCUK. Pozdrawiam Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 (edytowane) Ta gra to kicha. To tak w skrocie. Co przemawia na niekorzysc to: malo zroznicowani przeciwnicy, denne lokacje, bezplciowy bohater, liniowowsc poziomow, skoki (30cm podwyzszenie jest nie do przejscia a wlasciwie nie do przeskoczenia), wymuszanie na graczu okreslonych zachowan (no wlasnie nie wskoczysz sobie na rownie pochyla, musisz po niej normalnie wejsc). Koncowe etapy tak wieja nuda i monotonia, ze az sie chce rzygac. Zmusilem sie do przejscia gry do konca, zeby zobaczyc jak sie zakonczy ta calkiem niezle opowiadana (statyczne wstawki z narracja laski) historia ale skonczyla sie tak jak podejrzewalem. Ogolnie gra na 4/10. Zero swiezosci, zero pomyslowosci. Bardziej rozbudowany i interaktywny byl Duke Nukem 3D. Legendary powinno byc sprzedawane za 20zl i nosic miano budzetowki. Szczerze niepolecam. @artur - musisz po prostu na...ac w ptasiora. Dobre combo to animus + shotgun z bliska. Edytowane 6 grudnia 2008 przez Mejm Cytuj
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 niestety ta gra to taki badziew ze zygac sie chce , gra na 4/10 ,szkoda czasu,pradu na takie dno, kto mi nie wierzy to jak w to zagra to chyba roz(pipi)i ze zlosci lcd ,ze dal sie nabrac , odradzam ,czesc :wkurzony: Cytuj
cureman 1 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 niestety ta gra to taki badziew ze zygac sie chce , gra na 4/10 ,szkoda czasu,pradu na takie dno, kto mi nie wierzy to jak w to zagra to chyba roz(pipi)i ze zlosci lcd ,ze dal sie nabrac , odradzam ,czesc :wkurzony: Piszesz (pipi)y......... Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 Srednia ocen na Metacritic to 48/100. Myślę że średnia 5/10 to dla tej gry dobra ocena. Ot zwykły średniak, jeśli ktoś chwyci ją za darmochę. Ja grałem tylko w demo, i odrzuciło mnie daleko od tej gry. Grafika jak z pierwszego iXa, bugi, poroniony pomysł z wilkołakami itd. W sumie zagrać można chwilę, ale na pewno nie za pieniądze. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 dla mnie poki co 8/10, mila przyjemna rozwalka, ot co Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi