Skocz do zawartości

inFamous

Hela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo stunty się robi w czasie gry, a nie po przejściu jej. Potem wykonanie ich może rzeczywiście graniczyć z cudem. Nie ma innego wyjścia jak zrobić je na nowej grze, i najlepiej będąc dobrym. A trofeum za zabicie 25 gości na dachu pociągu to pestka. Jak masz tą misje z dema z tym pociągiem, to zabijasz kilku gości, potem siebie zabijasz, znowu ich zabijasz z pociągu i tak w kółko aż wpadnie.

Btw. Wiele osób mówiło, że bycie złym i w ogóle złe moce są fajniejsze od dobrych, ale u mnie jest odwrotnie. :D Jakoś tak dziwnie, wolę dobrego Cole'a.

Opublikowano (edytowane)

Jak pisałem, wbiłem Miłego Upadku właśnie tam koło domu Zeke'a złym po przejściu gry, więc da radę. Trzeba tylko szczęścia i cierpliwości. Akurat z tą sztuczką w trakcie fabuły też lekko nie jest. A że dobrym jest łatwiej, to inna sprawa.

Edytowane przez Khadgar
Opublikowano
za cholere nie moge ukanczyc stuntów. po przejsciu gry strasznie malo przeciwnikow sie pojawia i mam problem z rzuceniem 3 ludzi w dachu.Próbowalem tam kolo domu Zakea ale nie ma mowy zeby fala obblela ich 3!!!!Chyba by musial stac jeden na drugim...;/;/

A mi za drugim razem udało się trzech na raz zrucić. Ale fakt, to chyba najtrudniejsza sztuczka.

Opublikowano (edytowane)

Przeszukałem ten temat szukajką i nie znalazłem postów odnośnie mojego problemu.

Chodzi o jedno z ostatnich zadań w grze - jak mam zniszczyć zamaskowane urządzenie?

Walę w nie wszystkim co mam i nic. Koleś każe użyć czegoś co zwie się eksplozja energii, ale nie bardzo łapię o który atak chodzi :/

EDIT: ok, już nie ważne, w końcu wykombinowałem że chodziło o pioruny :D

Edytowane przez MarekZet
Opublikowano

Dla wszystkich, którzy mają jeszcze problemy ze znalezieniem wszystkich Blast Shardów/Odłamków Powybuchowych (*czy jak to tam jest w PL wersji nazwane :P ) proponuję odpalić tą mapkę http://uk.faqs.ign.com/articles/986/986259p2.html używając programu Paint, i przechodząc dzielnicę po dzielnicy skreślać/zamazywać (cokolwiek) odwiedzone miejsca. Dzięki tej mapie udało mi się znaleźć wszystkie odłamki za pierwszym podejściem.

Opublikowano

Mam pytanko co do tego miejsca gdzie zrobic stunta, strzelic fala w 3 kolesi,zeby sobie spadli z dachu.Moze ktos naniesc to miejsce na mapce chocby w paincie?:D Bo przyznam bez bicia,nie moge tego znalesc...;(

Opublikowano (edytowane)

Łatwo to zrobić podczas wspinaczki na tę wielką wieżę. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo przeciwników dużo no i wysoko ;) Tak samo łatwo jest tam zrobić jeszcze jednego stunta - zabicie 5 przeciwników w 30s czy coś takiego. Po prostu niszczy się kraby ;]

Edit: Zabicie w walce wręcz ofkoz.

Edytowane przez estel
Opublikowano

no i gra zaliczona jako Bohater :) na tym savie zalicze odłamki i skrzynki kontantowe ale sztuczki to juz chyba sobie zostawie przy graniu zlym, bo skonczylem glowny watek a stuntow mam dopiero 15/21 :| trzeba przyznac ze komiksowe cutscentki w grze to mistrzostwo swiata. ;) no to teraz będziem INFAMOUS! :)

Opublikowano
Jakiś rusek niedawno umieścił łatwy sposób na Have a nice fall/miłego upadku stunt/wyczyn -
może to Ci pomoże.

Nie bardzo mi to pomoze,bo juz jestem przy samej koncowce gry i tam nie mam jak wrocic;)

Opublikowano

Dalem rade zrobic z tymi trzema kolesiami

w sumie,mozna powiedziec w przed ostatnim zadaniu gdzie mielismy rozwalic te dzialka,na jednym z dachow z dzialkiem chodzilo 3 kolesi;)

I teraz mam kolejne pytanie,fabule skonczylem i zostaly mi 2 stunty, jeden z nich to na pewno

rozwalic izolatora gromem,czy jest w ogole szansa na jego respawn na 1 wyspie po przejsciu fabuly?

Opublikowano (edytowane)

Dałem rade na 1 wyspie;) Robilem shardy i przy okazji znalazlem ziomka;)

Dobra nie wiem czy cos mi sie w grze powalilo,zaczynam grac teraz jako zly,i

w drugim momencie karmy,gdzie chce wzniecic zamieszki,czego bym nie robil zawsze wyskakuje mi dobry uczynek.szlak mnie trafia juz.Wale z tlumu, wale sam,wale w tlum i zawsze good uczynek;D

I dlaczego na sejwie,gdzie mam wszystko zrobione wyskakuje mi ukończone 90%?

Wlaczylem i wylaczylem gre i juz jest ok co do zamieszek;)

Edytowane przez Faranell
Opublikowano

Co do DLC w inFamous Edycja Specjalna jest darmowy kod na gigawatowe ostrza (nie wiem może znajduje się je też w podstawowej wersji gry). Tak czy siak ściągnąłem sobie- nic specjalnego, ale jak mówiłem nie wiem czy to czysty dodatek czy ułatwienie typu wszystkich aut w Burnoucie (Time Savers czy jakoś tak).

Opublikowano

Przechodze sobie wlasnie drugi raz gierke,tym razem jako zly Cole. Nie spodziewalem sie,ze az tak bardziej mi do gusty przypadnie granie bad guyem;)

Skille niby wszystkie te same,ale roznia sie diametralnie od tych po stronie dobra.Mlot megawatowy z malymi rakietkami czy granat rozczlonkowany na 7 czesci sieje duze spustoszenie;) Rowniez skill,ktory uzywa sie trzymajac L1+R2 duzo fajniejszy jest po zlej stronie mocy;)