thuban 0 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 (edytowane) No ja dopiero jestem początkujący w tym trybie ale polecam go jest kapitalny,zresztą jest bardzo dobrze opisany na gamefaqs.Jako jedną z ciekawostek dodam że atak Zanmato Dark Yojimbo można spokojnie przetrwać i nie będzie zabójczy.No oczywiście w drugą stronę tak nie jest http://pl.youtube.com/watch?v=jmmetsO9M8s&...feature=related Co do no sphere grid możemy oczywiście korzystać z reszty udogodnień,tylko sphere grid jest niedostępne,zresztą można grać na różne warianty dodatkowo bez overdivów,bez aeonów itd... Edytowane 13 lutego 2008 przez thuban Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 (edytowane) Mocne wideo, nie ma co Z początku myślałem, że on tylko tymi biednymi postaciami będzie walczył lol:D. Nie mniej jednak good stuff:). Edytowane 13 lutego 2008 przez Aramis Cytuj
AumaanAnubis 1 Opublikowano 13 lutego 2008 Autor Opublikowano 13 lutego 2008 Po pierwsze to jakim cudem Shiva przetrwala Zanmato???!!!Przeciez to powinno byc niemozliwe?Nie wiem dokladnie na czym polega to granie no-sphere grid ale oni pakowali swoje Aeony wiec te walki nie sa wcale takie trudne.Majac tyle HP to ten gosciu walczacy Auronem przeciwko Dark Bahamutowi tez byl go pokonal "Megafurgon"-smiesznie sie nazywa ten atak w innym jezyku Na youtube widzialem tez kiedys Auron Vs. Nemezis.Chociaz Nemezis wydyje sie wedlug mnie latwiejszy od Dark Bahamuta.Wogole nie pakujac ani postaci ani Aeonow nie dalo by sie tej gry przejsc.... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Wogole nie pakujac ani postaci ani Aeonow nie dalo by sie tej gry przejsc.... Zdziwisz się, właśnie na tyn polega NSG challenge. Cytuj
AumaanAnubis 1 Opublikowano 13 lutego 2008 Autor Opublikowano 13 lutego 2008 (edytowane) Wogole nie pakujac ani postaci ani Aeonow nie dalo by sie tej gry przejsc.... Zdziwisz się, właśnie na tyn polega NSG challenge. Przeciez widzialem ze na tych filmach bardzo dokladnie ze aeony byly dopakowane(shiva nie posiada tyle hp nie pakujac jej ani takich statystyk) Moze tych slabszych bossow dalo by sie jakims cudem przejs ale na przyklad takiego seymoura na mt.gagaze to juz napewno nie Edytowane 13 lutego 2008 przez AumaanAnubis Cytuj
thuban 0 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 (edytowane) Seymora da się przejść.Kluczem do gry w FFX jest Rikku i jej trio 9999.Co do filmiku z Auronem to gościu używa kodów nie da się ustawić postaci z wszystkimi statystykami na 255 i takim wysokim HP.A pakowanie Aeonów bez sphere gridu to żmudna praca trzeba korzystać z podstawowych sphere.A gra bez aeonów dotyczy normalnej ścieżki,poprostu podczas normalnej gry dajemy wszystkie podstawowe sfery dla wybranego aeona(pamiętajmy że dopiero od Calm Lands) i wtedy można pobawić się na monster arenie i z dark aeonami.Zresztą zwróćcie uwagę że na filmiku czas gry to ponad 800h.Co do zanmato Dark Yojimbo to działa on jako normalny Overdrive i przy wysokiej obronie,protect i wysokim HP można to przeżyć. Edytowane 13 lutego 2008 przez thuban Cytuj
AumaanAnubis 1 Opublikowano 13 lutego 2008 Autor Opublikowano 13 lutego 2008 A bylem pewny czytjac opis w PE ze zanmato dark yojimba zabija na amen nawet postacie z zalozonym auto life Istnieja kody do FFX?Na gamesharka czy normalne? Zainteresowalo mnie to granie bez sphere gridu.chyba sprobuje. Znaczy sie ze zwyklym postaci nie moge nic ruszac na sphere gridzie a sphere'y moge dawac aeonom i polepszac tym samym ich atrybuty?Czego jeszcze nie mozna robic grajac "no-sphere grid"? Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 zadawac gUpich pytan? sry ale nazwa chyba sama wskazuje na to czego nie mozna Cytuj
AumaanAnubis 1 Opublikowano 14 lutego 2008 Autor Opublikowano 14 lutego 2008 esli nie potrafisz normalnie odpowiedziec to zwyczajnie wogole nie odpowiadaj.... Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 jaki mieliście najwyższy wynik meczu Blitzballu? oczywiście wygrany mecz Cytuj
Iron 18 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 (edytowane) Ja jak pamiętam miałem coś ponad 20, 21 albo 22. Dopakowany Tidus niszczy wszystkich, dodatkowe skille marnują czas więc trzeba grać też z odpowiednią drużyną, ale nie wiem jaki jest maksymalny możliwy wynik ... Edytowane 14 lutego 2008 przez Iron Cytuj
AumaanAnubis 1 Opublikowano 14 lutego 2008 Autor Opublikowano 14 lutego 2008 Moj najwyzszy to chyba 19-0 lub 20-0.Wiecej nie zdarzylem nigdy nabic Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 o to niezle.. ja nabiłem 14-0. Taki wynik osiągnąłem zaraz po wyjściu z Luca (po mistrzostwach blitzballa) Atak Tidus - Wedge niszczy wszystko Cytuj
Iron 18 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Najlepiej jest jak Tidus jest dopakowany na 99 lev kosztem całej drużyny (czyli tylko on strzela i dostaje najwięcej exp.) wtedy walczymy z hipkami którzy mają ledwo 40 lev Tidusa dajemy na pomoc MF i to on przejmuje wszystkie piłki i strzela, wywalamy zbędne skille, trzeb pamiętać też by bramkarz przeciwników nie miał zdolności super goalie. Reszta to już tylko wyliczanka :wink: Cytuj
Marsjanin 0 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Na liczniku stuknelo mi 100h gry i ciagle mnie to kreci - uznaje oficjalnie, ze to zywotna gra hehe. Mam jedno pytanko, jak dotrzec do Sin airshipem jesli olalem to wczesniej i zniknal z listy lokacji? Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Tzn jak, Sin Ci zniknął z listy lokacji? o_O Cytuj
Marsjanin 0 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Tzn jak, Sin Ci zniknął z listy lokacji? o_O Skoro go tam nie ma to chyba tak Cytuj
AumaanAnubis 1 Opublikowano 15 lutego 2008 Autor Opublikowano 15 lutego 2008 Jesli masz teraz do niego leciec to napewno jest na liscie lokacji Moze czegos jeszcze nie zrobiles o_O Cytuj
Marsjanin 0 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Jesli masz teraz do niego leciec to napewno jest na liscie lokacji Moze czegos jeszcze nie zrobiles o_O No jak mialem leciec to go olalem i se wsiakl Cytuj
AumaanAnubis 1 Opublikowano 15 lutego 2008 Autor Opublikowano 15 lutego 2008 A po zrobieniu czego teraz jestes?Wtedy co miales leciec to patrzyles na mape w airshpie z dostepnymi lokacjami i byl tam?Czy ze scenek i dialogow wywnioskowales ze masz leciec?Bo jest moment w ktorym trza leciec do bevelle znowu. Cytuj
Marsjanin 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 (edytowane) Dobra, juz rozwiazane. Wylazlem na zewnatrz statku i Sin mnie zaszczycil odwiedzinami hehe. Dzieki za odpowiedzi Edytowane 16 lutego 2008 przez Marsjanin Cytuj
AumaanAnubis 1 Opublikowano 16 lutego 2008 Autor Opublikowano 16 lutego 2008 aha czyli to ten moment To jesli jestes malo napakowany to przygotuj sie na fajna niespodzianke Cytuj
Marsjanin 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 No niespodzianka juz byla hehe, teraz sobie dziabie potworki w Sinie. Cytuj
AumaanAnubis 1 Opublikowano 16 lutego 2008 Autor Opublikowano 16 lutego 2008 to uwazaj na jedneg.zapomnialem nazwy ale ma dwa rogi a glowie i jest duzy Po jego zabiciu uzywa on meteor'a i mozna czasem zginac(nie zawsze uzywa tego) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi