tomci23 55 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 (edytowane) Ja jestem na etapie przechodzenia jako zły na hardzie.Jako dobry przeszedłem już dawno Ficuś jak możesz powiedz jak się zakończył bo nie pamiętam ale wsadź to w spoiler;) Edytowane 15 lipca 2010 przez tomci23 Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Hehe skoro aż tak zachwalacie to może i ja dam szansę tej piaskownicy. Olałem ją wcześniej z powodu przesytu sandboxami po gtaIV... Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 (edytowane) Ja podobnie jak tomci przechodzę jako zły...ale już na easy Harda zaliczyłem za pierwszym razem Łebi bierz w ciemno naprawdę świetna gra Edytowane 15 lipca 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 (edytowane) Zakończenie Infamousa to dla mnie top5 najbardziej zaskakujących zakończeń w tej branży. Po prostu jestem tak podjarany na dwójkę ,że od razu łykam w dniu premiery. O tak o ile fabuła przez całą grę może nie nużyła co była słaba. Tak zakończenie wali z grubej rury nieźle szokując, te było naprawdę świetne. Zakończenie w stylu "Luke I am your father" ;] Edytowane 15 lipca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 nom...a dla mnie nadal to najlepszy sandbox tej generacji a sama historia na tyle mnie wciagnela ze zaliczylem ja przy dwoch podejsciach najfajniejsze w calej grze to wcielenie sie w herosa kto o tym nie marzyl jak byl maly? a przy tym podane na najwyzszym poziomie Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 (edytowane) Ja jestem na etapie przechodzenia jako zły na hardzie.Jako dobry przeszedłem już dawno Ficuś jak możesz powiedz jak się zakończył bo nie pamiętam ale wsadź to w spoiler;) UWAGA SPOILER ODNOŚNIE OSTATNIEGO FILMIKU W DOBRYM ZAKOŃCZENIU INFAMOUS Cole zabija Keslera, który okazuje się być po prostu nim z przyszłości. Kesler przybył do naszych czasów z przyszłości by zapobiec i przygotować siebie samego(czyli głównego bohatera gry) do tego co się wydarzy. Wszystko co robił w tej grze Kesler miało na celu zmianę przyszłych wydarzeń. W rzeczywistości Keslera (czyli Cola z przyszłości) dostał mega moce dużo poźniej,choć też za sprawą "kuli promieni", ożenił się z Trish(świadkiem ślubu był Zick) i w momencie przybycia Bestii po prostu uciekł z rodziną by ich ratować. Nie postawienia się Bestii sprawiło,że praktycznie wyginęła cała ludzkość... Kesler cofa się w czasie, staje na czele czubów by przyśpieszyć prace nad kulą promieni, zabija kobietę którą kochał nad życie i celowo wpływa na psychikę głównego bohatera gry (czyli młodego siebie) by w momencie pojawienia się Bestii był gotowy do walki w obronie ludzkości Czyli wszystko w Infamous ma nas przygotować do Infamous2 gdyż dopiero tam zacznie się walka o ludzkość Słupek masz rację o ile fabuła w grze po prostu jest...to zakończenie tylko i wyłącznie jest rewelacyjne Edytowane 16 lipca 2010 przez Ficuś Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 Druga część raczej nie będzie kontynuowała tej historii. Zupełnie inny bohater, inne moce, itp. 1 Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 Druga część raczej nie będzie kontynuowała tej historii. Zupełnie inny bohater, inne moce, itp. No jak nie bedzie,jak bedzie. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 Druga część raczej nie będzie kontynuowała tej historii. Zupełnie inny bohater, inne moce, itp. To miała być ironia czy co? <_<<_< Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 (edytowane) dokładnie jedynie zmienili image głównego bohatera na wg ich zdaniem bardziej odpowiedni( co jest wg mnie błędem) Ta historia cały czas jest kontynuowana...pewnie z jakiś powodów Cole będzie zmuszony opuścić miasto i przeniesie się do nowego. Potwór z trailera to podobno też "Bestia" choć w końcowym filmiku w jedynce miała bardziej człowiecze rysy A władanie lodem też łatwo można wytłumaczyć...nowa kula promieni, może Moya ma na to wpływ itp Edytowane 16 lipca 2010 przez Ficuś Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 (edytowane) Ficuś wszystko masz elegancko opisane w nowym Neo +. Twórcy zapowiadają ,że możliwa jest zmiana wyglądu bohatera,a sam Cole przeniósł się do nowego miasta New Marais ponieważ ściga go Bestia ;] Edytowane 16 lipca 2010 przez MYSZa7 Cytuj
winner 183 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 Rany, mam tylko nadzieję, że zmienią podkładany głos Moy'i bo był strasznie drętwy i praktycznie bez emocji (możliwe że taki był zamysł, ale wyglądać by to mogło wiele lepiej). Co do samej gry sam też jestem na świeżo i mogę powiedzieć, że zakończenie rewelacja, chociaż sam wątek nie był jakiś wybitny. Na pewno prędzej czy później zagram w inFamous 2 bo po scalakowaniu jedyneczki mogę powiedzieć, że na 100% będzie to świetny kawałek softu. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 Druga część raczej nie będzie kontynuowała tej historii. Zupełnie inny bohater, inne moce, itp. To miała być ironia czy co? <_<<_< Nie śledziłem uważnie tematu. Do tej pory nie rozumiem po co zmienili image głównego bohatera? Nie mogę przyjąć tego do wiadomości bo działania Sucker Punch zupełnie nie mają dla mnie żadnego sensu. Gdzie jest Cole bo ten gość na trailerach zupełnie go nie przypomina? Twórcy mogą sobie go tak nazywać ale to nie jest on. Kolejne zjawisko w branży gier, którego nigdy nie zrozumiem. Twórcy ulegają narzekaniom garstki wariatów i zmieniają diametralnie wygląd głównego bohatera. Co oni sobie myśleli? Przecież pierwsza część osiągnęła bardzo dobre wyniki sprzedaży, więc potencjalnych nabywców MIELI w kieszeni. Napisałem mieli bo ja na przykład zaczynam mieć co raz większe wątpliwości co do kupna tej gry. 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 Druga część raczej nie będzie kontynuowała tej historii. Zupełnie inny bohater, inne moce, itp. To miała być ironia czy co? <_<<_< Nie śledziłem uważnie tematu. Do tej pory nie rozumiem po co zmienili image głównego bohatera? Nie mogę przyjąć tego do wiadomości bo działania Sucker Punch zupełnie nie mają dla mnie żadnego sensu. Gdzie jest Cole bo ten gość na trailerach zupełnie go nie przypomina? Twórcy mogą sobie go tak nazywać ale to nie jest on. Kolejne zjawisko w branży gier, którego nigdy nie zrozumiem. Twórcy ulegają narzekaniom garstki wariatów i zmieniają diametralnie wygląd głównego bohatera. Co oni sobie myśleli? Przecież pierwsza część osiągnęła bardzo dobre wyniki sprzedaży, więc potencjalnych nabywców MIELI w kieszeni. Napisałem mieli bo ja na przykład zaczynam mieć co raz większe wątpliwości co do kupna tej gry. Teraz z kolei ulegają krytykom nowego wyglądu Cole-a i zmian w wyglądzie można się spodziewać,choć mi tam ten Cole naprawdę obojętny...gameplay się liczy,a na tym w nowej części raczej się nie zawiodę Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 Wygląd bohatera będzie można przeboleć (o ile pozostanie ten projekt), bo sama gra i tak zapowiada się lepiej od jedynki, a to jest najważniejsze. Cytuj
Sam100 0 Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 Mi nowy wygląd Cole'a nie pasuje. To jest bardzo duża zmiana....równie dobrze mogli wymyślić nowego bohatera. Może by to na lepsze wyszło. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 (edytowane) Sucker Punch inspirowali się mocno Uncharted 2 (o czym wielokrotnie wspominali), dlatego przestał mnie dziwić ten nowy wizerunek, bardzo podobny do Drake'a. Edytowane 19 lipca 2010 przez NEMESIS US Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 Może jeszcze ten lalusiowaty wygląd bohatera nie przeszkadza, ale już jego głos tak. Brzmi jak 14 letni hamburger. Od 1:57 można go posłuchać. Z drugiej strony jeśli to ma być jedyna większa wada drugiej części, to będzie można znieść i to. http://www.youtube.com/watch?v=QAwkUscboH4 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 (edytowane) Sucker Punch inspirowali się mocno Uncharted 2 (o czym wielokrotnie wspominali), dlatego przestał mnie dziwić ten nowy wizerunek, bardzo podobny do Drake'a. Ja tam nie widzę żadnego podobieństwa do Drake. Może inspirowali się wyglądem Nathana ale to chyba tylko na inspiracjach zostało w sensie, że nic nie wyszło z tego podobieństwa do Drake. Poza tym wyglądu Nathana nikt się nie czepia jest chyba wręcz odwrotnie a Cole sam widzisz. A jakby byli podobni to i po Draku byśmy jechali ;]. Jak dwie krople wody Nie no jakieś tam podobieństwo jest ale to na zasadzie obydwoje mają uszy, oczy, nos itd. ;p Edytowane 19 lipca 2010 przez SłupekPL Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 Tak Słupek,tylko że ten art powyżej różni się trochę od obecnego wyglądu z drugiej części Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 Do tych co już grali - Jak długa jest ta gra ? Żeby grać jako dobry/zły to się wybiera na początku i gramy tak do końca czy to zależy od postępowania w grze ? Poza głównym wątkiem fabularnym jest co robić ? Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 25 lipca 2010 Opublikowano 25 lipca 2010 Dziś ukończyłem gierkę.Przyjemna gierka ale bez rewelacji. Fabuła taka sobie tylko zakończenie genialne. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Czy ta gra częsciej serwuje akcje typu samowolna zmiana poziomu trudnosci ze sredniego na wysoki? Jakis dziwny patent, chyba kurde wiem lepiej, jaki poziom mi pasuje? Tak w ogole, to po kilku godzinach gry całkiem miło sie to zapowiada, zwłąszcza, że predzej, na podstawie recenzji, nie mialem jakiegos szczegolnego cisnienia na te pozycję. Miła niespodzianka. Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Misja dodatkowa po stronie zła, nazywa się bodajże "wysadzenie posterunku', docieram do posterunku i jak mam go własciwie zniszczyć? Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 z tego co kojarzę to cze ba w niego naparzać wszystkim co masz pod ręką Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi