balon 5 325 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Panowie pizgnął nagle u mnie prąd. Po nownym zatrybieniu nie odpala się plazma Panasa w sypialni. One mają jakiś bufor bezpieczeñstwa i muszę np odczekać czy sprzęt się sypnął? Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Panowie pizgnął nagle u mnie prąd. Po nownym zatrybieniu nie odpala się plazma Panasa w sypialni. One mają jakiś bufor bezpieczeñstwa i muszę np odczekać czy sprzęt się sypnął? nic mi o tym nie wiadomo. sprawdziłeś czy działa Ci ten konkretny kontakt/listwa/bezpiecznik? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) sprawdziłem Twój TV i na bank jest ok: Zintegrowany tuner naziemnej telewizji cyfrowej DVB-T (MPEG-4) umożliwiający odbiór audycji naziemnych w standardzie HD. Źródło: http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/samsung-lc-32le420.bhtml#ixzz2lHZEXGid w takim razie szukaj problemów gdzie indziej: antena? wzmacniacz anteny? zły kabel? źle zarobiona wtyczka? Masz pewną (w sensie na sto pro działającą antenę)? Nie wiem jaki to mogel Samsunga, jesli cos z serii B/C/D to w menu, zjedz na sam dol, gdzie masz opcje Diagnostyka. Wejdz dalej i jest sila i jakosc sygnalu, jesli bedzie kijowa badz bedzie informacja o duzej ilosci blednych danych to popraw instalacje. Ogolnie mozna zlapac DVB nawet na drut z wieszaka, ale musza byc odpowiednie warunki (odleglosc nadajnika, uksztaltowanie terenu, wysokosc instalacji) Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Pajda Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Pomóżcie mi jak wygrać z firmą Sony. Mam problem opisany tutaj: http://community.sony.pl/t5/Telewizory/Banding-KDL-47W805a/td-p/1376512 Sony konsekwentnie odmawia mi jakichkolwiek działań twierdząc że telewizor jest sprawny. Pisałem na tym ich forum oraz na fb i ich nie rusza. Ma ktoś jakiś pomysł? Edytowane 4 Stycznia 2014 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 byłeś z tym wklepie? podobno sklep pomógł temu kolesi z linka, który wkleiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Inny sklep... Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 no ale w tym swoim sklepie byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Byłem i oni twierdzą żeby oddać do serwisu... Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Panowie, czym czyścicie ekrany swoich tv? Jakiś płyn, czy tylko szmatka z mikrofibry? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Mikrofibra, ewentualnie lekko mokra szmatka. Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 ma ktos jakies rozwiazanie problemu z okablowaniem telewizora? moj tv wisi na scianie, podpiete do niego jest 5 konsol, stoi tam tez router, a kabelki nieladnie zwisaja. wsadzenie kabli w kanal odpada. bo okablowani idzie skosnie, zastanawialem sie nad jakas pokrywa/scianka albo czyms podobnym. ma ktos jakis pomysl co z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 strasznie ciężki temat. jak kułem ścianę jednak....a inni: Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 pierwsza fotka świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Ja poszedłem w półkę na ścienną. Fakt drogawe ale u mnie się nie dalo inaczej (trzeba było schować kontakt itp.). Natomiast sama jakość super. http://www.omnimount.co.uk/products/av_wall_shelves/blade_series/blade2/ Edytowane 5 Marca 2014 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Mikrofibra, ewentualnie lekko mokra szmatka. sama woda bez żadnych detergentów? Ja już mam trzeci zestaw do czyszczenia laptopa i smartfona, ale i ten nie zdaje egzaminu. Dwa psikacz + ściereczki a teraz nawilżone husteczki. To ostatnie daje jako taki efekt jeśli na końcu wytre to mazidlo zwykła hustka do nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Woda bez żadnych detergentów, tylko szmatką musi byc wilgotna, na koniec mikrofibra i ekran jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Jak jest z 720p i 1080p na 32 calowym telewizorze? Różnica jest znaczna czy wręcz przeciwnie, niewielka? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Jak jest z 720p i 1080p na 32 calowym telewizorze? Różnica jest znaczna czy wręcz przeciwnie, niewielka? Żadna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ok. Chciałem się upewnić. Nie krzycz Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ok. Chciałem się upewnić. Nie krzycz Mysza na ciebie ? Choć zawsze ktoś może ci napisać że widzi różnicę w telefonie między fullhd a 4k więc jeśli masz wzrok orła to kto wie może zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zależy jak blisko będziesz siedział. Jak dalej niż 1-1,5m to chyba nie będzie za dużej różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Moja stara Viera nie odtwarza filmow z dnia na dzien. Gdy probuje wejsc w media wyswietla sie komunikat ze ta opcja jest niedostepna ! :x wth? Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 151 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 W projektorze Acer H5380BD pali się czerwona dioda pod napisem "lamp", czy to oznacza wypalenie sie lampy/uszkodzenie jej? dodatkowo nie da się wyłączyć projektora. Projektor to nówka, raz odpalony na jeden film i wcześniej wymienione objawy są po drugim włączeniu z odstępem czasowym ok 2 godzin w załączeniu projektora Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Sprawdzałeś w instrukcji? http://www.projectorcentral.com/pdf/projector_manual_8139.pdf strona 40 i 41 The projector stops responding to all controls --> If possible, turn off the projector, then unplug the power cord and wait at least 30 seconds before reconnecting power. Standby --> Red LED ON Power off (Cooling state) - Red LED Quick Flashing Power button OFF (cooling completed; standby mode) --> Red LED ON Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 151 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 yo, wychodzi awaria lampy nówki projektora(kumpla) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi