zimzvm 36 Opublikowano 30 kwietnia 2009 Opublikowano 30 kwietnia 2009 faktycznie grafika daje radę. wszelkie objawy zmęczenia oraz obicia wyglądają fenomenalnie... ale sama gra mało dynamiczna, jak dla mnie. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Potrenowałem wychodzenie z parteru i w końcu mi się udało pokanać Rua przez nokaut w 3 rundzie,ach co za szczeście,bo mój pad od tych kombinacji gałkąby nie wyrobił. Cytuj
Wolverinexxx 1 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Po stoczeniu miliona walk ze szwagrem i zapoznaniu się z całym dostępnym arsenałem ciosów oraz zachowań defensywnych mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że będzie to najlepsze mordobicie wszechczasów. Po kilku godzinach z demkiem UFC, włączenie Street Fightera IV wywołało jedynie uśmiech politowania na naszych facjatach Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 - oglądając prawdziwe walki UFC, czuć w powietrzu 100% czystej agresji, tu jest wszystko bardziej "cywilizowane " , sędzia nie rzuca się żeby rozdzielić fighterów po ciężkim nokaucie, po prostu jest komenda stop i nasz zawodnik grzecznie odchodzi na bok ( w prawdziwych walkach są w takim amoku zabijania że ciężko ich od siebie odseparować ) Nie do końca. Nawet jak już znokautujesz gościa, to w parterze możesz sie na nim wyżyć. - za dużo ciosów dochodzących do celu nie powoduje nokautu ( biją się bez bloków po gębach i nic ) Mój kumpel ćwiczy karate i prawda jest taka, że tacy ludzie mogą oberwać po 20 sierpów na łeb i przetrwać, dopiero naprawdę mocne uderzenie ich nokautuje. - brak znaczenia ciosów na nogi i korpus woła o pomstę do nieba, prawdziwi kopacze potrafią w ten sposób wygrywać walki Z nogami prawda z korpusem nie. Włącz sobie 2 pady, jeden odłóż i obkładaj korpusem rękami. Boki zrobią się sine i po każdym kopnięciu w korpus będzie gościu na dechach zamroczony lądował. - mało widowiskowe nokauty i ich powtórki ( nawet Fight Night Round 3 wygląda lepiej pod tym względem ) - kłopoty z fizyką, nokautujące ciosy na powtórkach nie dochodzą celu, śmiesznie to wygląda A gra rządzi Cytuj
MeL 34 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Z tymi low kickami/punchami to jest inaczej. Wczoraj grałem i okładałem Chuck'a to lewą nogą to prawą. Zebrał dziesiątki strzałów na nogi i brzuch. Stamina mu spadła. Potem wyglądało to tak, że sprzedawałem mu kopa w nogi a on leżał. A cios w brzuch kończył się "zamroczeniem". Na koniec kop w głowę i K.O. BTW - oglądnijcie se walkę Crocopa z jakimś Hong Man Choi http://www.youtube.com/watch?v=QTHzmGBa4ZI Wkurzył mnie lekko Mirko bo za bardzo ściemniał - tu aua bo palec w oko ( w clinchu ), tu aua bo mi się coś odczepiło. Ale fakt faktem, że ja bym się lekko zes.rał jakbym takiego gostka zobaczył Widział dobrze, że jak go Hong raz złapie to będzie gameover. Cytuj
Wolverinexxx 1 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Poniżej lista "fajterów" UFC 2009 jaką wyszperałem w necie, jeżeli jest prawdziwa to nie mam pytań hehe : Heavyweights Antonio Rodrigo Nogueira Brock Lesnar Frank Mir Brandon Vera Gabriel Gonzaga Cain Velasquez Cheick Kongo Eddie Sanchez Heath Herring Andrei Arlovski Mirko Crocop Fabricio Werdum Tim Sylvia Mark Coleman Antoni Hardonk Justin McCully Light Heavyweights Chuck Lidell Quinton “Rampage” Jackson Forrest Griffin Tito Ortiz Keith Jardine Wanderlei Silva Mauricio “Shogun” Rua Lyoto Machida Rashad Evans Stephan Bonnar James Irvin Wilson Gouveia Houston Alexander Kazuhiro Nakamura Thiago Silva Tim Boetsch Ryan Bader (DLC) Middleweights Anderson Silva Rich Franklin Dan Henderson Michael Bisping Kendall Grove Chris Leben Jason MacDonald Nate Marquardt Drew McFedries Ricardo Almeida Evan Tanner Yushin Okami Demian Maia Martin Kampmann Amir Sadollah Thales Leites Welterweights Georges St-Pierre Matt Hughes Matt Sera Jon Fitch Karo Parisyan Josh Koscheck Diego Sanchez Mike Swick Marcus Davis Thiago Alves Chris Lytle Ben Saunders Josh Burkman Kyle Bradley Matt Arroyo Anthony Johnson Lightweights BJ Penn Sean Sherk Kenny Florian Roger Huerta Joe Stevenson Mac Danzig Nathan Diaz Spencer Fisher Tyson Griffin Gray Maynard Thiago Tavares Joe Lauzon Rich Clementi Mark Bocek Hermes Franca Frank Edgar Efrain Escudero Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 jezeli to jest prawdziwa lista fighterow z UFC 2009 to faktycznie - miazga. przekonamy sie juz za 2 tygodnie Cytuj
MeL 34 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 gdzieś już ją widziałem i to jest chyba prawdziwa. Brakuje mi braci Emelianenko. Mam nadzieję, że będzie można toczyć walki między różnymi wagami. ( Wanderlei vs Crocop ) Przynajmniej tymi ze sobą sąsiadującymi. Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 No właśnie a co do gościa którego nie chciałbym spotkać to właśnie Wanderleia prędzej, hehe. Crocop bije niesamowicie ale jeżeli chodzi o wygląd to silva ma spojrzenie nie porównywalnie bardziej niszczące. Popatrzcie w necie na pare walk (zresztą kto się interesuje choć trochę pewnie wie ;p). Przed walką ma morderstwo w oczach. Chociaż walczy też cacy:D Ale np jak miał starcie z Vitorem Belfortem (btw. jego bym chciał w pełnej wersji :D) to walka skończyła się po 44 sekundach chociaz 35 sekund to było chodzenie w kółko hehe. Polecam Belfort vs. Silva. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Z Belfortem nie oglądałem. Ale widziałem walkę z Rampage Jacksonem. To jest miazga. I ta postawa Silvy. Taki lekko zgarbiony. A sieka straszna. A co do groźnego spojrzenia: Czy przewidywałeś taki koniec walki? Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Hehe nadział się chłopaszek. A co do tej walki co mowiłem (jedyne co że sama walka dopiero na końcu po obu highlightsach jest więc albo od razu ustaw kursor na minutę przed końcem albo jeszcze popatrz jak sie chlopaki piora) Samą walkę pozostawiam bez komentarza Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Dopiero wczoraj dopadłem do dema. Byłem bardzo sceptycznie nastawiony co do prawdziwego gameplayu, mimo iż render zrobił na mnie niemałe wrażenie O dziwo ta niepełna wersja gry nakłania mnie wręcz do zakupu-charakterystyczną otoczkę tworzą bardzo ciekawie zrealizowany model walki plus kilka zabawnych sytuacji. Akurat tą, że okładałem zawodnika kopami i pięściami po łbie i po brzuchu i że ten przeprowadził niecną kontrę i znokautował mnie strzałem łokcia w klatę chyba przemilczę Drugą sytuację miałem taką, że w jednej rudzie przeciwnik na mnie usiadł i okładał pięściami a nie wiem jakim cudem nie mogłem wyrwać mu się z pod tyłka. Klepał mnie tak przez bite dwie "growe" minuty aż do końca rundy. W kolejnej wystarczyła jedna lekka pięść w ryło abym padł na deski. Mój ojciec nigdy nie przygląda się w to co gram, jednak teraz o dziwo zaczął mi kibicować i mówił mi jak mam tłuc swojego rywala Cytuj
Wolverinexxx 1 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Bo UFC to gra prorodzinna Ja wczoraj na ten przykład pograłem chwilę z małżonką. Efekt - odklejona ( urwana ! ) guma z lewej gałki Ale NIC TO ! super glue załatwił problem hehe Ps. Wanderlei Silva trochę ostatnio podupadł z formą ( były takie czasy, że można było w ciemno obstawiać jego zwycięstwo ) ale charyzmą bije wszystkich na łeb. Myślę, że będzie jedną z najczęściej wybieranych postaci Cytuj
funavi 0 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 po ciężkim nokaucie, po prostu jest komenda stop i nasz zawodnik grzecznie odchodzi na bok ( w prawdziwych walkach są w takim amoku zabijania że ciężko ich od siebie odseparować ) to nie prawda, kiedy okładasz przeciwnika na ziemi i serwujesz mu K.O -po okrzyku sędzi "STOP" dalej możesz kilka ciosów zaserwować, miałem już tak wiele razy -swoją drogą dodaje to realizmu, fajnie zakłada sie łokcie na twarz nieprzytomnego zawodnika natomiast replay'e są strasznie z(pip)czone ;/ nie czuć w ogóle energii K.O uważam jednak że ta gra wymiata, jestem fanem UFC/MMA i nie mogę się doczekać pełnej wersji pozdro Cytuj
Wolverinexxx 1 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 Może nie wyraziłem się jasno... W REALU sędzia rzuca się jak pitbull między walczących żeby zaoszczędzić przegranemu ciężkiego nokautu. W grze tego nie ma, bo zapewne technicznie nie są jeszcze na to gotowi ( a może są ale zajęłoby to zbyt wiele czasu i kasy ). Niemniej cały czas odliczam dni do premiery Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 (edytowane) Może nie wyraziłem się jasno... W REALU sędzia rzuca się jak pitbull między walczących żeby zaoszczędzić przegranemu ciężkiego nokautu. W grze tego nie ma, bo zapewne technicznie nie są jeszcze na to gotowi ( a może są ale zajęłoby to zbyt wiele czasu i kasy ). Niemniej cały czas odliczam dni do premiery He, he pamiętam jak w jednym z pierwszych UFC Big John McCarthy złamał zawodnikowi rękę odciągając go od przeciwnika I ten jego tekst: ' Are you ready? Let's get it on! Szkoda, że już nie sędziuje, bo niezły kozak z niego był. Edytowane 13 maja 2009 przez Super Big Boss Cytuj
hanry 0 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 Przejrzałem listę na poprzedniej stronie i szkoda że nie ma mojego ulubieńca - Randy'ego "the Natural'' Couture. Vitor Belfort też by się przydał. Ooo, jest Tito - to może Jenna Jameson się pojawi na trubunach. Ma doświadczenie po GTA: Vice City, ogólnie to ona jest bardzo utalentowana Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 jaka jest w koncu oficjalna data premiery ? myslalem ze 13 maja... Cytuj
popiol 16 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 19 maja... przecież pisze jak byk w demie Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 haha - jak zwykle nie czytam, tego co na koncu : ) Cytuj
humanno 201 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Gra lada moment na półkach, ale co szkodzi wypowiedziec sie nt dema.. wiele sobie po tym nie obiecywalem, mają na uwadze poprzednie gry pod szyldem UFC na starego xa, w ktore nie dalo sie grac dluzej niz 4-5 walk [przynajmniej ja]. Faktem jest ze w demo gralem juz wieeeeele razy. Ogolnie.. zdecydowany postep jesli chodzi o przyjemność grania, wlasciwie sadze ze zainwestuje w ta gre z powodu "braku laku", FN4 to i tak pozycja obowiązkowa, ale poza tym zadnych mordobitek zbliżających sie choć troche do walki w realu po prostu nie ma. Razi troche mnie animacja postaci, ciosy niby wyglądają ok, ale sam ruch, bloki... nie mowcie ze wygląda to naturalnie, widać od razu ze to "komputerowe" pamperki sie biją [co juz troche sie zaciera przy FN4-wiecie o co mi chodzi, ze moze ktos przez chwile sie nabierze ze to walka w tv..] , detekcja kolizji tez pozostawia sporo do zyczenia. Inne sprawy były poruszone wczesniej wiec nie bede sie powtarzał... ciekawe czy poprawią to w full ver. A tak gdybając.. Szkoda ze Pride.FC "padło" , moze panowie z Jap pokusiliby sie na wydanie takiej gry [ w Pride na PS2 nie mialem przyjemnosci zagrac..]... albo gdyby ekipa od FN zrobila K1...to by bylo dopiero...[ w K1 na PS2 tez nie mialem przyjemnosci zagrac:) ] Czekam na opinie jak ktos dorwie juz pełną wersje. pzdr. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi