Opublikowano 31 maja 200915 l Wstęp: Nie wiem czy było, ale jako, że temat obfituje w dużą liczbę stron, przyznaje bez bicia, że nie chciało mi się szukać Ad rem, czy w pełnej wersji, podobnie jak w demku, jakość wykonania nieboskłonu ssie po całości? P.S. z początku myślałem, że to gra nie dla mnie... myliłem się
Opublikowano 31 maja 200915 l Jest gdzieś licznik? Jestem w drugimi mieście, w pierwszym zrobiłem wszystkie questy jakie tylko były dostępne:P. Pełna wersja jest dużo lepsza niż demko (jak zawsze) gra się bardzo przyjemna, graficznie jest ok tak na 8, bugów od cholery ale to nie przeszkadza w dobrej zabawie. Gameplayowo jest bardzo dobrze, człowiek gra i chce zobaczyć co będzie dalej, chce zobaczyć na co stać naszego bohatera i jak skończy się ta historia, gra ma klimacik nie ma to tamto. Grę na pewno przejdę
Opublikowano 31 maja 200915 l czy to prawda że do kolekcjonerki infamous zakupionej w empiku dostaję się film na bluray x-men?
Opublikowano 31 maja 200915 l Mam pytanie do ludzi z Wawy, promocja infamous + hancook za 169 trwa do czwartku, wtedy wlasnie bede w Wawie, myslicie ze jeszcze dostane swoje egzemplarz? czy malo tego bylo?
Opublikowano 31 maja 200915 l Jest gdzieś licznik? Jak zapisujesz stan gry to odczekaj kilka sekund a pod stanem gry ukarzą ci się inforamcje nt. twej karmy, wyczesanych trikulców, ilości odłamków zebranych oraz przejętych dzielnic.
Opublikowano 31 maja 200915 l czy to prawda że do kolekcjonerki infamous zakupionej w empiku dostaję się film na bluray x-men? Ja kupiłem edycje specjalna w empiku i dostałem fige z makiem, znaczy nic.
Opublikowano 31 maja 200915 l Mam pytanie do ludzi z Wawy, promocja infamous + hancook za 169 trwa do czwartku, wtedy wlasnie bede w Wawie, myslicie ze jeszcze dostane swoje egzemplarz? czy malo tego bylo? Spokojnie powinny jeszcze być. 8)
Opublikowano 2 czerwca 200915 l kupiłem zwykłą wersję w MediaMarkt w Gdańsku Oliwie i dostałem za darmoszke Hancock'a na BLU-RAY.Pani miała jeszcze cały kartonik Hancock'ów także nie powinno zabraknąć.Oczywiście film w folii i w wersji PL także jak ktoś chce może pchnąć na allegro.Do Killzone 2 dodają Helikopter w Ogniu (niestety nie wiem czy na BLU-RAY).Czy ktoś wie czy w polskojęzycznej wersji inFamous znajduje się gdzieś ta beta Uncharted o której swego czasu było głośno?
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Beta na Uncharted 2 była tylko przy pre-orderze inFamous w USA lub gdy zakupiłeś subskrypcje Qore.
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Wczoraj obdzwoniłem MM w Warszawie czy jest gra + film i tak na Ostrobramskiej nie ma, na Krakowskiej nie ma, kupiłem na Górczewskiej przedostatnią po 45 minutowej podróży samochodem w korku przy burzy z piorunami (to musiało się udać) za dobrą cenę 169 zł. Film obejrzałem wczoraj a dziś zaczynam przygodę z inFamous
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Hmmm... nie za bardzo rozumiem sposób przydzielania karmy w grze. Otóż raz, gdy uzdrowiłem z pół dzielnicy to wogóle nie podniosła się karma, innym razem wystarczyło kilkanaście uzdrowień, aby wskoczyć na następny poziom. Wytłumaczy mi to ktoś?
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Dzis kupilem w Bydgoszczy za 169 + film. Jeszcze z dwie sztuki zostaly
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Ja dzis ukonczylem gre gralem od srody tak wiec zajelo mi to prawie tydzien:) wykonywalem misje poboczne uzdrawialem poprostu dobrze sie bawilem polecam gre naprawde jedna z lepszych w jakie ostatnio gralem i nie zapowiada sie zeby i w tym tygodniu zagoscila inna gra zaczne od poczatku jako skurczybyk.Mam tylko jedno pytanie bede wdzieczyny za odpowiedz jak sie robi siatke indukcyjna???
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Gra jest poprostu świetna, jestem obecnie w 9 misji więc całej gry nie moge osądzić ale do tej pory jestem pod ogromnym wrażeniem. Dodatkowo dostałem film na BR, więcej takich akcji Sony Poland . Cieszy równiez fakt z pełnej lokalizacji podobnie jak w przypadku K2, jak zalicze to zdam obszerniejszą relacje
Opublikowano 3 czerwca 200915 l No w końcu zacząłem grać w inFamous. Od razu zapodałem sobie trudny poziom i gram bandytą. Grałem jak na razie może z 2 godzinki, ale i tak inFamous wypłacił mi solidnego kopa w szczenę. Jak na razie hicior porównywalny dla mnie choćby z Uncharted czy innym Killzonem.
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Wczoraj kupiłem Infamous gram jako dobry i mam pytanie 1 poziom karmy mam naładowany na full ale 2 nie chce ruszyć mogę uleczać do bólu:) a pasek nie chce ruszyć trzeba to jakoś odblokować ?
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Mam wrażenie, że na pasek karmy działają przede wszystkim momenty wyboru i dobre uczynki z misji pobocznych (te żółte misje, wypełnione na zielono). Nie sugerujcie się leczeniem ludzi, bo to ułamek procenta imo. Mam za sobą 50% gry, 9 misji pobocznych po stronie dobra i jestem na 2 stopniu dobrej karmy (Mistrz afair)....
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Może ktoś mi powie co to jest siatka kinetyczna? misja poboczna - fotograf robi mi zdjęcia, podczas demonstracji mocy jednocześnie pokazują się wskazówki co mam wykonać ….przy komendzie … zrób siatkę kinetyczną... baranieję (druga wyspa) Edytowane 3 czerwca 200915 l przez SM1
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Siatka kinetyczna - przejażdżka po drutach wysokiego napięcia. Też miałem z tym problem (na poprzedniej stronie ostatni post). Edytowane 3 czerwca 200915 l przez t3xz
Opublikowano 3 czerwca 200915 l wielkie dzięki za info:) maglowałem wczoraj temat ale dopiero teraz to zauważyłem.
Opublikowano 3 czerwca 200915 l no widze ze co 2 gracz ma jakis problem... ja owszem tez mam... A mianowicie co to znaczy wypełnic misje po stronie zła?? trzeba pozabijac ludzi w misji pobocznej, czy cos innego??(imo robilem tak zawsze a nie mam zaliczonej rzadnej misji po stronie zla;/). I co oznaczaja kolory tych roznych misji pobocznych bo nie ma wyjasnione? I jeszcze czy jest jakis bobry sposob no zbieranie odłamkow?? wprawdzie zebralem juz dzo i nie mam jakiegos wielkiego z tym problemu ale wydaje mi sie ze pozniej jak juz zostanie kilka to moze byc... Mozna jakos podejzec skad sie je zebralo albo gdzie jesczez zostaly a nie tak na czuja na radarze??
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Misje "zle" to czerwone wykrzykniki(masz to napisane bodajze w legendzie mapy jak sie nie myle). Mi zostal ostatni odlamek do znalezienia i...damn znalesc go nigdzie nie moge
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Można gdzieś sprawdzić ile się ma shardów/anten/sztuczek zrobionych? I czy potem można wrócić do poprzednich dzielnic? E: Generalnie jestem po pierwszej wyspie i powiem tyle: gra to megakozak. Grafika dobra(jak na sandbox super), AI wrogów daje radę, fabularnie spoko. Głównym jej atutem jest jednak IMO Cole. Nie dość że to całkiem fajny protagonista, to jeszcze w grze po prostu czuć, że gramy superbohaterem, a nie jakąś ciotą. Kilometrowe skoki, napierdzielanie prądem, wysysanie energii z budek telefonicznych - no miód. Edytowane 3 czerwca 200915 l przez Khadgar