Zaton. 19 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 to uwazaj na jedneg.zapomnialem nazwy ale ma dwa rogi a glowie i jest duzy Po jego zabiciu uzywa on meteor'a i mozna czasem zginac(nie zawsze uzywa tego) Nie był to przypadkiem Behemoth lub któras jego odmiana? Cytuj
Marsjanin 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 (edytowane) to uwazaj na jedneg.zapomnialem nazwy ale ma dwa rogi a glowie i jest duzy Po jego zabiciu uzywa on meteor'a i mozna czasem zginac(nie zawsze uzywa tego) Znam pacjenta, dziabnalem juz kilku 22-02-2008 - zaczynam gre od nowa z expert sphere grid i naprawiam stare bledy Edytowane 22 lutego 2008 przez Marsjanin Cytuj
firana140 621 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 włacha grał ktoś na expercie? bardzo się różni granie od podstawowego SG? bo juz dawno chciałem wrócić do FFX ale wlasnie na ESG tylko nie wiem czy warto ;p a co do Dark Kefki jakoś w grudniu 2006 pisałem trochę z nim przez YouTube, prosiłem o kilka porad itp. miażdżyły mnie wtedy filmiki pokazujące NSG pamiętam jak śledziłem jego rywalizację z Crow132 o to kto pierwszy pokona Jechta właśnie w NSG. Crow wygrał ehh piękne czasy ;DD Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Na expercie masz większą swobodę w kreowaniu postaci na początku, standard ma za to więcej pustych node'ów. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 Ja też swego czasu się Kefką zachwycałem, do tego stopnia, że chciałem wziąć się za NSG O_o. Ale przeszło mi . Po FFXII chwycę się właśnie FFX. Czas przejść tą grę. Cytuj
AumaanAnubis 1 Opublikowano 3 marca 2008 Autor Opublikowano 3 marca 2008 A na ktorym Sphere Gridzie jest wiecej node'ow?Czy na kazdym jest tyle samo? Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Po pokonaniu Yunalesci i wyjściu z tej światyni złapałem się na tym ze przez 2 minuty stałem bo myslałem ze to jest scenka przerywnikowa :o Niesamowite ze juz przeciez dosc leciwa gierka dostaecza jeszcze takich widoków. Do jutra powinienem skonczyc, jak dla mnie 10- Cytuj
lena163 5 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 (edytowane) Za to mnie zdziwił ostatni boss a dokładniej jego poziom wystarczyłu mu rzucać regularnie dispel i po problemie, niektórzy zwykli przeciwnicy stwarzali większy problem a wspomiana Yunalesca (2 czy 3 wcielenie) doprowadziła mnie chwilowo do szału z stosowaniem na zmiane różnych statusów w tym zombie zawsze w momencie jak miałam mało energii Chyba też wróce do tej częsci już dłuugo nie grałam Edytowane 6 lipca 2008 przez lena163 Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Ja nawet nie wiem jakie ostatni boss miał ataki (Jeden atak fizyczny Yuny i lezał ) A co do Yunalesci się zgodzę, strasznie irytująca była. Cytuj
lena163 5 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Ja właściwie też nie pamiętam, pamietam tylko że miał narzucony regen odnawiajacy 9999hp co rundę, ale po wspomianym dispel padał po kilku atakach czyli wychodzi na to że miałam mniej podpakowaną ekipę Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Mnie w grze wkurzył tylko ten potwór, który nie chciał wpuścić do zanarkandu. Yunalesce pokonałem za pierwszym razem, a to dlatego, iż miałem nieźle podpakowaną drużynę, z Aaronem na czele który niszczył każdego. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Mnie z kolei strasznie wpieniał Seymour Flux - oj nie była to prosta walka Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 A ja mam problem z tymi ramionami Sina o_O Próbowałem juz 2x i 2x zginałem na 2 ramieniu, po prostu nie wiem jakim cudem ale zawsze wpierdala sie w kolejke 3 razy(pomimo Hastegi) i zabija mnie przy 3 ciosie. Chyba musze podpakowac. ew. wykorzystywac overdrive'y bo nie uzywałem ich w tej walce. Cytuj
Faustus 0 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 Mam pytanie - jak zdobyć Lv 3 Key Sphere? Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 Faustus - chyba jedynie grać dalej i szukać po skrzynkach Cytuj
Faustus 0 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 No właśnie w żadnej skrzynce nie ma, sprawdzałem walkthrough i wg nich można je zdobyć zabijając jakiegoś "fienda" w Zanarkand Ruins. Ja na razie z niego tylko Lv 2 Key Sphere zdobyłem, a potrzebuję sześciu trójek Cytuj
Faustus 0 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 A gdzie dokładnie jesteś? Zanarkand Ruins - Chamber of Fayth I jeszcze jedno pytanie - co to za atak Ultima? Bo widzę, że u Lulu jest on otoczony czterema zablokowanymi node'ami z Lv 4 Key Sphere, więc strzelam, że to musi być coś rewelacyjnego. Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 Ultima to czar. Najsilniejszy czar Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 Jest to czar non-elemental. Nie pamietam juz nazwy pomieszczenia ale sa to obszary "po drodze" do swiatyni a przeciwnik to ktorys z tych duzych robotow (tez zapomnialem nazwy). Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 Jest to czar non-elemental. Nie pamietam juz nazwy pomieszczenia ale sa to obszary "po drodze" do swiatyni a przeciwnik to ktorys z tych duzych robotow (tez zapomnialem nazwy). Defender-Z dokładnie Cytuj
Wicked 0 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 Ja właściwie też nie pamiętam, pamietam tylko że miał narzucony regen odnawiajacy 9999hp co rundę, ale po wspomianym dispel padał po kilku atakach czyli wychodzi na to że miałam mniej podpakowaną ekipę Jesli dobrze pamietam to wystarczylo zarzucic mu status zombie aby co ture tracil te 9999Hp ^_^ Oczywiscie jesli mialo sie atak na max. dopakowany to jeden atak i po nim. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi