Skocz do zawartości

inFamous

Hela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja liczę w InFamous na duża interakcje Bohatera z otoczeniem, grafika mi odpowiada a i gra chodzi cholernie płynnie. Jeśli będzie dobrze opowiedziana historia(fabuła) to na pewno gierkę zakupie. Myślę ze IF skopie zadek Prototype ^_^

Opublikowano

szkoda tylko,że w grze to wszystko nie będzie wyglądać tak efektownie bo nie ma w niej bullet time :/ Jakby walki były z możliwością zwolnienia czasu jak na trailerze to by było mega.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koso wstepnie ocenil inFamous na 8+ w najnowszym PE. Oznacza to, ze Sucker Punch wysmażyło nam gre bardzo dobra, z zalotami na swietna! Mocno kibicuje tej produkcji! System-seller to oczywiscie nie bedzie, ale kolejny mocny tytul do biblioteki PS3 z pewnoscia sie przyda ;)

Opublikowano

Jeśli jakoś zróżnicują gameplay-będzie dużo ciekawych misji ,jakieś minigierki,misje poboczne to może być ciekawie bo ten karma system daje ciekawe możliwości.Oby tylko cała gra nie sprowadzała się do naciskania przez ok 10h przycisku odpowiadającego za rzucanie energią z rąk w niezliczone ilości przeciwników.

Opublikowano

http://www.gametrailers.com/player/47100.html

SHOCK GRANADE GAMEPLAY!!!

Nie wiem ale nie widac zbytniej róznicy grajac dobra sciezka i zla.

Ciekaw jestem czym sie beda roznic te 2 podejscia poaza tym ze sie zmienia kolor pradu(znacznie fajniej wyglada czerwony - mimo tego ze tak malo elektrycznie).Moze moc pradu bedzie silneijsza w "zlym" stanie ale bedziemy musieli przyjac inne wyzeczenia? Powiem szczerze ze bardzo mnie ciekawi w jaki sposob beda sie różniły pod wzgledem mocy te 2 scieżki...

Opublikowano

Na IGNie masz opis systemu karmy. Będąc dobrym/złym będziesz miał dostęp do innych ulepszeń mocy. Przykładowo granaty. Jesteś dobry to granat wybucha + oszałamia przeciwników (przykuwa ich prądem do ziemii), a jak jesteś zły to granat przy wybuchu rozdziela się na wiele małych które też wybuchają, co daje większe pole rażenia no i zwiększenie siły ataku.

Opublikowano (edytowane)
Na IGNie masz opis systemu karmy. Będąc dobrym/złym będziesz miał dostęp do innych ulepszeń mocy. Przykładowo granaty. Jesteś dobry to granat wybucha + oszałamia przeciwników (przykuwa ich prądem do ziemii), a jak jesteś zły to granat przy wybuchu rozdziela się na wiele małych które też wybuchają, co daje większe pole rażenia no i zwiększenie siły ataku.

Gdzie na IGN znajde opis ulepszeń mocy?

http://ps3.ign.com/dor/objects/800208/infa...4090319734.html

wie ktos co to jest takiego na glowie i ramionach Cole'a?

Edytowane przez QTF
Opublikowano

czy dobrze zrozumiałem ze upgradeujac Fale Uderzeniawa bedac jako dobry zyskujemy zasieg i moc a bedac jako zly posylamy przeciwników w powietrze oraz ze wszystkie auta wybuchaja do razu(po fali uderzeniowej rzecz jasna)??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
No, no, fajnie to wyglada. Szkoda tylko, ze znajac zycie takie limited edition nie dojdzie do Polski i nie beddzie w naszym jezyku. Pozostanie tylko import z Wlk Brytanii.

Chyba Australii, nie wiadomo czy Europa dostanie taką edycję.

Opublikowano

super :lol: Ciekawe tylko nad czym teraz pracuje Sucker Punch? Moze nad nowymi przygodami Sly'a, albo obmyslaja zupelnie nowa pozycje odpoczywajac na zasluzonym urlopie? Tak czy siak niedlugo sprawdzimy ich najnowsze dzielo w akcji, a zapowiada sie apetycznie ;) Oby tylko sprzedaz utrzymala sie na przyzwoitym poziomie...