genjuro 85 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Bierzesz typa co ma bjj styl. Lapiesz go (lewy analog) i obalasz na dechy. Teraz, trzymajac L1, robisz minor transition (cwierc kolka). Koles zalozy mu noge na glowe. Nastepnie, robisz kolejne minor tr. (cwierc kolka). Ladujecie w pozycji bocznej w przykucnieciu. I nastepnie robisz major tr. (pol kolka ) i ladujesz za jego plecami. Polecam najpierw go zmiekszyc, zubozajac jego stamine, bo przy duszeniu najpewniej sie wyrwie... PS. dawno nie gralem ale chyba poprawnie kolejnosc technik napisalem Cytuj
MeL 34 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Bierzesz typa co ma bjj styl. Lapiesz go (lewy analog) i obalasz na dechy. Teraz, trzymajac L1, robisz minor transition (cwierc kolka). Koles zalozy mu noge na glowe. Nastepnie, robisz kolejne minor tr. (cwierc kolka). Ladujecie w pozycji bocznej w przykucnieciu. I nastepnie robisz major tr. (pol kolka ) i ladujesz za jego plecami. Polecam najpierw go zmiekszyc, zubozajac jego stamine, bo przy duszeniu najpewniej sie wyrwie... PS. dawno nie gralem ale chyba poprawnie kolejnosc technik napisalem ja to robiłem inaczej. dochodzisz do full mount. parę razy blokujesz jego próbę ucieczki tak żeby mu stamina spadła. a następną próbę ucieczki odpuszczasz. no i się turlacie na bok i jesteś w pozycji do duszenia Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Bierzesz typa co ma bjj styl. Lapiesz go (lewy analog) i obalasz na dechy. Teraz, trzymajac L1, robisz minor transition (cwierc kolka). Koles zalozy mu noge na glowe. Nastepnie, robisz kolejne minor tr. (cwierc kolka). Ladujecie w pozycji bocznej w przykucnieciu. I nastepnie robisz major tr. (pol kolka ) i ladujesz za jego plecami. Polecam najpierw go zmiekszyc, zubozajac jego stamine, bo przy duszeniu najpewniej sie wyrwie... PS. dawno nie gralem ale chyba poprawnie kolejnosc technik napisalem ja to robiłem inaczej. dochodzisz do full mount. parę razy blokujesz jego próbę ucieczki tak żeby mu stamina spadła. a następną próbę ucieczki odpuszczasz. no i się turlacie na bok i jesteś w pozycji do duszenia Dzięki, zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 ja to robiłem inaczej. dochodzisz do full mount. parę razy blokujesz jego próbę ucieczki tak żeby mu stamina spadła. a następną próbę ucieczki odpuszczasz. no i się turlacie na bok i jesteś w pozycji do duszenia Ale jak przeciwnik zrobi reversala (oczywiscie jezeli mu styl na to pozwoli), to ty bedziesz pod nim, a nie za jego plecami... Cytuj
MeL 34 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 ja to robiłem inaczej. dochodzisz do full mount. parę razy blokujesz jego próbę ucieczki tak żeby mu stamina spadła. a następną próbę ucieczki odpuszczasz. no i się turlacie na bok i jesteś w pozycji do duszenia Ale jak przeciwnik zrobi reversala (oczywiscie jezeli mu styl na to pozwoli), to ty bedziesz pod nim, a nie za jego plecami... reversala może zrobić w każdej chwili Cytuj
Cris 120 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Ktoś chce kupić UFC? stan idealny. Cytuj
p3r3z 1 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 gra ktos wogole jeszcze w UFC online na PS3? jesli tak to zapraszam na partyjke - dodajcie mnie, moje id: perezPL Ps. gralem sobie dzis spokojnie online trafilem na goscia 91lv ;o co najlepsze rozwalilem go w 6s co wszczesniej mi sie jeszcze nie stalo. z lv 5 podskoczylem na 24;-) Cytuj
MeL 34 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 ja pierdziele jak mnie online wkurza. raz że lagi straszne mam. a dwa, że wczoraj na jakieś 4-5 walk z 2 mi wyszli na koniec no masakra. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 (edytowane) THQ kompletnie olało sprawę. Raz że, online działa ujowo, okropne lagi. Przed tym pseudo patchem o wiele lepiej to działało. To na dodatek łatkę naprawiającą zglitchowane achivy obiecują od dwóch miechów i jakoś wydać nie mogą. W(pipi)ia mnie takie olanie sprawy a co za tym idzie graczy i ich pieniędzy. Niech robią tak dalej to będą rozliczeni przy Ufc 2010. Edytowane 6 listopada 2009 przez SłupekPL Cytuj
Order 0 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Siemka, dzisiaj przyszlo mi UFC. Pytanko: czy wszyscy zawodnicy, którzy maja styl walki box nie umieją robic head-kicków? Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Siemka, dzisiaj przyszlo mi UFC. Pytanko: czy wszyscy zawodnicy, którzy maja styl walki box nie umieją robic head-kicków? Tak, wszyscy nie umieją. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Siemka, dzisiaj przyszlo mi UFC. Pytanko: czy wszyscy zawodnicy, którzy maja styl walki box nie umieją robic head-kicków? Tak, wszyscy nie umieją. Bzdura. Bisping ma na 100% HK, może ktoś jeszcze ale już nie pamiętam, bo dawno w to nie grałem już Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Szczerze pierwsze słyszę ale też długo nie grałem. W takim bądź razie sory. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Szczerze pierwsze słyszę ale też długo nie grałem. W takim bądź razie sory. Spoko, mało kto to wie chyba Ja swego czasu w to ostro szarpałem, dlatego pamiętam Cytuj
canuks 63 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Warto nabyć UFC w drodze wymiany za FIFE 10 ? Z tego co czytam to multi dno ... Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Powiem tak: jesli masz z kim grac na split screenie, to wymieniaj - jesli nie, to zostaw Fife. Jesli chodzi o samotna rozgrywke to UFC duzo do zaoferowania nie ma, natomiast w multi (przynajmniej u mnie) sa straszne lagi i grac sie nie da. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 thx za szybką odpowiedz. Głównie chodzi mi o grę na live i singla(samemu). Więc odpada Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 (edytowane) Chwila, chwila;]. Swego czasu ograłem trochę walk na live ze znajomymi (w sumie to trzema) i jak dla mnie (i dla nich) bomba. Jeżeli chodzi od strony technicznej to nie wiem jak jest teraz. Ale jak ja grałem to tak: przed łatką było zaje.biście zero lagów. Potem po łatce loteria: raz mega lagi, że nie dało rady grać, a czasami elegancko. Ale mówię nie wiem jak teraz to wygląda. A jeżeli chodzi o sam miód to się w ogóle nie zastanawiaj i zamieniaj się ;]. Oczywiście jeżeli podoba Ci się sama gra, jej mechanika bo jeżeli nie to wiadomo, że multi Ci się nie spodoba. No ale skoro pytasz, to widocznie jesteś zainteresowany samą grą (jest demo jakby co) więc wiesz jak gra mniej-więcej się "sprawuje". Plus jeżeli masz znajomego/znajomych którzy grają czyli będziesz miał z kim grać to tym bardziej się zamieniaj ;]. Ja ze swojej strony polecam jak najbardziej (fana UFC/MMA). Mówię o multi w wersji na Xbox-a. Edytowane 8 marca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Sowarh 0 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 (edytowane) Czy posiada któs poradnik do tej gry ? taki w którym zawierają sie wszystkie możliwości w parterze oraz wyjscia z kazdej opcji , wraz z zadaniami jakie trzeba wykonywac na obozach, ogólnie taka encyklopedia ufc od A do Z i najlepiej w wersji PL Edytowane 1 maja 2010 przez Sowarh Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Witam gra ktoś jeszcze aktualnie albo grał niedawno online? Chodzi o wersje na PS3? Lagi dalej? Duzo chetnych do grania czy wszyscy ewakuowali się na UFC 2010?;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi