Skocz do zawartości

inFamous

Hela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

crapa nie będzie bo pierwsze opinie są obiecujące a nawet bardzo dobre :) IGN się zachwyca (ciekawe misje , karma , wybory itd) , w polygadce bo mieli możliwość zagrania wyrażają się bardzo ciepło a tadek (zooltar) przeciwnik ps3 (;)) mówił że gra zapowiada się świetnie i dla niej kupił by PS3 gdyby nie miał :D

Opublikowano

No właśnie ostatnio coraz bardziej widzi mi się InFamous, przynajmniej od strony technicznej gra wygląda kozacko. A z drugiej strony Prototype chodź gorszy graficznie to bardziej mnie przekonuje. Szkoda że, akurat obydwie gry wychodzą praktycznie równocześnie przydały by się jakieś demka do sprawdzenia. Chodź demko Prototype ma podobno wyjść. Najwyżej jedna z gier zagości u mnie później i tyle.

Opublikowano

Demko inFamous też będzie bo zapowiadali, także sprawdzi się oba tytuły , mnie jednak bardziej kupuje inFamous także tą grę najpierw u mnie wyląduje a dopiero później Prototype jak stanieje :)

ps. Jeśli potwierdzą że premiera jest parę tygodni wcześniej też w EU to zawsze można skończyć najpierw jedną a później wymienić na drugą :)

Opublikowano

SCEP obiecywalo, ze kazda wieksza gra Sony bedzie lokalizowana. Bankowo InFamous bedzie w polskiej wersji jezykowej ;)

Swoja droga - ponoc Sony wiąże olbrzymie nadzieje z nowym tytulem Sucker Punch, jednak po wynikach sprzedazy KillZone 2 lepiej niech troche ochłoną i nie spodziewaja sie za wiele...

PS. Nie znaczy to oczywiscie, ze gra bedzie slaba, bo zapowiada sie nad wyraz znakomicie. A pomyslec, ze kiedy zaprezentowano pierwszy trailer na E3 w 2006 wiekszosc graczy stwierdzila, ze bedzie crap.

Opublikowano (edytowane)
a wiadomo już coś o rzekomych wersjach (wariantach) językowych, w końcu to "ekskluziw" ?

pozdro

Wykupili wszystkie kwietniowe numery psx u Ciebie :rolleyes: Tam jest info na ten temat i nie tylko o tej grze.

Edytowane przez Guti
Opublikowano

oby tylko dali combo, napisy + eng audio.

Co do sprzedaży, faktycznie po KZ2, może być różnie. Chciałbym, żeby chociaż z 1 mln się sprzedał i życzę tego bardzo słonemu i nam graczom.

Opublikowano

mnie już po wydarzeniach dziejących się na tej generacji(Wii,X360,PS3) nic nie zdziwi w światku growym :P

Czekam na demko,jeśli mi się spodoba zainwestuje w ten tytuł

Opublikowano
Gra od wewnętrznego studia Sony crapem? Dobre sobie :lol:

No, wiadomo że Sony zazwyczaj wydaje gry wysokiej jakosci, ktore czesto sa hitami, jednak i japonski gigant zaliczyl kilka wpadek: Lair, niegdys 24: The Game, czy tez Destruction Derby Online ;)

Opublikowano
Bez odpowiedniego marketingu raczej nie ma żadnych szans na pobicie K2.

Jakie było ciśnienie na forach na k2, a sprzedaż i tak mała. To teraz bez dużego ciśnienia? Lepiej być nie powinno.

Bo to tylko ciśnienie na forum i trzeba to zrozumieć. Co więcej stali bywalcy for mają inne upodobania niż tzn. większość :-)

Opublikowano

Prototype wydaje się trochę bardziej "brudny" i dużo bardziej brutalny w porównaniu z InFamous, jednak z tego co widzę to technicznie ex od Sony wygląda dużo ładniej niż gra od Ubi, a zniszczalność otoczenia w obu grach jest porównywalna.

Opublikowano (edytowane)
Demko inFamous też będzie bo zapowiadali, także sprawdzi się oba tytuły , mnie jednak bardziej kupuje inFamous także tą grę najpierw u mnie wyląduje a dopiero później Prototype jak stanieje :)

ps. Jeśli potwierdzą że premiera jest parę tygodni wcześniej też w EU to zawsze można skończyć najpierw jedną a później wymienić na drugą :)

Noo to elegancko że, będzie demo obydwie gierki będzie można sprawdzić przed zakupem, a raczej kolejność ich kupienia ;) .

Edytowane przez Slupek88
Opublikowano
No, wiadomo że Sony zazwyczaj wydaje gry wysokiej jakosci, ktore czesto sa hitami, jednak i japonski gigant zaliczyl kilka wpadek: Lair, niegdys 24: The Game, czy tez Destruction Derby Online ;)

Lair to nie jest gra od wewnętrznego studia Sony , oni tylko tą grę wydawali :)

Opublikowano

Sucker Punch tez nie jest wewnetrznym studiem Sony, są niezalezni, ale jakos od lat brataja sie z japonskim gigantem, ktory wydaje ich gry ^_^ Zreszta, takie Insomniac Games takze jest developerem niezaleznym, ale jak widac bardzo sie z Sony przyjaznia :lol:

Opublikowano

No no bardzo dobry filmik-prezentacja. I bądź tu mądry dziś obczaiłem nowy filmik z Prototype, po którym byłem pewny że, na stówe go zakupuje. Po czym po kilku godzinach oglądam video z InFamous i już nie jestem taki pewny. Praktycznie teraz obydwa tytuły są u mnie na równi, i całe szczęście że będą demka. Chodź raczej na pewno biorę/zamieniam 2 gry. Jest już jakieś info kiedy dokładnie demo InFamousa? I czy już coś wiadomo z datą eurepejskiej premiery, bo z tego co wiem to w Stanach szybciej ma wyjść.