froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Zabić paru wrogów w tych miejscach - pewnie któryś zrzuci ukrytą paczkę. Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Wczoraj wpadła platynka. Walka z ostatnim bossem na hardzie trochę mi zajęła czasu, ale nie było jakoś tragicznie. Ogólnie Cole jako zły wypada lepiej i jest to chyba właściwa ścieżka w grze. Jeżeli ktoś jeszcze zastanawia się na zakupem, to gorąco polecam. Obok KZ2, obecnie najlepsza gra na PS3, która została wydana w tym roku. Sucker Punch dołączył do utalentowanych ekip piszących na PS3. Teraz czekam na kolejne ich produkcje. Mam nadzieję, że będzie to inFAMOS 2, na Sly jeszcze przyjdzie czas. Cytuj
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Zabić paru wrogów w tych miejscach - pewnie któryś zrzuci ukrytą paczkę. Pewny jesteś (?) zabijam i żadna paczka nie wypada (w ogóle bardzo żadko przeciwnicy sie respawnują) - we wszytkich 3 częściach miasta mam takie czerwone plamy a wszystkie misje juz zrobiłem - pomocy. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 (edytowane) Hm, albo jest tak jak mówię i musisz zabić Żniwiarza(czy tam innego człowieka ziemi), żeby włączyła się misja z ukrytą paczką(pojawi się ikonka misji, w której będziesz musiał na podstawie zdjęcia znaleźć paczkę), albo grasz po stronie dobra. Wtedy niektóre misje daje Ci policja i czasem postać, która ma dać Ci zadanie wdaje się z walkę ze Żniwiarzami i ikonka misji znika. Innego wytłumaczenia nie znajduję. Edytowane 12 lipca 2009 przez Khadgar Cytuj
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Gram po stronie dobra i policji nie ma - hmm jeszcze trochę nad tym popracuje ale jeśli nie da rady to szkoda ale dzięki za pomoc. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Właśnie - sprecyzuj - nie zrobiłeś po prostu jakichś tam zwykłych misji dodatkowych czy misji po stronie dobra? Cytuj
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Zrobiłem wszystko misje dobre i neutralne. Krócej mówiąc na mapie mam tylko 1 zła misje do wykonania i dużo czerwonych przestrzeni. Próbowałem zacząć tą złą misje ale niemogę bo jestem Hero a żeby ją zrobić trzeba być Infamous... Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 To dziwne, bo zdaje się, że jak się zrobi wszystkie dobre, to złych już nie powinno być. Zrobiłeś 15 dobrych? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 mialem to samo na 2-giej wyspie. 3 male miejsca i 3 ukryte paczki przez przeciwnikow. musisz wybic grupke ktora liczy okolo 5 przeciwnikow, nie pojedynczego. wtedy napewno wpadnie ci ukryta paczka, tak jak panowie wczesniej ci wspomnieli Cytuj
Arkady 1 030 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Wykorzystany kod na dodatkową zdolność z edycji specialnej będzie działał na innej konsoli czy jest już po ptakach? Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Chyba jest tak jak ze wszystkim, czyli na 5 konsol. W każdym razie dodatkowe mapy do CODa działały. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 (edytowane) Kody są JEDNORAZOWE. Jeśli nie masz tego DLC w Dowonloads to "po ptokach" (jeśli jest w "Downloads" to zadziała przez udostępnienie konta). Edytowane 23 lipca 2009 przez Kyo Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 (edytowane) Nie ma co żałować kompletnie bezużyteczna moc. Jestem na trzeciej wyspie a jak na razie ostrzy może użyłem z 2 razy, beznadzieja. Edytowane 24 lipca 2009 przez Slupek88 Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Gra ukończona i jako dobry i jako zły. Faktycznie jest to najlepszy obecnie sandbox. Bardzo podobał mi się motyw z ostatnim bossem- w sensie, kim on jest tak naprawdę, niby oklepany patent ale w grach czegoś takiego często nie było. W starciu z Prototype ta gra wygrywa bez większego problemu, jest conajmniej o klasę lepsza. 9/10 Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 (edytowane) Czy ktoś wie jak odblokować rzeczy w Home? Jest masa strojów i figurka przewodnika. Dodatkowa moc jest świetna. Mimo utraty sporej części energii uzyskujemy 1-hit kill. Zbiórka 350 odłamków może doprowadzić do szaleństwa. Po wciśnięciu R3 wszystko pojawia się na radarze. Szukanie odłamków sprowadza się do biegania po mieście jak kot z pęcherzem i naparzania nieszczęsnego R3. Jeśli ktoś nie był konsekwentny w zbieraniu lub nie zaznaczał zebranych na wydrukowanej mapie powinien sobie odpuścić. Ja miałem to szczęście, że jakimś trafem przez całą grę omijałem jeden budynek, na którym znajdowało się 5 z 6 ostatnich odłamków. Ostatni znalazłem na jednym molo, które są robione metodą kopiuj-wklej. Wszystkie wyglądają identycznie. Edytowane 16 sierpnia 2009 przez rkBrain Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 stroje do Home z tej gry zdobywa sie w miejscowce o tej samej tematyce, to ta gra ze strzelaniem piorunami, stroj Cole'a podobno da sie odblokowac przechodzac amerykanskie demko, zaraz potem wskakujesz do "domu" i powinno wyskoczyc, a stroj badassa z pierwszej wyspy to tylko reedem code Cytuj
Gość Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 czy są jakieś różnice oprócz misji dobro/zło w fabule misjach i czymkolwiek gdy gra się złym? bo obecnie jestem w koncówce gry jako dobry i zastanawiam się co mnie czeka jesli zdecyduje się jeszcze raz zacząć po skonczeniu, lecz jako zły tym razem. Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Różnice są w tym jak Cię ludzie postrzegają i w fabule, inaczej się toczą losy postaci. Ale nie będę spoilerować- sam zobaczysz Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 (edytowane) Generalnie na jedno wychodzi - różnice są kosmetyczne, a odnośnie misji głównego wątku - chyba żadne. Poza tym złym jest trudniej - grając dobrym przekozackie jest odnawianie energii po strzale zwykłą błyskawicą. Edytowane 20 sierpnia 2009 przez Khadgar Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 (edytowane) Misje są takie same, tylko wybierasz złe opcje ich przejścia. A to którym się gra lepiej to chyba kwestia gustu, ale mi też łatwiej grało się dobrym. Edytowane 21 sierpnia 2009 przez kaczor_kg_PL Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 No i skonczylem giere po stronie zla PRZE-KO-ZA-CKA gra. Swietnie sie bawilem, historia fajna i zaskakujaca na koncu. Teraz pora zabrac sie za gre po stronie dobra :closedeyes: Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Witam! Mam takie pytanie, a mianowicie chodzi o zebranie wszystkich odłamków. Jeżeli będę ich szukał poprzez radar to czy istnieje możliwość ze zbiorę wszystkie i zostanie jeden czy jakieś dwa felerne których nie będę mógł potem odnaleźć? jakieś rady? Cytuj
Arkady 1 030 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Kiedy skończysz już grę i będziesz szukał odłamków to pierw obiegnij wszystkie wyspy brzegami. Jeżeli jeszcze jakieś zostaną to nie ma rady jak biegać. Sprawdzaj wszędzie, choćby się tobie wydawało, że już tu byłeś kilka razy. Mi brakowało 5, biegałem jak głupi po 2 i 3 wyspie, a okazło się, że były na 1 i to w okolicach dachu gdzie się zaczyna grę. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Zawsze istnieje szansa, że coś ominiesz. Ale - po ukończeniu gry zawsze możesz poszukać tych, których nie masz ( nie ma takich odłamków, które ominiesz i do nich już nie wrócisz...zawsze można je znaleźć później ). No i bodajże jednego odłamka radar nie łapie ( za daleko wysunięty - gdzieś na wodzie po palikach chyba się skakało ). Rady? Sam używałem tylko radaru i udało mi się znaleźć wszystkie. Ewentualnie możesz sobie z netu mapkę ściągnąć z zaznaczonymi odłamkami i zakreślać te, które znalazłeś ( ale jak dla mnie szkoda zachodu ). Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 To fakt, sam szukałem z mapką i oprócz tego wysuniętego na wodzie zabrakło mi jednego. Złapałem go w dokach, wisiał na jednej z chat. Moje rada: jeżeli będzie ci brakowało odłamków, szukaj po najbardziej wysuniętych częściach mapy, w mieście nie będzie z tym problemu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi