Skocz do zawartości

Venetian snares

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Świetna rzecz, rozkoszuje się teraz albumami "Rossz Csillag Alatt Szueletett" I "Hospitality". Muzyczny postmodernizm pełną gębą, ma ktoś coś więcej, jakieś linki mile widziane, najlepiej do wszystkiego co ten pan stworzył.

Gość Grzehoo
Opublikowano

"Rossz csillag..." to wspaniała płyta, jedna z najlepszych jakie dane mi było słyszeć, w życiu nie wpadłbym na połączenie klawiszy i smyczków z mocną (miejscami) wiksą. Dojrzały album, no i ta przeróbka węgierskiej pieśni samobójców - absolut. Oprócz tego zassałem Doll Doll Doll, ale to już raczej średnie/dobre jest, nic wielkiego.

No i jaki jest ten OST z My Downfall?

Opublikowano
No i jaki jest ten OST z My Downfall?

Jak dla mnie to może co najwyżej wąchać du.pę węgierskiemu albumowi.

Bez polotu, obadać można ale szału nie ma.

Opublikowano

sr.ac !

ciezszy, mniej wiksiarski na pewno (choc kiedy trzeba to i pier.dolnie), trudniejszy w odbiorze, duzo wiekszy nacisk na przestrzenne-ambientowe brzmienia. zdecydowanie INNY. mnie sie podoba, pierwsza 10 albumów 2007 jak dla mnie... a Grzesiu zamiast marnowac czas na pytania, to wziałbys sie za słuchanie ; ]

Opublikowano
sr.ac !

ciezszy, mniej wiksiarski na pewno (choc kiedy trzeba to i pier.dolnie), trudniejszy w odbiorze, duzo wiekszy nacisk na przestrzenne-ambientowe brzmienia. zdecydowanie INNY. mnie sie podoba, pierwsza 10 albumów 2007 jak dla mnie... a Grzesiu zamiast marnowac czas na pytania, to wziałbys sie za słuchanie ; ]

Z tobą nie rozmawiam, bo Ty odbierasz muzykę w inny sposób.

Opublikowano

Dajcie mu warna!

Przemuś, widzę że zaczepki szukasz.

Nie napisałem, że mi się nie podoba. Po prostu po węgierskim albumie oczekiwałem czegoś na podobnym poziomie. Jak dla mnie jest za lekko.

Zresztą Ty się nie liczysz, bo słuchasz poetyckiej muzyki.

Opublikowano

za lekko ? akurat te kawałki połamane nie wydaja sie lzejsze, moze nawet mocniejsze, fakt, ze ich jest niewiele, ale ogólnie klimatcznie, to my downfall wydaje sie byc jeszcze ciezsze i mroczniejsze niz rossz...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam Hospitality i Rossz Csillag Alatt Szueletett. Co jest dobre jeszcze?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Detrimentalist bardzo fajny, w zasadzie dopiero co zassałem, ale podoba mi się. Takie inne od reszty albumów, bardziej "strawne".

Gość Grzehoo
Opublikowano

Z każdym kolejnym przesłuchaniem album wchodzi bardziej, no i nie ma słabego kawałka. Czyli wypada się zgodzić z kempą - płyta roku jak na razie ;].

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

kiedyś oglądałem koncert Venetiana, podczas to którego jeden z organizatorów, czy też soundmasterów zakręcał mu gaina (pewno nie mógł zdzierżyć przesterów, czy coś). Funk oczywiście swoje (gain na 3/4:D), ale w końcu po którymś razie, wkur wił się, wyrwał gramca z kabli, cisnął w publiczność i jakby nic się nie stało grał sobie dalej.

Morał anegdotki jest taki, żeby za ch.uja nie stawać przy scenie :twisted:

• 7 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

jakis

torrent do plytek >2007

?

no i czy jest jakas plyta w ciezkich klimatach jak np. Nymphomatriarch ? blood on the rope ostro mi wykrecil banie, mocny psychodeliczny darkside.

Edytowane przez Najtmer
  • 2 lata później...