estel 806 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 (edytowane) Można zrobić jakąś misję, w której nie ma żadnego Karma Moment, również na niebiesko/czerwono. Gra śledzi expa jakiego zdobyłeś podczas misji. Jeżeli więcej było expa czerwonego, to zalicza ci misję jako zły; jeżeli niebieskiego, to jako dobry. Po zaliczeniu misji masz komunikat ale twoja karma się nie zmienia. Tzn. misja nie zmienia karmy, zmienia ją tylko ilość zdobytego złego/dobrego expa podczas niej. Jeżeli w misji był Karma Moment, to podczas wyboru w tym momencie dostajesz dużego boosta do dobrej/złej karmy. Mimo wszystko można np. uratować kogoś, ale potem podczas misji siąć straszny rozpierdziel i jeżeli ilość czerwonego expa będzie większa niż niebieskiego to misję i tak przechodzimy jako zły. Nie ma czegoś takiego, że za misję która właśnie przeszedłeś dostajesz + do karmy. Liczą się Karma Moment i twoje ogólne zachowanie/styl gry. Edytowane 13 czerwca 2009 przez estel Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 ok, dzieki panowie bardzo Cytuj
ziomus10 0 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Mam 14 z 15 misji pobocznych po stronie dobra,lecz kolejna sie nigdzie nie wyswietla. Macie jakies rady? Cytuj
Chaciu 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Tiaaaa... 347 shardów, a mapę przeszukałem 5 razy. Strasznie wkurzający pucharek, 3 shardy dzielą mnie od platyny. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Najlepiej od początku robić to z mapą. Tak robiłem w BurnOut, ale za to w GTA brakowało 1 gołębia o_O Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Łaaa genialna gra. Przed chwila skonczylem ja po stronie dobra i daaawno tak dobrze sie nie bawilem. Zwykle koncze gry po pol roku, a ta zaliczylem w niecaly tydzien to mowi wiele i wcale nie chodzi o dlugosc gry . Zakonczenie mnie zmasakrowalo zupelnie sie tego nie spodziewalem, zaluje w sumie ze nie wyjasnili co z Moya?dobra byla czy zla?moze dlc? 9/10, po za malymi wpadkami graficznymi typu popup gra jak dla mnie praktycznie bez wad. Co jest trudne do znalezienia w takich grach to w infamous jest praktycznie zero nudy, kazda misja fabularna jest inna, az mi sie nie chcialo w to wierzyc. Nawet fabula zaskakuje in plus Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 kurde, gra wciagnela mnie bez reszty. tak jak w zeszlym roku, przy GTA IV, wakacje zaczynam z sandboxem z gornej polki i nie moge sie oderwac! dzieki panom z Sucker Punch za dostarczenie mi masy frajdy. Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Przy shard'ach to szukac ostatniego najgorzej.. mapka i nic wiecej gdyby nie laser to juz by byla platynka, wciaga ^_^ Pisze z PS3 Cytuj
Gość Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Gdzieś w wawie dostane tanio płacąc kartą kredytową? Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Jestem na drugiej wyspie i jedna z misji pobocznych polega na tym że koleś robi mi zdjęcia. Mam za zadanie zrobić siatke indukcyjną. O co chodzi ? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Musisz się przejechać po linii wysokiego napięcia. Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Odpowiedź minute po zadaniu pytania ? Stary jesteś wielki, dzięki. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Bo pytali juz z 4 razy o to, warto spojrzec wstecz choc troche czasem. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Może ktoś napisać jak się w wersji angielskiej nazywa owa nieszczęsna "siatka indukcyjna", która w wersji polskiej kompletnie nie daje możliwości zrozumienia co się pod tym pojęciem kryje? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 to jest slizganie sie po kablu, ale w angielskiej wersji to nie wiem jak to brzmi Cytuj
Texz 670 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 To po ch.uj się odzywasz to wiem; ale do tego się odnosi moje pytanie Cytuj
DarkSkill 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Mowiles, ze nie umiesz zrozumiec co oznacza wyrazenie siatka indukcyjna w polskiej wersji, to ci Welna odpowiedziala - slizganie po kablu. Co do angielskiej nazwy tego to moze Electric Sliding ? Strzelam Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Robienie pobocznych misji po stronie dobra to straszny syf. Co podbiegnę do policjanta to już go atakują i ikonka znika. Będzie teraz ze 3 misje jak czekam aż mi się znowu pojawi Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Co do angielskiej nazwy tego to moze Electric Sliding ? Strzelam Induction Grind Polskie tłumaczenie co najmniej dziwne, bo siatka to GRID : P Słowo "grind" pochodzi od skatingu i jest raczej nieprzetłumaczalne z tego co wiem. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 @DarkSkill: czytanie ze zrozumieniem, trudna sztuka, ale nie wchodzę w to. Właśnie to wyglądało mi na klasycznego translatorskiego babola. "Induction Grind" przetłumaczone jakby to było "Induction Grid". To pierwsze powinno imho "Ślizg indukcyjny", albo coś takiego. Mała pierdoła, ale chyba do 50 strony tego tematu będą wpadać tu ludzie z prośbami o pomoc. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Więcej jest baboli. W pewnym miejscu dowiadujemy się, że jakiś tam przekaźnik czy coś jest w garażu, podczas gdy oczywiście chodzi o parking. Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Właśnie ukończyłem grę. Nigdy nie spodziewałem się że ta gra tak mną pozamiata ! myślałem se a może być dobra przejdę sobie a tu co majstersztyk ! Teraz pozostaje ukończyć na złej stronie karmy. Najlepsze na deser tak mnie wciągnęło że nie zauważyłem która godzina... trza iść spać Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 powiem wam ze dziwna jest ta karma zdobylem trofeum z maksymalnym poziomem dobrej karmy, wykonalem zadanie "na czerwono" i pasek karmy Bohatera spadl do polowy ;] na szczescie trofeum zdobyte wiec mam juz to gdzies ;] niedlugo skoncze grac Bohaterem zrobie nowa gre i przejde ja po ciemnej stronie mocy i potem pozostanie zdobywanie odlamkow, skrzynek kontaktowych i wykonywanie stuntow Cytuj
QTF 8 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 za cholere nie moge ukanczyc stuntów. po przejsciu gry strasznie malo przeciwnikow sie pojawia i mam problem z rzuceniem 3 ludzi w dachu.Próbowalem tam kolo domu Zakea ale nie ma mowy zeby fala obblela ich 3!!!!Chyba by musial stac jeden na drugim...;/;/ Inie wiem rowienez jak zdobyc frofeum za zabicie 25 gosci jadac na dachu pociago... Przemieszczaja w ten sposob miasto jest ich jak na lekarstwo i przy jednym okrazeniu pojawia ja sie moze 2 razy i jeszcze ich zabij...SIC!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi