Square 8 598 Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 To na reklamacje do sklepu i od ręki powinni wymienić na nowy. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Witam, Mam cztero lub pięcio letnią plazme panasa, wczoraj zauważyłem coś dziwnego, przy idealnej czerni to najlepiej widać, pojawiają się mrygajace pasy po szerokości tv-ka przy gierkach już tego nie widze/nie ma, porównał bym to próbującej sie zapalic jarzeniówki w sklepie. czy moja plazma zdycha? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Zna się ktoś może na soundbar'ach? Bo poszukuję jakiś dobrych głośniczków pod telewizor, konsole/bluray i puszczanie muzyki poprzez bluetooth do okoła 1000zł. Będą używane w małym pokoju, więc jakiś większy zestaw głośników nie wchodzi w grę. Myślałem więc nad soundbar'em plus subwoofer. Zna ktoś jakiś dobry model w tej cenie? Wszystkie opinie mile widziane Z góry dzięki za pomoc. Cytuj
yaczes 14 481 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 Hej, rodzice kupuja TV, ma byc ok. 55 cali do 5000 pln, ale lepiej blizej 4000. Nie musi byc 4k, wazne, zeby nie smuzyl, mial gleboka czern i ogolnie dobra jakosc obrazu + mala awaryjnosc. Glownie do tv, waska ramka, najlepiej nie koreanskie guwno. Pomoze ktos? Ja wypadlem z obiegu. http://www.trustedreviews.com/sony-kdl-55w829-review ? https://www.avforums.com/review/panasonic-as640-tx-48-40-55-as640b-LED-TV-review.104361000 zl mniej, czy warto przeplacac? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 Warto dopłacić, SONY w tej chwili prześciga konkurencje o conajmniej klasę. Tegoroczne Panasy podobno są nieudane. Moi rodzice planują dokładnie taki sam zakup, zrobiłem małe rozeznanie i zdecydowanie polecam im Sony. Cytuj
yaczes 14 481 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 ale recenzje ma zayebiste, a im cuda na kiju nie sa potrzebne, wiec zamowie im panasa. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 ja rowniez wybralbym dla rodzicow Panasonic, dla takich freakow jak my moze to robi roznice ale dla normlanych osob juz nie bardzo Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 (edytowane) Mój telewizor to Samsung 40f6320. Kiedyś próbowałem podpiąć do niego moje głośniczki, które służą mi do słuchania muzyki z laptopa Niestety z marnym skutkiem, grzebałem chwilę w opcjach ale jedyne co z nich popłynęło to ciche BZZZZZZZZ Teraz planuje sobie kupić coś normalnego do słuchania muzyki ( krk rokit 6 g3) a ten zestawik Logitecha posłużyłby mi do grania i oglądania filmów. Pytanie tylko czy ja coś źle robiłem czy te głośniki nie nadają się do mojego tv? Dzwięk z wyjścia słuchawkowego mnie nie grzeje Edytowane 17 stycznia 2015 przez chris85 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Kumpel chciał podłaczyć XO do monitora HDMI da się jakoś dźwięk pusicić tak jak na starych konsolach kablem czy to optycznym czy to czymś innym? Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 6 lutego 2015 Opublikowano 6 lutego 2015 X0 ma wyjście optyczne, w opcjach w dashu ustawia się gdzie ma iść dźwięk. Cytuj
kant1983pl 7 Opublikowano 12 lutego 2015 Opublikowano 12 lutego 2015 Chciałbym podłączyć XO, PS3 i X360 rozdzielaczem optycznym ( czy też splitterem ) do Sony MDR DS-6500. Jaki kupić? Czy możecie jakiś polecić? Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 12 lutego 2015 Opublikowano 12 lutego 2015 Ja mam coś takiego: http://allegro.pl/przelacznik-optyczny-switch-toslink-1in-3out-i5043462378.html Proste i działa jedyny minus to taki że musisz ręcznie przełączyć sygnał (trzeba dupę ruszyć z kanapy ):> Cytuj
Les777 124 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 http://www.sony.pl/buy/w800b-series?sku=KDL42W805BBAE2 Ma ktoś? Opinia jakaś? Dobre to? I dlaczego w oficjanym sklepie Sony do koszyka ładuje mi model 805B, gdy ten niby nowszy to 829B? Czym one się różnią tak bajdełej, bo w danych technicznych różnic nie widzę. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Szukam tv dla ojca. Na pewno powyżej 32', głównie do oglądania relacji sportowych (biathlon, kolarstwo, itd.), standard full HD, raczej bez zbędnych dodatków, dobra jakość obrazu. Tak do 2000 zł. Co polecacie? Cytuj
DojlidyZubr 1 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Poleci ktos jakies ciekawe w miare glosniki 2.1 czy moze 2.0 do komputera. Uzywane tylko beda do zapuszczenia muzyczki przy siedzeniu na necie, obejrzenia jakiegos trailera i to wszystko, zero filmow i gier. Mysle ze wiecej niz 200zł nie warto wydawac. Jakie warto kupic? Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 (edytowane) Poleci ktos jakies ciekawe w miare glosniki 2.1 czy moze 2.0 do komputera. Uzywane tylko beda do zapuszczenia muzyczki przy siedzeniu na necie, obejrzenia jakiegos trailera i to wszystko, zero filmow i gier. Mysle ze wiecej niz 200zł nie warto wydawac. Jakie warto kupic? Nie warto kupować 2.1 bo subwoofer, przy takiej cenie zestawu, będzie raczej MARNY - ja kupiłem MODECOM MC-HF10 (2.0) i się sprawdzają dobrze ( nowe można dorwać za 120zł); jedynie razi brak pilota i przy braku dźwięku/niskim poziomie ociupinę słychać transformator (ale np. zasilacz, wentylator w nim, od Xbox ONE, jest dużo głośniejszy); za to są one małe i przez to poręczne (dobre do kompa); a subwoofer przy bliskim słuchaniu raczej nie jest dobrym pomysłem. Edytowane 4 kwietnia 2015 przez Paweł Dziuba Cytuj
DojlidyZubr 1 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 (edytowane) aha dzieki za odpowiedz , creativa tez za 100 czy 100 pare zl juz nie pamietam ladne widzialem, uzwane beda tylko tyle co sobie przy necie muzyke puscic wiec nie bede jakis dorgich kupowal. ale teraz tak patrze,ze pewnie uzwayne dorwales za tyle bo nowe na allegro po 370zł sa Edytowane 5 kwietnia 2015 przez DojlidyZubr Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 (edytowane) aha dzieki za odpowiedz , creativa tez za 100 czy 100 pare zl juz nie pamietam ladne widzialem, uzwane beda tylko tyle co sobie przy necie muzyke puscic wiec nie bede jakis dorgich kupowal. ale teraz tak patrze,ze pewnie uzwayne dorwales za tyle bo nowe na allegro po 370zł sa MODECOM MC-HF10 dorwałem używki nawet poniżej 100zł; nowe chodzą po ok. 120zł - ALE SPRAWDZAJ ich cenę (na Allegro) na ZAKOŃCZONE (już rzadko bywają te głośniki). Edytowane 5 kwietnia 2015 przez Paweł Dziuba 1 Cytuj
nie versal 6 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Witam zakupiłem tv do Ps4 Sony 42W705B i przegladam ustawienia na róznych forach ,i nie moge jednej rzeczy zmienić to znaczy nie mam w ogóle do niej dostępu a mianowicie tryb filmu jest ustawione na wyłączone , a na forum polecają ustawić na automatyczne , jak mam to zrobić? czy ktoś sie orientuje . Lub jesli ktoś zna jakieś najlepsze ustawienia do tego telewizora byłbym wdzięczny. Cytuj
hanusm 0 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Dzień dobry, Podłączyłem PS4 do 42W829 wybrałem tryb gry, gram sobie i po 10 minutach zmienia mi się wybór sceny na jakiś inny. Jak temu zapobiec? nie chcę co chwilę brać pilota do ręki i bawić się z ustawieniami ;/ Cytuj
MEVEK 3 485 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Mam se takiego tvika Sony KDL42 i cos tam.. Problem polega na tym, ze mam widoczne pasy w glebi matrycy, ktore mi przeszkadzają w graniu. Dawno po gwarancji. Jest sens to naprawiać, serwisować, czy kupić drugi? Cena za taki TVik to 550 euro. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Ja mam takie pytanie. Czy taśma łącząca matryce z płyta główna z jednego LCD tv będzie działać w innym tv o innych parametrach? Czy musi to być taśma do tego określonego modelu? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 Ciotka z wujkiem Januszem przenieśli się z telewizora kineskopowego na płaskiego LCDeka, tyle że coś tam mówili, że mają jakość słabą. Nie ma mnie tam, ale podejrzewam, że oglądają kanały analogowo, a nie cyfrowo. Czy może to być wina anteny? Bo tv ma wbudowany dekoder dvbt i pod to podłączają antenę. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 W TV mam 3 sloty HDMI. Jedno było zajmowane od lat przez dekoder UPC, do drugiego podpiąłem rok temu PS4 i tak sobie stało podpięte.Teraz wyciągnąłem kabel na potrzeby przeprowadzki i z powrotem za cholerę nie mogę wcisnąć do żadnego ze slotów O_O wtf.Jak rozruszałem trochę na boki kabel to w końcu wszedł, ale ofkors konsola przestała dawać obraz (słychać dźwięk). Wyciągnąłem wtyczkę i widzę, że połowa pinów wgniotła się głębiej - poruszałem trochę i obraz na chwilę wskoczył, więc to wina kabla, a raczej wtyczki). No jak to możliwe, że nagle sloty w TV zrobiły się za ciasne dla kabla? ;f Kupię drugi i znowu go uszkodzę - spotkał się ktoś z czymś takim? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi