YETI 11 042 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Trailer z CES http://www.ps3site.pl/ces-09-infamous-trailer/13825/ Cytuj
palo 0 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 przy okazji CES pojawiło się trochę materiałów z inFAMOUS, zebrałem wszystko w jedną zapowiedź http://place4gamers.wordpress.com/2009/01/...famous/#more-86 ja się obawiam jedynie nudy towarzyszącej w wielkim i pięknym mieście ( vide assasins creed ); oby sucker punch nie wyciągnęło wnioski z wtopy ubi... Cytuj
_mike 318 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 W wielkim mieście zawsze się pojawia nuda i nie ważne czy to jest GTA czy inFamous. Niestety tak już jest z grami free-roam. Ja uwielbiam gry z bohaterami obdarzonymi super mocami (vide strzelanie piorunami) więc na iF mocno liczę Cytuj
palo 0 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 ja w gta nie nudziłem się ani chwili, zależy od gustu ale przede wszystkim od czasu spędzonego z grą; wiadomo, że po setnej godzinie grania już będziemy mieli dość, ale niestety w wielu przypadkach schematy i monotonia pojawiają się już w połowie wątku fabularnego... takim przykładem jest właśnie assasins creed czy z czasów ps2 jeszcze spider-man, który zachwycił swobodą, a jak zachwyt minął to właściwie nie było juz co robić postacie z nadprzyrodzonymi mocami w grach dają radę, już psi-ops pokazało że z połączenia wydawałoby się przeciętnego tpp z mocą bohatera może wyjść naprawdę świetny tytuł; w przypadku inFAMOUS liczę na rozbudowane ciosy miotania energią, swobodę biegania po mieście, ale przedewszystkim na nowatorski system moralności i widoczną zmianę bohatera zależną od działań. Cytuj
Kenet 0 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 zastanawia mnie tylko jedno.. Jak daleko będą posunięte konsekwencje posiadania mocy związanej z elektrycznością.. Czy będziemy mogli wejść do wody? Jeśli tak to czy w wodzie możemy użyć mocy bez konsekwencji dla siebie? Czy będziemy mogli użyć mocy kiedy się zmoczymy (nie tak) chodzi mi o deszcz.. Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 zastanawia mnie tylko jedno.. Jak daleko będą posunięte konsekwencje posiadania mocy związanej z elektrycznością.. Czy będziemy mogli wejść do wody? Jeśli tak to czy w wodzie możemy użyć mocy bez konsekwencji dla siebie? Czy będziemy mogli użyć mocy kiedy się zmoczymy (nie tak) chodzi mi o deszcz.. Mysle ze napewno sie bedzie dalo.. Skoro sami przewodzimy prąd to nie sądze zeby woda mogla nam w jakikolwiek sposob szkodzic Cytuj
_mike 318 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 (edytowane) ja w gta nie nudziłem się ani chwili, zależy od gustu ale przede wszystkim od czasu spędzonego z grą; wiadomo, że po setnej godzinie grania już będziemy mieli dość, ale niestety w wielu przypadkach schematy i monotonia pojawiają się już w połowie wątku fabularnego... takim przykładem jest właśnie assasins creed czy z czasów ps2 jeszcze spider-man, który zachwycił swobodą, a jak zachwyt minął to właściwie nie było juz co robić To widzisz różnimy się z poglądach diametralnie. Mi się GTA i inne klony nudziły w połowie wątku, a taki ultimate spiderman (to to o niego pewnie ci chodziło) bawił mnie free roamem dość długo. Zgodzę się, że kwestia monotonii, w szczególności zadań pobocznych odgrywa ogromną rolę w "wolnych" światach, to była bolączka AC - 3-4 rodzaje zadań w tak gigantycznym świecie to śmiech na sali. Mam nadzieje, że SP nie popełni takiego błędu i da kilkadziesiąt, nawet minimalnie ale zróżnicowanych się od siebie side questów A propos wody, to coś mi się kojarzy, że pan deweloper w jednym z wywiadów mówił, że woda będzie osłabiać naszego supermena (coś jak anty-żywioł do jego elektryczności - jak ktoś kojarzy Pokemony to wie o co biega ) i w wodzie nie będzie szalał ze swoimi elektrowstrząsami Edytowane 14 stycznia 2009 przez the_m Cytuj
collins 111 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Gra ma niesamowity potencjał. Jak chcecie wiedzieć co się będzie działo z naszym hirołem gdy dojdzie do kontaktu z wodą to polecam obejrzeć kilka odcinków drugiego sezonu serialu Heroes (inspiracja dla autorów inFamous). Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 (edytowane) Niestety jak dla mnie wszelkie filmiki z gameplay'u wyglądają bardzo monotonnie. I to nie dlatego, żeby generalnie nudziły mnie gry FR. Bohater do mnie nie przemawia, a gdy widziałem jak przez 10 sekund pierdzi z łapy prądem w gostka żeby go zabić....a zaraz potem w drugiego to dopadła mnie fala ziefffffów. Mam nadzieje, że się mylę, bo PS3 potrzebuje mocnych exclusive'ów ale daleki jestem od euforii. Tak samo jest z podobnym nieco Prototype. Infamous prezentuje się jednakże o wiele lepiej graficznie, póki co... Zasadniczo uważam że developer musi wykazać się nie lada kunsztem aby sprawić, że gra FR bedzie ciekawa i zajmująca na całej swej przestrzeni. Chyba jak na razie nikomu nie udało się w pełni tego sprawić. Pożyjemy, zobaczymy. Edytowane 15 stycznia 2009 przez Marchi Cytuj
palo 0 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 nowy gameplay z Comic Con http://www.n4g.com/ps3/News-274321.aspx Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 grubo. nie spodziewałem się aż takich akcji! Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 (edytowane) Gra mi przypomina trochę zapowiedziany "Prototype". Ale ogólnie nic ciekawego nie widzę po filmikach. Edytowane 9 lutego 2009 przez Slupek88 Cytuj
Lukas_AT 1 202 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 Nic ciekawego po tych filmikach nie widzę. Animacja drętwa. Graficznie również nie powala, a sam gameplay.. cóż poczekam na ocenę do premiery, Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 Podoba mi się bardziej niż Prototype, o którym ostatnio w ogóle się nie słyszy. Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 No nie gadajcie przynajmniej widać, że wygląda dobrze pod względem grywalnościowym, czego po filmikach z gameplayu o Prototype nie można powiedzieć. Oczywiście, za wcześnie by osądzać, która gra będzie lepsza. Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 WOW. Trailer prze za(pipi)isty..Oby gra wyszla jak najszybciej. Gameplay,grafa,klimat wszystko tutaj jest spojne i na najwyzszym poziomie MH! Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 min. walka z bossem http://www.ps3site.pl/infamous-jeszcze-raz/14557/ Cytuj
Kenet 0 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Klip przedstawia w dosyć ciekawy.. komiksowy sposób fragment fabuły inFAMOUS http://www.frontgracza.pl/2009/02/infamous-trailer/ Jest Klimatycznie do gry został wprowadzony nowy "gracz" prawdopodobnie tajna (bo jak że by inaczej) organizacja rządowa polująca na ludzi ze zdolnościami. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 gra ma wyjsc pozna wiosna - czyli akos w kwietniu chociaż i tak najwczesniej spodziewalbym sie jej w wakacje. A poaatym to wyglada kozackoo i nie moge sie doczekac..;];;p Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 nowy trailer http://www.ps3site.pl/infamous-nowy-trailer/15321/ Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6354...zenie_dema.html InFamous w czerwcu, demo przed premiera, amerykanska okladka na stronie Polygamii Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Sorki, ze post pod postem, ale mam pytanie: Czy nowa, ekskluzywna dla PS3 pozycja od InFamous nie wzbudza w was żadnego zainteresowania? Do premiery kilka miesiecy, a na forum zapisalismy raptem 3 strony w tym temacie. Ja licze na pozycje co najmniej bardzo dobra! Zabawa z prądem moze okazac sie calkiem sympatyczna, grafika jest niezla, a efektownosc daje rade! Dema wprost nie moge sie doczekac! A wy co sadzicie o inFamous w chwili obecnej? Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Zawiodłem się trochę, że jedyne moce głównego bohatera to te bazujące na prądzie. Liczyłem na większe urozmaicenie. A poza tym jakoś bardziej podoba mi się Prototype, chociaż inFamous na 100% zakupie. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Bohater wlada tylko pradem - ok. Ale pomysl jakie daje to mozliwosci - popieszczenie przeciwnika energią, napierdzielanie kulami prądu, efektowne sceny wyladowan(pierwszy trailer, walka z wielkim robotem!) - bedzie sporo radochy! Ja juz nie moge sie doczekac! Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Kupię inFamous lub Prototype. Obie gry zapowiadają się dobrze choć przeważa IF, a przede wszystkim jest exclusivem na PS3. Jedna z nich napewno stanie na półce z grami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi