Guti 2 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Bo stunty się robi w czasie gry, a nie po przejściu jej. Potem wykonanie ich może rzeczywiście graniczyć z cudem. Nie ma innego wyjścia jak zrobić je na nowej grze, i najlepiej będąc dobrym. A trofeum za zabicie 25 gości na dachu pociągu to pestka. Jak masz tą misje z dema z tym pociągiem, to zabijasz kilku gości, potem siebie zabijasz, znowu ich zabijasz z pociągu i tak w kółko aż wpadnie. Btw. Wiele osób mówiło, że bycie złym i w ogóle złe moce są fajniejsze od dobrych, ale u mnie jest odwrotnie. Jakoś tak dziwnie, wolę dobrego Cole'a. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 (edytowane) Jak pisałem, wbiłem Miłego Upadku właśnie tam koło domu Zeke'a złym po przejściu gry, więc da radę. Trzeba tylko szczęścia i cierpliwości. Akurat z tą sztuczką w trakcie fabuły też lekko nie jest. A że dobrym jest łatwiej, to inna sprawa. Edytowane 15 czerwca 2009 przez Khadgar Cytuj
Chaciu 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 za cholere nie moge ukanczyc stuntów. po przejsciu gry strasznie malo przeciwnikow sie pojawia i mam problem z rzuceniem 3 ludzi w dachu.Próbowalem tam kolo domu Zakea ale nie ma mowy zeby fala obblela ich 3!!!!Chyba by musial stac jeden na drugim...;/;/ A mi za drugim razem udało się trzech na raz zrucić. Ale fakt, to chyba najtrudniejsza sztuczka. Cytuj
MarekZet 2 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 (edytowane) Przeszukałem ten temat szukajką i nie znalazłem postów odnośnie mojego problemu. Chodzi o jedno z ostatnich zadań w grze - jak mam zniszczyć zamaskowane urządzenie? Walę w nie wszystkim co mam i nic. Koleś każe użyć czegoś co zwie się eksplozja energii, ale nie bardzo łapię o który atak chodzi EDIT: ok, już nie ważne, w końcu wykombinowałem że chodziło o pioruny Edytowane 16 czerwca 2009 przez MarekZet Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Dla wszystkich, którzy mają jeszcze problemy ze znalezieniem wszystkich Blast Shardów/Odłamków Powybuchowych (*czy jak to tam jest w PL wersji nazwane ) proponuję odpalić tą mapkę http://uk.faqs.ign.com/articles/986/986259p2.html używając programu Paint, i przechodząc dzielnicę po dzielnicy skreślać/zamazywać (cokolwiek) odwiedzone miejsca. Dzięki tej mapie udało mi się znaleźć wszystkie odłamki za pierwszym podejściem. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Ile tak mniej-wiecej zajelo wam ukonczenie gry ? Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Dla jednej karmy, z zadaniami pobocznymi, stuntami i szukaniem znajdziek, możesz spokojnie liczyć kilkanaście godzin. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 15 h bohaterem...bez 5 stantow, okolo 10 shardow i z zaliczonymi wszystkimi misjami pobocznymi Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Mam pytanko co do tego miejsca gdzie zrobic stunta, strzelic fala w 3 kolesi,zeby sobie spadli z dachu.Moze ktos naniesc to miejsce na mapce chocby w paincie? Bo przyznam bez bicia,nie moge tego znalesc...;( Cytuj
estel 806 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 (edytowane) Łatwo to zrobić podczas wspinaczki na tę wielką wieżę. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo przeciwników dużo no i wysoko Tak samo łatwo jest tam zrobić jeszcze jednego stunta - zabicie 5 przeciwników w 30s czy coś takiego. Po prostu niszczy się kraby ;] Edit: Zabicie w walce wręcz ofkoz. Edytowane 18 czerwca 2009 przez estel Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Jakiś rusek niedawno umieścił łatwy sposób na Have a nice fall/miłego upadku stunt/wyczyn - może to Ci pomoże. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 no i gra zaliczona jako Bohater na tym savie zalicze odłamki i skrzynki kontantowe ale sztuczki to juz chyba sobie zostawie przy graniu zlym, bo skonczylem glowny watek a stuntow mam dopiero 15/21 :| trzeba przyznac ze komiksowe cutscentki w grze to mistrzostwo swiata. no to teraz będziem INFAMOUS! Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Jakiś rusek niedawno umieścił łatwy sposób na Have a nice fall/miłego upadku stunt/wyczyn - może to Ci pomoże. Nie bardzo mi to pomoze,bo juz jestem przy samej koncowce gry i tam nie mam jak wrocic;) Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Nie wiem czy bylo, ale w tym miejscu udalo mi sie za trzecim razem wykonac te "sztuczke" ^_^ Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 (edytowane) Ale w tym miejscu złym jest ciężko. E: Zaraz zaznaczę miejsce na mapie. http://img194.imageshack.us/img194/4089/infamousmapgif.png Tu gdzie iks. Chyba. Wysoka wieża z blachy, czasem trzeba się chwilę pokręcić zanim się zespawnują. Edytowane 18 czerwca 2009 przez Khadgar Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Dalem rade zrobic z tymi trzema kolesiami w sumie,mozna powiedziec w przed ostatnim zadaniu gdzie mielismy rozwalic te dzialka,na jednym z dachow z dzialkiem chodzilo 3 kolesi;) I teraz mam kolejne pytanie,fabule skonczylem i zostaly mi 2 stunty, jeden z nich to na pewno rozwalic izolatora gromem,czy jest w ogole szansa na jego respawn na 1 wyspie po przejsciu fabuly? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Jest. Ale na 1. wyspie jest najtrudniej. Polecam wybrać się na trzecią - tam są ci wielcy fioletowi izolatorzy. Jak się jednego obije, to się zmniejsza i leży chwilę na glebie - wtedy zacznij skakać po nim gromem Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 (edytowane) Dałem rade na 1 wyspie;) Robilem shardy i przy okazji znalazlem ziomka;) Dobra nie wiem czy cos mi sie w grze powalilo,zaczynam grac teraz jako zly,i w drugim momencie karmy,gdzie chce wzniecic zamieszki,czego bym nie robil zawsze wyskakuje mi dobry uczynek.szlak mnie trafia juz.Wale z tlumu, wale sam,wale w tlum i zawsze good uczynek;D I dlaczego na sejwie,gdzie mam wszystko zrobione wyskakuje mi ukończone 90%? Wlaczylem i wylaczylem gre i juz jest ok co do zamieszek;) Edytowane 18 czerwca 2009 przez Faranell Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Gdzies czytalem, jeszcze przed premiera gry ze nie planuja multi ani DLC. Jednak pozniej obilo mi sie ze jednak DLC moze byc. Jakies info? Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Szczerze mówiąc nic nie słyszałem o DLC... Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 ja również, a z tego co wiem to twórcy sami ogłaszali, że nie planują żadnych DLC do inFamous wydawac. Cytuj
estel 806 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Również słyszałem, że po wydaniu inFamous Sucker Punch udaje się na wakacje, a następnie do roboty nad następnym projektem (Sly albo inFamous 2?). O DLC cisza. Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Co do DLC w inFamous Edycja Specjalna jest darmowy kod na gigawatowe ostrza (nie wiem może znajduje się je też w podstawowej wersji gry). Tak czy siak ściągnąłem sobie- nic specjalnego, ale jak mówiłem nie wiem czy to czysty dodatek czy ułatwienie typu wszystkich aut w Burnoucie (Time Savers czy jakoś tak). Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Przechodze sobie wlasnie drugi raz gierke,tym razem jako zly Cole. Nie spodziewalem sie,ze az tak bardziej mi do gusty przypadnie granie bad guyem;) Skille niby wszystkie te same,ale roznia sie diametralnie od tych po stronie dobra.Mlot megawatowy z malymi rakietkami czy granat rozczlonkowany na 7 czesci sieje duze spustoszenie;) Rowniez skill,ktory uzywa sie trzymajac L1+R2 duzo fajniejszy jest po zlej stronie mocy;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi